are cineva dintre voi sau cunoasteti ceva amanunte care m-ar ajuta in vederea luarii deciziei de a le monta....??!! multumesc!
toate vedetele americane au dintii cu fatzete de portelan. am inteles ca se schimba la 10 ani. cum vor arata depinde de cat de artisti sunt dentistul si tehnicianul
Eu am caninii din portelan , nu imbracati, si arata f. bine , depinde de medic si mai mult de tehnician , care-ti face dintii.
Si nu trebuie sa-i schimb la 10 ani , trebuie avut totusi grija cand mananci mai crocant, ca sa nu se crape.
Noi 2 singurei
Am si eu si sint foarte multumita. Merg din cind in cind la dentist sa aranjeze marginile ca nu sint cuminte, maninc seminte si alte cele care cica n-as avea voie.
Fatetele mele sint foarte bune, nici un dentist nu si-a dat seama ca nu sint dintii mei. Asta tine mult de tehnician.
In primul rind intereseaza-te despre calitatea lucrarilor. Poate vorbesti cu fosti pacienti si te lamuresti.
Nu stiu daca e nevoie sa iti pui fatete sau vrei sa-ti faci dintii mai frumosi si te gindesti ca asta e solutia. Eu le-am pus de nevoie, nu mi-as fi facut chestia asta din motive cosmetice.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
A primit PM-ul tau si o sa-ti raspund aici pt. ca tu nu l-ai activat.
M-a costat 500.000 bucata si le-am facut la o prietena medic stomatolog.Iti dai seama ca mi-a luat mai putin,asa ca nu stiu pretul pietei.
-------------------------
In momentele grele trebuie sa gasesti ceva sa te motiveze sa mergi mai departe.