Mamici de noiembrie - decembrie 2006(43)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dandusico abia astept sa se trezesca. Sa vezi ce-l pun sa citeasca raspunsul tau ... si poate si a celorlate cand vor scrie. Merci de raspuns - sa nu ma cred eu vre-o babatâie.

RUXMAX vrei sa pozez unul din saci? Si ai mei sunt lungi ... cat o zi de post - nu stiu de ce-i fac atat de lungi, cand bebe va sta doar la intrarea in el. Deci - DA si ai mei sunt de 1 metru - altii poate mai lungi. Am unul singur de bebe - in rest ... parca ar fi de un copil de 3-4 anishori. Deci si sacul tau e ok.

Miro34+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Eu nu pot dormi fara doua perne la cap si una intre picioare care sa sustina burtica...EXCLUS.Stau putin mai sus ca de obicei ma apuca arsurile daca stau la orizontala si cea dintre picioare...este cea mai necesara din punctul meu de vedere.Seara nu pot sta fara ea ,ca am impresia ca bb se duce toata acolo si atirna de ma doare ,efectiv!Este foarte moale ca o pot muta peste noapte doar tinind-o strins intre picioare si eu ma tirasc ca o "rima"(citez pe sotul),pe cealalta parte din trei sau patru miscari...,cu incetinitorul.
MIRO,
eu nu prea gatesc...,am tot fost rasfatata de soacra mea saracuta ,pentru ca ma duceam la magazin si ...oricum nu mai aveam timp de gatit...mai fac si eu dulciuri din cind in cind...,dar mincarica ...doar ce se prepara rapid si daca am vreo pofta.
De saptamina viitoare am sa gatesc si eu..,ca doar ne mutam ...,dar pentru scurt timp ,ca o sa vina mama si deci...
Duminica de obicei facem gratar si ne adunam cu toata familia la taclale.
Azi este o zi superba la C-ta si la prinz mergem in vizita la niste rude,apoi plimbarica in doi si cind vom veni noi acasa...,masa este servita,noi doar ajutam la strins!

dandusa 35 + si
printesa mea, Crinuta
poze de dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

si mie imi tot spune sotul ca am inceput concertele noaptea. dar eu nu-l cred. sa vina cu dovada.
pe mine sotul ma alinta balenuta sa MobiDick.
uneori mi-e greu sa ma ridic din pat si atunci ii spun sotului "sa vina macaraua" si bine inteles ca se executa.
deja nu ma mai pot aseja pe orice scaun, ci numai pe scaune mai inalte. de pe cele foarte joase nu ma mai pot ridica singura, si atunci chem macaraua in ajutor.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata gravidute!

Raspuns la tema zilei:
Eu cand ma intorc de pe o parte pe alta iau o mica pauza la jumatatea drumului (in pozitia cu burtica in sus) si nu lipsesc bineinteles gafaielile de rigoare. Fara gafaieli nu poti face nimic, nu?.
Al meu sot se tot minuneaza pe fiecare seara de burtica mea bombata si se intreaba daca acum arat asa dar in luna 9. Iar seara se roaga tot timpul sa gasesc pozitia ideala de dormit mai repede ca altfel nici el nu poate dormi cand ma simte pe mine misunand prin pat.

Am inteles de la alte mamici ca in ultimele saptamani este foarte greu sa te ridici din pat iar de aplecat pe jos nici gand ca acolo ramai daca nu ai de ce sa te agati sa te ridici. Oare asa o fi?

Va pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

'neata buna si la domniile voastre.

ca bine zici miro, bune ar fi niste rezumate... dar e bine si asa ca stiu ca nu am pierdut nimic

ei bine eu sunt "grasu" si "burtosu" si radem amandoi de mine cum ma "vieria o pauzasc" prin pat si din cand in cand mai fac pe suparata ca sa primesc niste alinturi in plus

eu dorm de cele mai multe ori fara perna, eventual uneori o pernuta mica, dar pernuta dintre picioare, de sub genunchi, nu lipseste. Sub burtica nu suport nimic! Nu cred ca sforai ca nu am primit reclamatii. Ma trezesc in general o data pe noapte dar habar nu am la ce ora, ca nu ma uit la ceas, uneori merg la baie dar nu e o regula si de cele mai multe ori beau apa. Am avut si o perioada in care ma trezeam de 4-5 ori sa beau apa, dar acum doar de una, maxim 2 ori pe noapte.

Ma intorc greu de pe o parte pe alta si cand sunt pe spate e cel mai greu, din pozitia aceea am cea mai mica mobilitate. Pentru orice as vrea sa fac ma doare f rau coccisul, nu imi pot ridica sau misca bazinul nici un milimetru. trebuie sa ma intorc intai din umeri si apoi sa trag bazinul din inertie (uneori fac chiar un mic balans ca sa fie mai usor). Vaiete nu foarte zgomotoase dar e clar din respiratie ca nu mi-e usor, si oftaturi la greu... ca altfel chiar nu s-ar putea!

eu azi gatesc... crema de zahar ars am ciorba si tocanitza de ciuperci, mai trebuie sa ghicesc ceva carne ca altfel iubitul meu zice ca nu a mancat nimic (e cel mai mare carnivor pe care l-am vazut).

marcela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Salutare gravidutze!

RUXMAX uite ca ti-a spu asiza si miro cam cum sta treaba cu sacii de dormit... nici eu nu stiam mai nimic despre ei asa ca informatiile lor sunt pretioase pentru mine.
Kokorina vrem poze!
Asiza merci de info
Marcela bine ca ai scapat de mesteri... eu ii astept pe astia cu termopanele sa vina sa masoare geamurile si sa se execute RPD.. eu peste doua sapt. am de gand sa montez patutzul.. sapt. viitoare spal si calc hainutzele (deocamdata le-am pus provizoriu in dulapior)
Chris mama dar ce energie ai!! Cum ai putut sa faci asa un tur de forta, ca eu nu m-as incumeta la asa ceva!
Cristina bine ca esti bine dupa asa o alergatura... sa te iei de manutza cu Chris. Imi inchipui ca Iasmina e foarte fericita de cadourile primite. Ce surpriza i-au facut prichindeii la gradinitza?
Dandusa eu ma gandesc ca sunt una din fericite ca nu au arsuri deocamdata...

TEMA ZILEI: - ma misc cu incetinitorul cand sunt la orizontala; foitul de pe o parte pe cealalta este un chin pentru ca in momentul in care ajung cu burta in sus si vreau sa ma rostogolesc la stanga/dreapta simt ca mi se rupe ceva intre picioare... daca ma intelegeti. Miro privind sforaitul am primit si eu reclamatii de la iubitul meu sot... credeam ca doar el este capabil sa sforaie dar uite ca pot si eu Inca ma asez si ma ridic bine de pe scaune, mai dificil este insa cu incaltatul ... dar si cu imbracatul pantalonilor (pe care eu il execut din picioare ca nu mi-e la indemana altfel). In rest ma laud ca pot merge destul de mult pe jos (vreo 4 km/o data) dar la viteza melcului... sunt foarte tare, frate!

Va urez week-end placut!

Ramona 34+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

'Neata la burtici!
Ramsan,cei de la gradinita i-au facut Iasminei o coroana super impresionanta,stralucitoare, din staniol din ala galben,i-au cantat "Happy Birthday",iar apoi i-au dat un cadou mare, mare,care a fost o papusa aproape la fel de inalta caea, care merge singura, atunci cand e luata de mana,de asemenea vorbeste ( zice niste chestii standard).Chestiile astea sunt politica a gradinitei,care,particulara fiind,intotdeauna cei din personal sunt atenti la ocaziile astea,si ,cred eu, o parte din banii pe care-i platim drept taxa sunt alocati zilelor de nastere ale copiilor.Am vazut de fiecare data, cand un copilas este sarbatorit,ca personalul face surprize din astea.oricum, atmosfera a fostfoarte frumoasa, iar Iasmina a fost imresionata. Si acum vorbeste de faza cu gradinita, mai ceva decat de ce i-am pregatit noi la restaurant.
Apropo de tema zilei,eu nu merg pe jos decat pe distante foarte mici, ca in rest am masina, si nu m-as putea deplasa altfel,la distantele care sunt aici. Am o gramada de energie,si din cauza asta,destul de des, optez pentru o partida de inot la socri,ca ei au piscina acoperita,pentru iarna, cat si una descoperita,pentru vara.De asemenea, mai merg pe running machine,cand simt nevoia sa fac un pic de miscare, insa cam tot timpul sunt in miscare si pe fuga din cauza treburilor de zi cu zi.
Noaptea, dorm un pic la inaltime, pe vreo 2-3 perne,fara nici o perna intre picioare, ca nu suport nimic.Nu mi-e foarte greu sa ma misc de pe o parte pe alta, insa,oricum, nu e ca inainte.Am avut si eu cateva zile arsuri la stomac, de credeam ca mor de durere,insa, deocamdata, vad ca au trecut.Dureri de spate am ,insa nu tot timpul si nu foarte mari, de sforait nu sforai,insa problema mea principala este ca ma mananca sanii pe interior,de-mi vine sa mi-i demontez cu totul.Slava Domnului,ca sunt la a doua sarcina pe care oduc pana la capat,si inca nu am nici o urma de vergetura, pe nicaieri.multumesc lui Dzeu,ca genetic nu am probleme din astea, pe langa faptul ca ma dau cu tot felul de creme.
Cam astea ar fi , in mare, noutatile despre mine.
Va urez o duminica placuta si va dau pupici multi la toate.

32+,Iasmina si bebe Georgia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

salutare somnoroase pasarele

toata lumea e la plimbarica de vreme frumoasa?

am si eu o intrebare... am primit hainute de bb din Italia, impachetate in cutii si cutiute, f. dragutze... acu problema... sa le spal si pe astea? sau credeti ca nu e cazul? o prietena zice ca sa nu le spal ca nu o sa mai arate asa de bine... e adevarat ca sunt de un alb perfect si par f curate, dar ma gandesc ca tot au umblat niste omuleti cu ele, la ambalat, poate la magazine... ce sa fac?

si dragele mele, eu parca as fi in primul trimestru, sau cel putin cum se zice ca e, ca eu atunci nu am avut simptome de astea. Mi-e pofta de tot ce vad si aud

marcela 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

marcelac eu te sfatuiesc sa speli hainutele.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Marcela, si eu zic sa speli hainutele, chiar daca sunt noi si arata imaculat! Cat despre pofte....nu-ti povestesc...ma alatur tie!

Oana 28+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput