vreau sa ramin insarcinata
![](images/user_woman.png)
Dragele mele,
sint noua pe forum si vreau sa incerc sa cer parerea tuturor celor ce citesc mesajul meu in a ma ajuta sa aflu o solutie la problema mea. Ne-am hotarit, eu si sotul meu, sa avem un copil, dar se pare ca sint multe piedici care nu ne lasa sa ne vedem visul implinit. Incerc sa ramin insarcinata de aproape 2 ani si, evident, fara succes. Am fost pe la medici de specialitate care, bazat pe analize de singe (nivel hormonal), histerosalpingografie, ecografie au ajuns la concluzia ca nu ramin insarcinata ca nu as ovula (????) si ca am uter retrovers. Mai nou, la utlimul consult, medicul a emis ipoteza ca as avea endometrosis (nu stiu cum se traduce in romaneste). Pentru ca nu ovulez, mi s-a sugerat sa folosesc Clomid, ceea ce nu imi place ca idee, sa rezolv problema medicamentos. Am 38 de ani si nu prea mai am mult timp la dispozitie sa ma joc de-a medicamentele. Este cineva cu problema asemanatoare, pe acest forum, care ma poate ajuta cu un tratament pe baza de produse naturiste?
Va multumesc si va imbratisez cu drag.
Raspunsuri
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Tia/Tia.jpg)
Tia spune:
bine ai venit la
cred ca este vorba despre endometrioza, dar nu prea inteleg cum o rezolva medicul tau cu clomid.
iata cateva linkuri utile:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=76901
pentru tratamente naturiste avem subiectul http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85022
iar uterul retrovers este ultima problema, daca o pot numi asa.. stai pe burtika apres ca tot ne frantzuzim zilele acestea ...
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
catty spune:
DELIA, vad ca esti in SUA. Acolo sunt niste pastilute care se numesc vitex agnus castus si care ajuta la a avea ovulatie. Costa in jur de 10 dolari cutia de 100 de pastile si am inteles ca sunt f bune. Se iau intre 1-6 pe zi. Incearca sa vezi daca le gasesti si intra si pe linkurile date de Tia. Mult succes.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
delia22 spune:
Incerc sa ma descurc cu forumul, sa vad daca trimit raspunsul cui trebuie. Tia, iti multumesc mult pentru informatiile trimise. E buna lectura si din toate trebuie sa se aleaga si pentru mine solutia pe care o cautam. Foarte dinamic forumul, imi place si e un bun prilej sa stai de vorba cu persoane optimiste.
Te pup.
delia22 spune:
Draga Catty,
recunosc ca nu am auzit despre preparatul recomandat de tine. Voi incerca sa-l gasesc
si sa-l folosesc. Clomidul stiu ca are efecte secundare, unde mai pui ca nici nu e necesar sa si lucreze pentru ce ce il iei.
Toate bune si multumesc foarte mult pentru sfat.
catty spune:
DELIA, nu ai ce pierde. Preparatul este 100% natural si cred ca este mai bun decat preparatele astea sintetice. Incearca sa il gasesti si vezi ca tratamentul trebuie facut minim 3 luni pt a avea rezultate.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Alé spune:
Fetele, va rog sa continuati la unul dintre subiectele consacrate. Puteti urma link-urile oferite de Tia.
Aici inchidem. Multumesc pentru intelegere.