Aparat electric de curatat pori

Aparat electric de curatat pori | Autor: sirimie

Link direct la acest mesaj

Am vazut eu intr-o revista de femei un aparat electric de curatat nasul de puncte negre (cred ca de puncte negre) care spune ca are si abur. Are cineva asa ceva? Unde se gaseste, cit costa? Si e bun de ceva?

Multumesc frumos pentru raspunsuri!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Parerea mea ca dupa un abur de musetel o mana buna de cosmeticiana nici un aparat n o intrece!

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

E perfect ce spui tu Corina , dara la cosmetica dupa aceste 2 proceduri se foloseste si acel aparat de care zice Sirimie , pt. a extrage punctele pe care cosmeticiana nu a reusit manual. Si totodata pt. a face un masaj.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu stiu ca ap. ala ajuta la inchiderea porilor dupa extragerea manuala a pctlor negre.
Si apoi masajul ce ti l face cosmeticiana pe fata e o nebunie. As putea zace acolo ore n sir.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca tanasica spune:

sirimie...si io l.am vazut si ma tenta...nici nu era scump...da' tot asa as astepta pareri...cred ca functioneaza cumva pe principiul vidului....adeca.l pui pe por, creaza vid si atuncea iese ce trebe sa iasa...si nici nu lasa cicatrice urate cum imi lasa mie de obicei cosmeticienele...nu.s ele de vina saracele...is io defecta...

...hai sa mai intrebam ca s.o gasi cineva sa ne lumineze si pe noi...

Va invit la Marsul ROZ AVON impotriva cancerului la san!http://www.avoncosmetics.ro/PRSuite/info/aboutCommunityList.jsp?index=0&item=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspunsuri. Eu as vrea pentru ca nu prea am timp si ajung foarte rar la cosmetica.

Anca, se pare ca nu mai stie nimeni despre asta
Tu unde l-ai vazut? Si cit costa? Eu m-am uitat si nu am gasit

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

M-ar interesa si pe mine asa ceva.
Anca unde ai vazut? Ce inseamna "nu era scump"?

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

l.am vazut pe ultima pagina la o revista pentru femei...era sub 1 mil...dar nu mai stiu sigur cat exact...

...asta si un aparat de masaj cu infrarosii sunt neste chestii "utile" pe care mi le doresc...dar n.am avut timp sa le caut si prin magazine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Aparat de masaj cu infrarosii am eu. Nu pot sa zic ca e rau. Folosesc mai ales infrarosiile pentru fata. De la raze se incalzeste, si ca masaj facial e super, mai ales iarna. Activeaza circulatia si are efect calmant.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Kya

Aparat de masaj cu infrarosii am eu. Nu pot sa zic ca e rau. Folosesc mai ales infrarosiile pentru fata. De la raze se incalzeste, si ca masaj facial e super, mai ales iarna. Activeaza circulatia si are efect calmant.

mercic de pont...io chiar il vreau...ca sa ma masez pe sunculite cu gel anticelulitic...ca poate asa ma conving sa tin si.o dieta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erin20 spune:

Sunt sigura ca s-a mai discutat despre acest aparat aici pe forum cu ceva timp in urma. Daca gasesc subiectul o sa vi-l arat si voua.

Suna destul de tentant. Am vrut sa imi iau si eu dar nu am gasit niciunde. Fetele erau destul de multumite de el si este destul de ieftin

Mergi la inceput