Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 22
J G spune:
Mira multa bafta, ce sa zic... e greu dar totusi e bine ca te duci la lucru, ei se vor obisnui in scurt timp!
Ali merci de urari.
Moni explica-mi ca va bat rau de tot.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
szaboali spune:
miraklucker
si bafta la serviciu, acum la inceput e mai greu cu piticii dar in timp se vor obisnui ei.
la toti.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006
LunaNoua spune:
Janina, da, ar trebui rezolvata problema medicala, dar, eu nu am gasit doctor care sa imi dea solutie. Si drept e ca ... nici n-am mai cautat, caci mi-am pierdut increderea. Eu eram sanatoasa cand un profesor doctor de endocrinologie m-a "dereglat"
Ce fain suna. Iar acu? ce sa fac? Tot la din astia sa ma duc ?
Cand a vazut ca nu poa sa "m-a regleze" la loc ... mi-a zis asa: "In domeniul sistemului hormonal nu se cunoaste totul. Lucram mai mult pe incercari, sa vedem cum reactioneaza organismul". Iar eu la cobai .. nu ma mai inscriu. O sa ma fac bine singura
Minunile se intampla in fiecare zi, doar ca minunea asta nu s-a intamplat inca ![]()
Deea
Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?
anasol spune:
merg si io la culcare,ca pic din picioare
giova-imi pare rau ca nu doarme marco,dar lasa ca a prins si el jumatate de ora din somnul de frumusete,pup la el
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
LunaNoua spune:
Off, Mira, ce rau imi pare. Mi se rupe inima si de tine, dar si de micuti. Nu gasesti totusi o solutie sa faci altceva si nu un serviciu asa lung? Sau poate trebuie sa ii lasi in grija altei persoane. E foarte important pentru micuti pe langa cine cresc. Trebuie sa fie o persoana "de calitate" ca sa zic asa, altfel, micutii sufera, chiar daca sunt ingrijiti "ca la carte".
Deea
szaboali spune:
Monica felicitari lui Dia e tare aspra maine-alalta o ia din loc si pleaca la
noapte buna si
usor.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni
LunaNoua spune:
Gio, trebuie sa il obisnuiesti treptat. Gasesti tu o solutie cum sa potrivesti mesele, activitatile, ca sa adoarma devreme. Noi pe la 9-10 ne jucam intens cu Daria, si o facem sa rada, si o "chinuim" .. o smotocim.. si atunci adoarme imediat, ca oboseste
Daca o lasam, atunci sta si ea mai mult.
Deea
Giova spune:
Deea pai Mira si-a lasat copii cu matusa ei si nu cu oricine.E bine totusi ca e cineva din familie.
Mira orice inceput e greu, si pt/. tine si pt. ei. Spor la munca.
Anasol, da a prins si el 30 min.si acum ne stoarce pe noi. Nu stiu de unde atata energie.
Ali si Marco e topit dupa Clau, si e baiat, nu fetita.Daca cu mine sta toata ziua....
.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
Giova spune:
Uitati aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85264
un nou forum, dar tot de DC apartine.
Ne bagam si acolo?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
szaboali spune:
La multi ani unicului sarbatorit de astazi
Theodor
sa cresti mare , cuminte si sanatos frumuselule si sa ii bucuri pe parinti.
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
IARINA la 7 luni