oare e bebe?

oare e bebe? | Autor: dee_dee

Link direct la acest mesaj

Fetelor, mie luna trecuta mi-a venit la 32 de zile.(in mod normal imi vine la 27 - 28). Am facut un test de sarcina la 30 de zile, inainte sa-mi vina si a iesit negativ, Apoi daca a venit nu l-am mai repetat. Dar de obicei ma tine vreo 5 zile si acu a fost numai doua, aproape trei. De vreo saptamana jumate ma simt cam ciudat. Sunt foarte obostita, mi-au crescut sanii, mananc non stop si mi-a aparut o dunga maro pe burta. In rest nu am greturi sau ameteli de aceea nu stiu ce sa cred. Imi doresc foarte mult un bb si mi-e frica sa fac un test tocmai pentru a nu fi dezamagita. Voi ce ziceti? E posibil sa fie bb? Help... dati-mi un sfat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Dunga maro apare mai tarziu din cate stiu eu.Dar ce ai de pierdut daca iti faci un test?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

dee_dee, daca in cele 2 - aproape 3 zile de ciclu nu ai avut nici un chegulet, e posibil sa fii -utza. Ce zi esti acum? Fa un test ca sa nu mai fii stressata daca este sau nu bebe.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Initial creeata de dee_dee

Fetelor, mie luna trecuta mi-a venit la 32 de zile.(in mod normal imi vine la 27 - 28). Am facut un test de sarcina la 30 de zile, inainte sa-mi vina si a iesit negativ, Apoi daca a venit nu l-am mai repetat. Dar de obicei ma tine vreo 5 zile si acu a fost numai doua, aproape trei. De vreo saptamana jumate ma simt cam ciudat. Sunt foarte obostita, mi-au crescut sanii, mananc non stop si mi-a aparut o dunga maro pe burta. In rest nu am greturi sau ameteli de aceea nu stiu ce sa cred. Imi doresc foarte mult un bb si mi-e frica sa fac un test tocmai pentru a nu fi dezamagita. Voi ce ziceti? E posibil sa fie bb? Help... dati-mi un sfat.

Mai fa un test si nu ne mai tine cu sufletul la gura.Sa auzim de bine si de bb.Pupici

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by aniast72

dee_dee, daca in cele 2 - aproape 3 zile de ciclu nu ai avut nici un chegulet, e posibil sa fii -utza. Ce zi esti acum? Fa un test ca sa nu mai fii stressata daca este sau nu bebe.

Cand am necazuri dar ma vedeti zambind, sa stiti ca am gasit deja pe cine sa dau vina pentru ele!!
Andreea

Eu sunt in aceasi situatie cu dee_dee numai ca la mine s-a instalat menstruatia dupa 9 zile de intarziere.Asta este a doua zi si nu am nici un chegulet.Poate??????????

anca dragoman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Gascaaaaaa, mutati-va cartieru general la "vine barza", ca ala e scopu lui in vata. Mut eu postarile aste acolo si apoi inchidem.

Mergi la inceput