Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
Ursoaica spune:
Acum plec noapte buna ... nu stiu cand mai pot intra, sper ...curand.
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Subiec de discutie ... poate ma lamuriti si pe mine.
Mamicilor cu copii clantosi le-ati cumparat periute de dinti si pasta?
Daca da de care? de la cine? ce marime este periuta?
Poze Raisa Ioana
www.dropshots.com/Ursoaica" target="_blank"> Filmulete Raisa Ioana
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
T_Ioana spune:
Buna dimineata!
Am intrat sa dau raportul ca dupa aia ma duc sa balotez. Toata noaptea am visat ce o sa mananc eu azi asa ca o sa ma delectez cu o mare portie de ......supa la plic! Ca are putine calorii si face multa apa in burta!
Raportez: 65,900 kg!.........e, acum fac si eu pe nebuna, ca de fapt e chiar bine, dar avand in vedere foamea crunta de ieri credeam ca am coborat macar pe la 65,5oo.........ata ete!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Janina, pupam Carlita si sa fie ok, sa treaca mucisorii si agitatia! Si eu zic ca e exceptionala Batista (Apropo de Batista, a venit asta noapte vecina la mine, ca nu putea sa respire fetita ei de mucisori si i-am bagat ser la greu si apoi Batista....eu ii propusesem de cu seara sa ii las "unealta" peste noapte si sa o foloseasca daca e nevoie dar nu i-a dat voie tatal sa duca asa ceva in casa, ca cica ei sa chinuie fata, asa ca a venit ea la mine, cu fetita intr-o paturica.......va dati seama ca tipa are 35 de ani si inca o fetita de 10 ani dar sta si cu parintii in casa si i se cam impune ce sa faca)
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
T_Ioana spune:
Ali, asa te invidiez pentru ca stai in orasul castanelor........dar din fericire, dupa Sarbatoarea Castanelor de la BM incep sa apar si la noi pe piata, asa ca in curand o sa fiu super ocupata cu zecile de tavi de castane.........pun pariu ca au o caruta de calorii
Fetelor, eu zic sa faceti cum vreti cu listuta, e adevarat ca trebuie aerisita si scuturata un pic de praf dar va rog eu frumos, nu o scoateti pe AndreeaC, ea si-a castigat locul la mamici de ian-feb si sunt convinsa ca ar fi fost extrem de activa pe forum. E greu intr-adevar sa vezi intr-o lista care ar trebui sa celebreze bucuria nasterii copilasilor nostri si data mortii Andreei, dar face parte din Odiseea noastra si este MUSAI sa fie mereu cu noi...........fara suparare!
toanca spune:
Neata fetele.
Am foarte mult de lucru, dar trebuie sa va dau vestea...
RAPORTAM DINTISORUL CU NR. 7; ne-a mai aparut un dintisor stanga jos/.
Acum avem 4 dintisori sus si trei jos
Vrem, la controlul de 9 luni (adica vineri), sa- l intrebam pe dr. daca putem incepe cu spalatul pe dinti si cu zimaflorul
Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
anasebe spune:
Ursu Ref la spalatul pe dinti eu am zis ca astept sa-i dea si centralii de sus, deci sa avem 6 dintisori ai apoi cumpar....am vazut eu o pasta de dinti, cred ca se numeste nenedent (?) care are o periuta de dinti care se pune ca un degetar. E speciala pt. varsta lor.
Ref lista.... nu ma bag, dar intr-adevar pe AndreeaC trebuie s-o lasam(desi ma indoiesc ca avea cineva de gand s-o scoata de pe lista.
No...in rest...fii-miu vorbeste non stop. Zice si tata, dada, aide, bebe, meme...etc...
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
silvi_2005 spune:
Salutare tuturor! Am sarit si eu la raport 63,5 kg nu mi-am atinsinca obiectivul dar pana la sfarsitul saptamanii o sa mi-l ating sigur si apoi merg mai departe spre 57...la act visez eu sa ajung. Fetelor care ua tinut cura, aveti grija cu alimentatia vreo 2-3 zile, mancati de toatedar cu grija la cantitati. Felicit toata trupa pe unele pentru reusita pe celelalte pentru intentii ma bucur ca am fost un grup deoarece a fost mai usor si pe mine m-a ajutat f mult. Moni multumesc si tie de contabilizare, m-a stimulat f tare sa vad ce trofeu imi mai dai daca mai slabesc un pic.
silvi_2005 spune:
Noi am dormit ca naiba asta noapate, adica eu si bebe: Alain mi s-a trezit la doua ore, cred ca l-a durut burtica deoarece are niste scaune mai moi si azi noapte mi s-a kk-it.Acum sunt cu orezul pe foc sa-i fac laptele cu el, o sa-i fac si ceai de chimen, sper sa scapam cu bine.
Janina, sa scapati cat mai repede, stiu ce groaznic e sa-ti fie puiul bolnavior, va tinem pumnii sa treaca repede.
Ioana si Anda felicitari pentru perseverenta , ati slabit f bine, eu ma bucur pentru voi. Simo, tu nu stiu cat ai mai slabit dar spr sa fie ok. Deea felicitari si tie, e f bine, data viitoare o sa slabesti si mai mult. Anasol, tu nu stiu cum stai acum cu kg dar primesti
Sa raspund si eu la intrebarea cu periutele de dinti eu i-am luat lui Alain de cand avea primii dintisori jos de la Primii Pasi ceva set de 3 periute 2 de cauciuc sa se scarpine cu ee la dinti.Pt spalat tot nenedent vom lua si noi dar mai stau pana la 9 luni sa i se egalizeze dintisorii si sa scape de durere.
anasol spune:
mai am ajuns si noi acasa si hup direct la cantar,nu am slabit prea mult am 60.5.
dar tin sa precizez ca ieri am mancat ciorba si am fost la gratare ca nu m-am putut abtine si sambata la ziua cu carne m-am gandit io sa fac o combinatie si am mancat pui cu smantana,ceea ce nu a fost prea bine,dar pe cele 3 zile care le-am tinut strict cred ca e bine 2 kg
moni sa nu-mi dai cu ciocanul in cap
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)