Dati-i prostului o mana de ajutor

Dati-i prostului o mana de ajutor | Autor: nadina

Link direct la acest mesaj

Buna mamici, tatici si bunici.Nu prea le am cu tehnichia.Nu shtiu de ce am acces interzis la chat si ma inverzesc de ciuda ca taman acu is si io mai libera la munca.
Am vrut sa-mi editez un album foto da shi la ala am fost la fel de bata.
Ajutoooooooooooooor!!!!!!!!

mnadina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Chestia asta se intampla frecvent. Singura solutie este sa intri la profil personal si sa bagi din nou parola ta sau alta noua, salvezi si asa poti intra pe chat.
Oana_B

I'm smarter than the average bear - Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Cum spuse si Oana...Daca nu merge numai cu parola,incearca sa schimbi si adresa de e-mail;adica sa ai 2 adrese pe care le tot schimbi intre ele..La mine numai asa merge.

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Va multam frumos.Cu milu am incercat si nu mere.Sa vedem si cu parola.
Poate ajutati fraiera sa-si faca si album foto.

mnadina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurelia spune:

Si io si io!mi-am schimbat adresa ,am primit email-u,care zici sa "apas" pe link-ul de mai jos pt a continua da nu merge!nu se apasa!adica linku-l nici nu e subliniat nici nu "clipeste" cind misc pe el!!!!!!ce sa fac altceva?

AuraGalerne

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Aurelia,ma mir ca nu-ti merge linkul din e-mail;eu fac miscarea asta de cateva ori pe zi si merge.Mai mult de-atat nu ma pricep,imi pare rau.
Nadina,ce nu stii la album?Intri de la "toate forumurile" pe "Albumul de poze..."(in josul paginii),de acolo pe "editeaza albumul tau...","pune poza pe server" si apoi e simplu!teoretic ca uneori nu merge.Ai grija ca poza sa nu depaseasca 25-30kb!Sau poti incepe punand poza la pagina personala;intri pe profil personal la "editeaza pagina personala la dc"(dreapta jos) si de-acolo iar te descurci...Sper sa-ti iasa!

Irina & Veve cea cumintzica foc!
Pestii se prind cu undita, iar oamenii cu vorba." (Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emoison spune:

[sa "apas" pe link-ul de mai jos pt a continua da nu merge!nu se apasa!adica linku-l nici nu e subliniat nici nu "clipeste" cind misc pe el!!!!!!ce sa fac altceva?

AuraGalerne
[/quote]

Aura
Chestia cu apasatu' linkului nu merge pt ca esti pe aol, si io tot asa patesc, asa ca fac copier-coller cu linkul sus in bara de adrese (in dreapta lui "aller à") si merge !

Mergi la inceput