Ati folosit peria rotativa pentru aranjarea parului? Sunt curioasa daca merita investitia.
Cristina
Numai daca ai parul FOARTE lung.
Cam peste 40 de cm lungime. Atunci, da, merita, il intinde foarte frumos, fara sa-l rupa, uzeze sau electrizeze. Daca e mai scurt, caraie si face ca toate alea si sa incurca.
Mi-am luat io
da' i l-am facut cadou sora-mii, ca ea are parul nici drept, nici cretz, stiti voi cum, si il intinde frumos.
S-a mai vorbit si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=81417
Kya - viitoare mamica in asteptare
Buna,
Eu am parum mediu si folosesc peria de cel putin trei 5 ani, bine am tot schimbat modelele intre timp. Eu sunt f multumita pentru ca imi aranjez parul foarte repede. Presupun ca are si efecte negative asupra parului, intocmai ca un uscator de par, deci nu le combina.
Moira
Moira, peria rotativa nu este aia care arata ca o perie de coafat dar se invarte singua?Eu stiam ca nu e doar pt. indreptat, ci si pt. ondulat.Nu e asa?Te rog, lamureste-ma si pe mine, pt. ca mamica mea isi oreste f. mult una din aceea.Are parul scurt si vrea o perie rotativa pt. a putea sa si-l aranjeze acasa singurica, adica sa nu mai mearga la coafor in fiecare saptamina.Tu de care ai?De unde ai luat-o?Care e pretul?
Pt. parul scurt trebuie o perie subtire, nu?