Mamici de sept-oct 2006 (83)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor...inainte sa ma apuc de citit ce ati mai scris am intrat sa va dau o veste...bebe meu are 2750g..in 11 zile a luat 500g....sunt tare fericita cand vad ca merge spre bine. in 2 saptamani renuntam si la laptele pentru prematuri si intram in randul bebeilor cu greutate normala.
Merg sa citesc din urma si revin.
Pupici

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

LA MULTI ANI LUCA !!!!!
Multa sanatate, sa cresti si sa-nfloresti alaturi de mamica ta scumpa si de Ilinca.

Ileana mie mi-a zis sa nu dau cu nimic la buboi. Lui Ami i s-a si spart cosuroiul..bleaah..cat puroi acolo..eu am intrebat cand se vindeca...dar am uitat ce mi-a raspuns

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ADAMEASCA, nu am intrebat cand se vindeca, dar n-are nicio importanta, atata timp cat e normal totul.

DORI, mami lui RADU ANDREI(11 sept 2006)
http://community.webshots.com/album/554276987vjVEbc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

quote:
Originally posted by eloise

Gety , n-avem incotro decat sa ne linistim una pe alta... E firesc sa avem emotii si spaime... ca doar nu ne ducem la un cabinet de cosmetica si spa pentru masaj anticelulitic si impachetari cu parafango... ne ducem la spital ca sa facem cezariana! DAR! VA FI BINE! Nu suntem nici primele, nici ultimelecare se supun acestei interventii, oamenii aceia sunt profesionisti si stiu ce fac, operatia dureaza maxim o ora, din care 30-45 minute e broderia de la sfarsit (suturarea celor 3 straturi, unul cate unul: uter, muschi, piele) si, cel mai important, operatia nu e necesara pentru a ne rezolva o problema grava de sanatate, ci pentru a facilita intalnirea cu BEBELUSII NOSTRI !!!

Eloise 37+ cu
EU
Virsta bebe

Eloise, la mine mai adauga si cel de-al patrulea strat: de grasimioara. Asta inseamna ca o sa dureze mai mult? Asa-i, cine stie, poate o sa capat un curaj nemaicunoscut pana atunci si o sa rad pe masa. Dar, pana atunci, dati-mi o suzeta!

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Mergem sa dormim putin, sa-i creasca unghiutele la bebelina. Asta m-a amuzat la noul ticker. Faza cu unghiutele.

GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

Buna ziua la toate mamicile si gravidutele!
Noi nu am mai intrat de mult timp din cauza lipsei de timp si in acelasi tim si al durerilor. Am vazut ca majoritatea se plang de aceleasi dureri. Dureri de burta (jos), dureri de oase si tot asa. Dar pe langa toate acestea eu ma plang si de dureri de la incheieturile de la maini. In plus imi amortesc mainile foarte repede, iar la mana dreapta am 2 degete amortite tot timpul de vreo saptamana. A mai patit cineva asa? Este normal sau nu?
Noaptea abia mai reusesc sa ma intorc de pe o parte pe alta, ca daca imi misc putin picioarele ma dor oasele dintre ele.
Gata cu plansul ca pana pe 18 mai este putin si scapam si noi.

la toate mamicile, bebei si burtici.

36+ Luca

Varsta_bebe_
poze
hainute

[b]"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"[b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Multumim de urari! la toata lumea!

Si multumesc de raspunsurile referitoare la vaccin. Deci il las in pace, nu-i dau cu nimik.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Scumpik, eu am avut 2 degete amortite o luna ianinte sa nasc, iar incheieturile mainilor ma dureau asa de tare ca dimineata nu puteam sa le misc. Dar au disparut imediat ce-am nascut.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Mergi la inceput

Di cauza ca nu am mai intrat am ramas in urma cu urarile si multumirile.

Alessia si multumesc pt raspuns in legatura cu burtiera.

Felicitari proaspetelor mamici, mult lapric si sa va bucurati de bebei.

Bun venit acasa utimelor burtici (sau foste burtici) care au nascut si refacere usoara. Aveti niste bebei foarte draguti.

Si nu in ultimul rand LA MULTI ANI pentru LUCA, sa cresti mare si cuminte

36+ Luca

Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adameasca

Scumpik, eu am avut 2 degete amortite o luna ianinte sa nasc, iar incheieturile mainilor ma dureau asa de tare ca dimineata nu puteam sa le misc. Dar au disparut imediat ce-am nascut.

Ileana
poze,poze si iar poze...

Exact asa patesc si eu dimineata Adameasca. Ma dor incheieturile manilor si a degetelor ingrozitor de tare. Iar acu vreo 3 luni in urma am avut amortite 2 degete de la mana stanga care au tinut asa vreo o luna jumate, dupa care mi-a trecut si am crezut ca e gata, dar acum 2 sapt mi-au amortit alte 2 degete de la cealalta mana. Abia astept sa-mi treaca.
Multumesc pt raspuns.

36+ Luca

Varsta_bebe_
poze
hainute
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput