cand mami pateste ceva ....copilul sufera!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana21 spune:

Cred ca un copil sufera foarte tare si cand mama ii pune in carca starile ei. Mama imi spunea mereu ca ii mananc sufletul si ca ii scot peri albi, sau ca o s-o bag in spitalul de nebuni...Ma afecta enorm, ma simteam vinovata mereu cand era ea suparata. Este o mare greseala si multe mame faca asta inconstient. Aud zilnic formulari de genul asta! Copilul mai sufera si cand parintii se cearta din cauza lui si in fata lui. Faze de genul: " Uite, vezi, din cauza ca l-ai rasfatat, a ajuns un derbedeu!" sau "Ti-am spus sa nu-l lasi acolo, vezi ce tampenie ai facut ca ai avut incredere in el?, "O sa mi se urce in cap din cauza ta!", etc.

Ianca Printesica si Super Mamica

Poze strumfesti
Poze mai vechi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speel spune:

Hai te pup si eu Any,da sa nu m-a mai pupi si tu ca pe urma te pup si eu iar si uite asa ne mai lungim trei pagini.Stai linistita te rog,nu erau dureroase aspectele alea,fazele dure din viata mea le pastrez pentru cind voi fi batrinica si-mi voi scrie memoriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any spune:

Foarte bine , hai sa nevedem si in alte subiecte, toate cele bune, pe curand, Any

cine are ochi sa auda, cine are urechi, sa vada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Sa stiti ca e ceva traumatizant pentru un copil.
Eu imi aduc aminte cand la noi acasa a venit salvarea pentru mama mea, sa o duca sa nasca, eu am suferit foarte mult, si de atunci de cate ori aud salvarea si acum ,am impresia ca cineva drag a patit ceva se de asta suna sirena.Si imi imaginezi tot feluri de ipostaze, de accidente de masina unde e implicat sotul, de scene de groaza, imi creste tensiunea, incep sa transpir, e groaznic.
Dana pentru ca esti o mama puternica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

pe mine m-a uimit Alexandru (1 an si 2 luni) acum cateva saptamani cand dadeam cu aspiratorul prin casa. de regua la noi vine o femeie si se ocupa de menaj, insa de la o vreme n-a mai venit si a trebuit sa preiau curatenia casei. plangea si se uita disperat la mine.. se apropia, apoi dadea 2 pasi inapoi. n-avea nici o problema cand aspira femeia, dar nu putea sa ma vada pe mine facand acelasi lucru.. cred ca asocia zgomotul infernal al aspiratorului cu faptul ca mi se intampla ceva rau.. a incercat mama sa-l duca in balcon, departe, sa nu mai auda zgomotul aspiratorului.. nimic, scancea si voia sa vina la mine, iar cand ma vedea, incepea iar sa planga si sa tipe. cand opream aspiratorul venea si ma lua de gat si se linistea.. nu va spun cat mi-a luat sa termin, dar nici n-o sa mai aspir de fata cu el

Mergi la inceput