Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 25
szaboali spune:
Paula dar ziua doarme? La ce ora se culca seara?
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006
paula2003 spune:
Depinde. Uneori daca nu sunt eu acasa il culca pe la 9/10 si doarme pana la 12 si se mai culca si la 14 si doarme inca 2 ore. Daca sunt eu acasa nu dorme decat de la 12/13 pana pe la 14/15. Seara se culca pe la 19-20. Nu-i prea place somnul, e foarte iute si nu vrea sa doarma. Toata ziua umbla, se baga, trage tot si ca sa-l mai obosesc ii las pe ambi seara sa se joace cam 30 minute in cada. Nu tine, nu doarme si pace. Ca sa nu mai spun ca sta afara cam tot timpu.
Acum cred ca l-au cam rasfatat in lipsa mea ca nici sa pape nu vrea.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
Acum a inceput sa vorbeasca mai mult, spune si tata....Seara nu pot sa-l tin mai mult de 20 treaz ca face un taraboi....ca sa nu mai spun ca si noaptea trebuie sa-i pun muzica de leagan ca sa fie mai linistit......si la terminarea casetei iar se trezeste(din 30 in 30 de minute)..

.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
szaboali spune:
Dar nu ai incetcat sa il culci putin mai tarziu seara? Cam pe la 21 jumate poate o sa doarma mai mult de 12 ca de la 7 la 12 sunt 5 ore si poate e mai punctual nu ca si a mea printesa care e mai somnolenta desi ea se culca pe la 21 jumate.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni
monica70 spune:

Am de lucru,am intrat doar sa citesc si sa va salut!
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
silvi_2005 spune:
V-am tot citit in reprize ca nu ma lasa bebe.
Giova eu cand voi avea timp, mai spre seara o sa-mi bag nasul sa vad ce e pe acolo.Am salvat site-ul.
Ali, nu tsiu ce sa zic, eu o tin pe a mea.Mi se pare ca prea mult iti doarme Iarina.A avut programul asta dintotdeauna?Am calculat la ce ai postat ca a dormit ieri si reiese ca a stat doar 5 ore treaza in rest a dormit. E bine sa doarma mult ca se odihneste dar daca adopta comportamentul asta brusc nu-i asa de bine...
Moni spor la treaba, am vazut pozele cu Dia, simpatica foc.
Mira bafta la serviciu, eu daca as conduce 2 ore pe zi as dormii la serviciu sa-mi revin.
Paula felicitari pt dintisori.
Deea ma uit deesera la site, daca ma lasa Alain...
Anasol, Anasebe, Ursulino si restul fetelor, pupici...fugim la plimbarica
szaboali spune:
Silvi daaa, de regula doarme mult nu asa ca si ieri dar mai are si zile de astea
si bineinteles ca are si zile cand nu doarme dacet 1 ora 2 pe zi, noaptea doarme bine de la 2 luni jumate nu se mai trezeste niciodata.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni
T_Ioana spune:
Buna dimineata.............avand in vedere ca eu m-am trezit la 10.30...![]()
Multumim pentru urari dragelor. Noi am fost ieri toata ziua in parc asa ca nu ne-am apropiat de calculatorici.
Aseara l-am cantarit pe Razvan....are 8,850 kg si 77 cm......eu am inceput sa plang, noroc cu Cristi ca l-a schimbat, hranit si culcat el ca eu am fost terminata!
Si fi-miu se plimba prin tarc tinandu-se de margini, cred ca face km/zi, ca si cate o ora se tot invarte. ieri in oras, l-am lasat adormit in carucior si am intrat la SensiBlu sa iau cereale.....la un moment dat striga o doamna la mine"e al dv copilul din carucior?", cand m-am uitat pe geam era sa mor, Razvan statea in picioare in carucior, se tinea cu o mana de peretele farmaciei si cu cealalta se chinuia sa-si smulga sepcuta din cap. Din fericire am ajuns repede la el si nu s-a intamplat nimik, dar se pare ca nu-l mai pot lasa nesupravegheat. Cel mai tare ma dispera ca toata ziua umbla dupa mine cu premergatorul si cand ajunge langa mine incepe sa se catere efectiv la mine in brate....mai nou si la baie trebuie sa mearga cu mine. Mai pateste careva asa?!
Dinti tot nu avem, vaccinul nu stiu cand o sa-l facem, de papat papam ce, cat si cand avem chef.........mai nou nu papa decat mancare de a noastra!
Mesengerul nu-mi merge.....Anutza, am vazut ca m-ai sunat pe la 9 dar eram in lumea viselor
!
Fug la croitoreasa ca am nunta sambata si nu am ce sa imbrac (mi-am luat un taior superb, de stofa, pentru toamna si eram super incantata ca voi merge cu el la nunta dar.......mi-a ramas mare
Am pus 500 gr la loc dupa cura dar am si mancat cioco
...), asa ca acum merg sa-mi cos ceva. Deea, o sa-i arat site-ul tau, poate vrea si ea ceva similar, ca are casa de moda si mag de prezentare si poate nu ar strica sa se promoveze si pe net
Ioana si
www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Neatza!!!
Fete eu nu v-am dat linkul ca sa ne mutam acolo, nici nu as vrea asa ceva. Ramnan fan DC. Dar l-am pus ca sa stiti ca mai exista un forum, sora mai mica a DC-ul.
Ali mi-am dat seama ca la poza cu masa te refereai, chiar daca ai dat gresit linkul.Eu raman fara patut, voi fara masa
.
Deea misto de tot. abia astept sa-l vad gata.
Ioana imi dai datele lui Razvan pt. 8,9 luni, sa-l trec in tabel.
Nu are centuri caruciorul tau? Eu nu-l las afara niciodata, il bag cu mine peste tot. Unde nu pot intra cu caruciorul, nu intru.
Mie mi-e frica sa nu mi-l fure.Ca in Tm e plin de tigani.
Si noi mergem la o nunta sambata. si asa nu vreau sa-mi vad soacra!!!
Moni spor la treaba.
Silvi, Anasol, Paula
.
Marco mi-a adormit la ora 1 azi-noapte si m-am trezit din ora in ora la el. Nu mai pot, sunt moarta de somn. el acum doarme, ce-i pasa, dar eu?
Cum naiba sa nu slabesti in conditiile astea? Ziua alearga dupa el, ca nu sta un moment in loc, noaptea trezeste-te sa-i dai suzeta sau ceai sau Calgel.

merg sa spal vasele, pe mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya