Curge nasul. Ce sa-i dau?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Ronuam fiert 1/2 litru de apa ci cojile acelea maro de la 3 cepe,am pus si 3 nuci sparte si daca ai puyne si jumate de mar spalat il pui cu totul...il lasi dupa fierbere acoperit si il dai de preferinta neindulcit.
Carmen cam asa a fost si la noi dar dupa antibiotic cu amoxiciclina am inceput sa-i dau ceai de ceapa si in 2 zile a disparut tusea.......
Acum ,maiu nou fata mea parca are ochii plinsi,injectati nu stiu cum sa va zic si cred ca ajung azi la pediatra sa ii spun si de exudat si de acea echinacee pentru imunizare...
AS vrea sa ii dau ceai de echinacee dar nu stiu nimic sigur,doar din auzite si citite...
Stie cineva mai multe detalii despre ea?

Mariana mami de...IOANA 2006(1 an 11 luni si 4 zile..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Carmenbr, ti-am dat reteta la celalalt subiect al nostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela2001 spune:

pt. tuse cu expectoratie incearca si sirop de muguri de pin.
noua doctorul ne-a dat si Sinupret.
ca sa respire bine, noaptea pune-i Karvol pe o batista.
aaaa si era sa uit: mi-a zis ca o ung seara pe piept cu Pulmex Baby.

Ela2001 - bebitzei Diana Andreea (22.10.2004)

http://f2.pg.photos.yahoo.com/mirelai2001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielav spune:

Buna!!! Haideti sa va spun eu cei dau baietelului meu cand e racit si ii curge nasul de zici ca-i cascada. In primul rand NU antibioticelor. Ele nu fac decat sa amelioreze situatia, dar nu distrug bacteriile si boala va recidiva. Deci: ceai din 6 plante (coji de ceapa, coji de nuca, cimbru, tei, soc si patlagina). Se pune cate putin cate ai lua cu varful degetelor din toate aceste plante la o cana de 200 ml apa). Apoi am mare grija de nas. Folosesc doar un spray cu apa de mare si extrag cu pompita sau 1-2 picaturi de ser fiziologic. Pt gat ii dau cate o lingurita de sirop de patlagina preparat in casa. cel de la farmacie nu e chiar asa stralucit. Ii mai dau si cate o capsula de echinaceea timp de 30 zile in sezonul rece.

Mamica un ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Ana, noi in vara asta am scapat de rosu in gat fara antibiotic.
I-am dat din ora in ora sa suga cate o pastiluta de Homeogene (sant homeopate), bineinteles cand dormea nu ii dadeam. dupa 2 zile era mai bine, a treia zi am rarit cate o pastila la 3 ore si a patra zi cand ne mai aduceam aminte...
cristi facuse rosu in gat cu 38,5 febra, ne-am dus la pediatra (eram la mare...) si ne-a prescris Cefaclor. Noroc ca mi-a venit ideea cu Homeogene si asa am scapat. si eu am folosit da cateva ori si chiar merge (eu de obicei nu scapam fara antibiotic la rosu in gat!!). Cata vreme nu are amigdalita (puroi) faci treaba buna cu Homeogene.

Ingrid si Cristi 3 ani si 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Gabrielav cum se prepara siropul de patlagina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Exact, Gabriela, spune-ne si noua cum se face siropul de patlagina, plizzzzzzzz!!!

poze Mihnea si www.dropshots.com/carminabulina" target="_blank">filmuletze Mihnea
uite cum cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Simona, si tizul vostru tot cu mucisori se chinuie! Noi acum am primit ca retea un antihistamiic, Zyrtec, care sa mai opreasca nebunia asta, concomitent cu medicamentele de raceala. pt tuse, Humex. sanatate multa!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana2004 spune:

Neata,
Am facut exudatul si a iesit stafilococ auriu patogen si pediatra i-a administrat Gentamicina injectabila 7 zile la 12 ore si sirop de biseptol care se cheama Sumetrolim.
A zis sa-mi fac si eu exudatul ca daca la Ioana se trece cu tratamentul dupa aia il ia iar de la mine...

Acum insa are niste mucisori aposi care ii ajung aproape in gurita si tre sa o sterg...
Acum nu tuseste dar e un pic ragusita,nu prea maninca dar e vioaie nevoie mare....
Ce este pentru acesti mucisori....?

Mariana mami de...IOANA 2006(1 an 11 luni si 4 zile..)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Eu stiam ca Homeogene se da o data la 4 ore, asa scrie pe prospect. La mine nu prea are efect.

Daca bb e racit e bine sa primeasca vitamina C, sa ii treaca mai repede. Sint fiole sau picaturi.

Pentru muci si doctorita mea mi-a dat Zyrtec, si Aerus (sau Aerius) sirop ca sa nu mai stranute. Antibiotice daca are febra.

Si Vladut al meu e racit acuma si a inceput sa tuseasca .

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput