Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
monica70 spune:
Cred ca trec si io la
,care mai e p-aci?
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
anasebe spune:

ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica
monica70 spune:

MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
anasol spune:

m-a apucat sughitul,dati si voi un remediu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:

MONI
de
DIANA (01.01.2006)ALBUME DIANA www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
monica70 spune:

unde suntetzi?
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
anasol spune:
mai fetelor putem da suc de rosii la bebei,de asta facut pt iarna,io habar n-am cum se face ,ce se pune in el,dar am de la soacramea si ei is in canada si nus c au pus acolo,cum l-au facut
mie imi place sa beau ,e bun i-as da si lu dav
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
J G spune:
Moni aici sunt dar nu pricep ce vorbesti cu Ana... dar ma lamuriri voi.
Silvi merci de solutii mi se par f ok dar sper sa nu apuc sa le aplic, ca de la 16.00 nu a mai facut kk, sper sa se fi terminat.
Deea si eu zic sa rezolvi mai intai problema medicala si sa nu mai bagi atata apa! In plus, ne luam de mana - dupa nastere eram slaba moarta si dupa aia am pus 6kg
. am vazut acum regimul scarsdale si ma tenteaza. Cred ca maine imi fac cumparaturile si ma apuc de el, se slabeste cam 6-8kg in 2 sapt. ahh.. dac as ajunge iar la 48kile ca acum 3 ani... ar fi super!
Eu sunt varza, la cum ma simt sunt sigura ca azi nu a fost varful starii de raceala asa ca ma bag la o baie fierbinte si un coldrex si patutz.
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
monica70 spune:
Gogosica da-i ca e bun,zic eu! eu inc an-am incercat,dar o sa incerc maine,daca nu uit 
MONI
de
DIANA (01.01.2006),ALBUME DIANA ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> FILMULETZE NOI
szaboali spune:
Seara buna ![]()
Eu sunt foarte suparata ca nu a vrut Iarina sa pape mancarica azi si a baut numai lapte 600 ml. si 100 de iaurt.
Dupa ce ca aseara s-a culcat devreme si s-a trezit dimineata la 8 , la 9 s-a culcat iar pana la 13, si de la 17 pana la 21 a papat si la 21 jumate s-a culcat iar.
JC multa,multa sanatate amandorura si multi
sa va treaca repede.
Deea ardei iute?

Anasebe,ursulina,mirela,silvi,giova,anasol si toate celelalte gagici nenominalizate aveti cate un
de la noi... mai am de citit si mai revin...
ali
poze
IARINA(16.02.2006)
www.dropshots.com/new.php?userid=167280" target="_blank">filmulete Iarina
IARINA la 7 luni
Sarbatoarea Castanelor 2006