*Ghiocei de martie-aprilie 2006* (18)
Raspunsuri - Pagina 2
catrinutza spune:
Catrinele, calm ca mai stiu una care se da cu funduletu' de pat si plange isteric cand e vorba ca nu ajunge la o jucarie sau ca ii iau din mana ceva ce din greseala pica si nu are voie...sa mai zic de tipete????![]()
--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006)
Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca
"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."
roxivan spune:
Aalina, doctorul la care am fost noi ieri nu cred ca avea vreun fel de vaccin din moment ce atunci cand a intrebat sotu de unde le cumparam a spus ca trebuie cumparate de la farmacie.
Catrinel, sa stii ca si eu ii mai dau lui Darius in completare laptic dupa o masa de fructe sau legume. O prietena mi-a spus ca ei i-a zis doctoru sa nu-i mai dea lapte dupa masa de legume, fructe ci doar apa sau ceai. Nu stiu ce sa mai zic...
Adar, pai daca face piruiete, se intoarce pe burtica, sta in manute, unde e retardul? Doar pentru ca nu sta in fundulet? Am o verisoara a carei fetita a stat in fundulet la 7 luni jumate si a mers singura f tarziu. Acum are 2 ani jumate si e bine mersi.
Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)
alorea16 spune:
Bine v-am regasit !
Recunosc ca nu sunt la zi cu cititul dar promit ca voi citi tot...poate voi avea timp cand doarme Cristian...
Fetelorrrrr... pe mine m-a terminat
.... nu mai vreau decit sa dorm si eu o noapte de la cap la coada....ce cer prea mult ? De vreo 5 zile
este racit. Luni seara a fost teroare nu putea sa respire pe nasuc si plangea de mi se rupea inima
. Am incercat in fiecare seara sa va scriu dar de fiecare data il apuca cate o repriza de plans 

.
Acum am apucat sa citesc si eu printre randuri cate ceva .ADAR imi pare rau de ce ai patit. Eu cred ca as fi strans-o de gat pe doctorita aceea
Prin cate ai trecut saracuta de tine ... Important este ca Maia este bine 

Sanatate multa!

ANA si CRISTIAN
GALUSCA MEA
roxivan spune:
Doamne fetelor acum am auzit la radio ca a disparut un bebelus din maternitate in Dolj. CUM E POSIBIL ASA CEVA? ASISTENTELE ALEA SUNT DEGEABA?
micaalsa spune:
Tocmai ne-am intors si noi de la vaccin si dau de mesajul Dianei. Iara-mi fac o mie si una de ganduri. Eu pana acum i-am facut vaccinurile lor, nu i-am cumparat eu. De fiecare data i-au facut Tritanrix. Si mie mi-a zis ca trebuie sa ma cheme dupa 7 luni pentru antirujeolic. V-am auzit zicand ca ati renuntat la el, pe propria raspundere. Imi spuneti si mie de ce? E periculos la varsta asta? Lamuriti-ma ca-s intr-o ceata totala.
cameliada, doaaaamne peste ce nebuna ai dat si tu. Deci pana la urma i s-a ridicat licenta asa zisei dr. pediatru ... La noi, jecmaneala-i la drumul mare, ce mai.
adar, nici Iulia nu sta singura in fundic. Sta in scaunul de masa ca are de ce se sprijini dar singura mai mult de cateva secunde nu sta ca se prabuseste. Mai nou nu se mai intoarce pe burtica, nu zice nici mama sau tata si vorba ta, nici nu fumeaza
. Fiecare copil e cu ritmul lui, eu din punctul asta de vedere nu-mi fac griji mari. Oricum, urmaresc progresele ei cat de mici, in materie de orice, de la o vocala noua, la reactii ... si daca-i vesela si interactioneaza cu noi si cu cei din jur, chiar nu-mi fac alte probleme. Bine, o admiram mult pe Mariuca atomica ... dar asta e, trebuie sa avem si Speedy Gonzales printre noi. Un
pentru Maia si arunca undeva diagnosticele doctorilor ca am impresia ca scriu si ei de dragul de a scrie ceva.
alorea, stai linistita, nu esti singura cu nopti nedormite. Sunt tare curioasa cand o sa ma lase sa dorm o noapte intreaga. Azi cand am mers la vaccin i-am spus doctoritei ca nu mai stiu ce sa ma fac, ca eu in continuare ma trezesc de 4 - 5 ori pe noapte, poate si mai des. Mi-a zis sa nu disper, ca al ei copil i-a dormit prima noapte intreaga doar la 3 ani
. Am crezut ca lesin, sper totusi asa ceva sa nu patesc.
Poli , asteptam sa ne spui cum a fost prima noapte singurel in camera. Si eu acum sunt la capitolul camera Iuliei, desi in situatia actuala nici sa vreau n-as putea-o lasa singura sa doarma pentru ca se trezeste de 'nshpe mii de ori pe noapte.
roxivan , am auzit aseara la stiri. Cand le vedeam si pe asistentele alea cum dau din umeri, habar n-aveau cum s-a putut intampla asta. Pai cum crezi ... ele umblau brambura, parca vad copii aia singuri pe-acolo urland toata ziulica si nimeni nu-i baga in seama. Parca era vorba de un copil abandonat de mama in spital, avea 2 luni.
Mai fetelor, ce sa-i mai bag la a mea in supa sa mi-o manance? Carnita nu, ou nu ... Numa daca-i bag piersica, e singurul lucru ce-l mananca.
Vreme superba afara, mai iesim la o plimbare ca astazi tot pe drumuri am fost. Si ce conteaza ca in casa mea-i vraishte totala?Noi sa fim sanatosi, restul le-om rezolva cumva
.
Pupici
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Vai de mine, da-i dezastru rau cu mesajele astea. Eu acum l-am scris, e ora 15:12 si-mi apare ca-i trimis la 14:08, inaintea lui Adar, bineinteles, ca doara ala l-am citit inainte sa-l scriu. Nu mai inteleg chiar nimic, e ca in tara lui papura voda pe-aici pe la noi.
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
micaalsa spune:
Sa va pun si nishte poze. Azi chiar ca am scris mesaje unul dupa altul.
doi ochisori albastri
pe jumatate adormita. Dupa cum vedeti isi foloseste degetul pe post de suzeta, bag seama-i mai gustos ca suzeta o arunca cat colea.
Aici se razboieste cu Rila Iepurila
Acuma pe bune ca nu mai scriu, prea am ocupat locul in pagina azi.
Pupici la mamici si bebici
Pozele mele
Anamaria
lui
Iulia (23.03.2006)
adar spune:
OK ....
1. STIMATI MODERATORI / ADMINISTRATORI .... PUTETI FACE CEVA PENTRU MESAJELE NOASTRE, NU DE ALTA, DAR NU PREA MAI REUSIM SA INTELEGEM MARE LUCRU DE PE AICI ....
2. DRAGUTELE MELE, SE PARE CA ASTA E SINGURUL MOTIV PENTRU CARE MI-A PRESCRIS MEDICAMENTUL ... AM DISCUTAT SI EU CU HAZBAND, I-AM SPUS CA NU TOTI BEBEII STAU IN FUNDULET ... DACA ERA ASA, MA PANICAM, DAR ... NU STIU CE SA ZIC, EL ZICE SA-I DAM, EU AM EMOTII ...
Iote ce fulga sunt ... v-am scris si voua cu litere mari ... scuze, ma grabesc si n-am timp sa modific, dar nu cred ca-i bai ...
Va pup si intru mai tarziu.
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
dianad spune:
Adar, am citit si eu din urama...Doamne, prin ce ai trecut... Bine ca Maia e sanatoasa! Eu inainte de a-i da ecel medicament as cauta pe net cat mai multe informatii despre el.Micaalsa, uite aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84952 o discutie despre antirujeolic. Eu nu am da gand sa-l fac mai devreme de 10 luni, sper sa-i fac doar ROR-ul la un an si jumatate.DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)
mari78 spune:
Doamne, fetelor, dar ce de doctori nebuni sunt in tara asta...nu-mi vine sa cred !!!
Cameliada, nu i-ai zis nimic doctorei cand ai iesit din spital? Ce nebuna, asa ceva n-am mai auzit, sa puna astfel de diagnostice...
Roxi, tu cand ai fost la dr Stanciu? As merge si eu maine, dar nu e de gasit. Am inteles ca e un super doctor, numai de bine am auzit si citit despre el. Si eu sunt de acord cu vaccinul cumparat. Noi am facut Infanrix.
Poli, foarte frumoasa camera lui Nikolas ! Dar si flacaul ! Si am observat si decoratiunile de pe perdea ! Sunt sigura ca adormit bine, cu asa camera. Si noi avem personaje din Disney pe pereti, iar Teo in fiecare dimineata le vorbeste pe limba ei.
Ada, nu stiu ce sa-ti zic cu medicamentul ala. Cauta pe net si vezi ce compozitie are, efecte adverse. Dar ti l-a dat doar pentru ca nu sta in fundulet ? Hmm...Teo sta singurica in fundulet, minute bune la rand, insa uneori se mai dezechilibreaza si cade...nu toti copii se dezvolta la fel. Finuta mea are 1 an si 2 luni si inca nu merge singurica in picioare si e perfect sanatoasa, iar in fundulet a stat bine pe la 7 luni si ceva.
Anamaria, pupam doi ochisori albastri ,dar si iepurasul poznas . E jucaria ei preferata ?
Mihaela, bafta la aerobic ! Si eu am o sala de sport langa bloc, dar nu m-am mobilizat inca. Oricum, as putea doar seara mai tarziu, cand vine Cata acasa, dar atunci sunt franta de oboseala...o sa pedalez la bicicleta statica pentru inceput si poate ceva aerobic acasa![]()
Voua vi s-a intamplat ca bebe sa fie ragusit, sa "haraie" din gatut, nu foarte rau, fara sa aiba mucisori ? Nu face nici febra, pana acum nu, ce sa fie? Incerc sa ajung maine cu ea undeva, la un doctor, vroiam la dr lui Roxi, am vazut acum ca fost ieri, ca dr mea e plecata din oras la un congres si parca n-as astepta pana saptamana viitoare...
Va pup pe toate si pe bebelusi 
Mari si bebe Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos