Informatii Pregnyl

Informatii Pregnyl | Autor: Adrriana

Link direct la acest mesaj

Buna seara...De 3 luni incerc sa fac un bebe....La ecografie mi-a iesit sindromul ovarelor polichistice si uter destul de mic,retrovers...Am facut HSG si mi-a iesit un rezultat bun: trompe permeabile si uter normal...Mi s-a dat tratament cu clomifen,un antibiotic,iar in ziua a 13-a din momentul in care mi-a venit cm sa fac o injectie cu pregnyl...si din ziua a 15-a sa iau 2 capsule utrogestan intravaginal seara dupa sex...Intrebarea mea : Ce este acest pregnyl,utrogestan?...Trebuie sa fac sex imediat dupa pregnyl?...Pregnyl-ul provoaca ovulatie?...la cat timp de la injectia cu pregnyl se produce ovulatia?... Ce inseamna monitorizare,masurarea temperaturii?...Monitorizare nu fac(nici nu stiu ce inseamna)deoarece doctorul meu este din alt oras....Tinand cont de faptul ca doctorul meu este din alt oras,ce se poate intampla in cel mai rau caz de la injectia cu pregnyl?...Ce efecte secundare are?...Maine fac injectia si as dori sa stiu la cat timp de la injectie trebuie sex?Am mai scris la alte subiecte, dar nu am primit nici un raspuns,nu am gasit nici un sprijin.Sper sa imi puteti raspunde... Mi-ar prinde bine un sfat,o incurajare...Rog moderatori sa nu se supere ca am deschis un subiect nou si ramane la atitudinea lor daca i-l inchid sau nu...multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Clomifenul nu este antibiotic este un medicament hormonal care se foloseste in stimulari ovariene - stimuleaza ovulatia, mai exact ajuta-forteaza ovarele sa produca foliculi. Pregnylul contine gonadropina, care este un hormon din urina femeii gravide, se administreaza pentru a asigura spargerea foliculilor si respectiv expulzarea ovulului. Utrogestanul este de fapt progesteron - el se administreaza in sindromul ovarelor polichistice (SOP) pentru asigurarea menstruatiei dar si pentru sustinerea unei eventuale sarcini.

Ovulatia (spargerea foliculilor) se produce la 36 ore de la administrarea pregnylului. Deci atunci trebuie sa prestezi. De obicei se administreaza dimineata - asa incat a doua zi seara sa se implineasca termenul de 36h.

Succes si numai bine!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Adriana,
din moment ce faci stimulare ovariana cu clomiphene ar fi bine sa faci totusi si monitorizare, adica sa faci eco intern cam la 2 zile. Daca medicul tau este in alt oras poti sa mergi strict pt monitorizare la unul din orasul tau. La mine pregnylul nu a avut nici un efect advers. Pusi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

ADRIANA ,ti-a raspuns MIRAMAR acum,dar sa stii ca daca ai scris la alte subiecte probabil nu au stiut fetele de acolo sa-ti raspunda,nu te supara ,dar de cat sa ti se dea informatii gresite fetele prefera sa nu raspunda.....acum sper ca ai inteles

monitorizarea ti-a face numai dr la ecograf.....adica mergi cca din 2 in 2 zile la dr unde ti se face eco(vaginal)si vede cati folicului sunt pe ovare si ce dimensiuni au.

iti doresc mult succes si sper ca in curand sa ne dai o veste buna ca esti gravidutza!pupici

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

Buna Adriana,

Pregnylul contine hormonul LH, ajuta la spargerea foliculului.

Programul artistic se recoamda dupa 24h

Pentru alte detalii despre monitorizare, ovulatie, temperatura bazala, te invit la subiectul consacrat Endometru,monitorizari,ovulatie,TB

Nu ma auzit de reactii adverse de la pregnyl, dar citeste prospectul..

Bafta, sa auzim de

ps. acum voi inchide acest subiect

Mergi la inceput