Dr.Florica Trandafir???

Dr.Florica Trandafir??? | Autor: sim2006

Link direct la acest mesaj

Buna la toate vizitatoarele acestui forum.As dori sa intreb si eu daca poate cineva sa-mi dea relatii despre dr.Trandafir Florica, de la cabin.Med+Trand Buc. Mentionez ca am inceput la d-sa un tratament de fertilitate pe care nu l-am mai putu urma datorita costului f.f. mare.( la o sedinta 5-6 mil.lei)-la 2 saptamani. Dupa aceea intrand pe un alt forum cineva mi-a zis sa renunt la aceasta doctora ca acest tratament pe care il urmase si ea timp de 1 an nu da nici un rezultat (decat timp si bani pierduti).
Va multumesc si astept raspunsurile voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sim, aca e vorba de tratament de fertilitate, pune intrebarea la sectiunea "asteptand un ingeras in viata noastra", ca fetele de acolo sunt foarte bine informate in domeniul asta.
oricum, desi am stat si eu o vreme pe la aspirante, de aceasta dr nu am auzit, iar pretul este, clar, exorbitant! practic pe ce iti lua banii astia?
multa sanatate si sa se lase repede cu !

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim2006 spune:

Pai, ce pot sa-ti spun ca-mi facea? 2 injectii (in uter???), 5 minute cu un aparat cu ultrasunete pe burta, si imi dadea 10 pastile pentru acasa( nu stiu de care, ca le punea intr-o punguta de hartie) si gata 5 mil lei. Nu stiu cum calcula pretul, ca procedura era la fel de fiecare data, doar pretul varia. Cand am intrebat cat mai trebuie sa urmez tratamentul si daca va avea un rezultat,ca nu pot sa mai imi permit mult timp (financiar vorbind) mi-a zis ca stie ea ce face, ca astea sunt preturile, daca imi convine bine, daca nu iarasi bine, ca nu m-a chemat ea de pe strada si sa nu mai pun atatea intrebari. pana la urma am renuntat sa mai merg, pacat de banii cheltuiti pana acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sim, nu suna bine deloc ce zici tu acolo..foarte bine ca te-ai decis sa te orientezi spre altcineva!
e obligatia medicului sa-ti explice tot ce iti face, cu atat mai mult cu cat e vorba de un cabinet particular si o caruta de bani!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Dna dr este o escroaca; imi pare rau sa aud ca inca mai profeseaza si nu i-au venit de hac. In '98 an ajuns la cabinetul ei pt un chist ovarian; mi-a inventat si o rana pe col pe care mi-a "cauterizat-o" cu aceleasi metode gen "marele vraci" pe care le aplica la tine...Urmarea??? Am ajuns sa am o rana pe col, de data asta cu adevarat. A urmat un tratament adevarat si o multime de doctori care s-au crucit cand au aflat de practicile minunatei dne dr. O escroaca..si pe vremea aceea o consultatie ma costa undeva intre 2-3 mil lei...Cu pretul sanatatii mele..imi pare rau ca a trecut atata timp si e prea tarziu sa fac ceva, dar macar sa spun mai departe cui pot sa se fereasca.

22 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Sim, din pacate ai intrat in clubul victimelor acestei mari sarlatance. Uimitor, toti medicii pe care eu i-am intalnit stiu de ea si reputatia ei, ba medicul meu la care sunt acum mi-a zis ca nici macar nu e doctor, si cu toate astea ea inca exista si pacaleste lumea.
10 milioana mi-a luat in trei sedinte, facandu-mi exact ceea ce descrii si tu. Nici o chitanta, nimic. Am ramas cu un singur lucru, buzunarul gol si un semn pe fund de la injectia pe care nici pe aia nu e in stare sa o faca. Noroc ca am intrat aici, fetele au dreptate, la Asteptand un ingeras daca dai cautare pe numele ei vei mai gasi povesti. Fugi cat poti oricum.
Eu vin dupa 7 ani de tratamente si sunt insarcinata in 6 luni. Asculta-ma pe mine, oricat de groaznic este, mergi la Giulesti. Acolo a inceput rezolvarea pb mele. Bine eu am trecut si pe la Parhon dar de la Giulesti, de la dr Niculescu am pornit.
Daca vrei sa mai vorbim, mai scrie-mi. Stau in pat mai mult asa ca timp am.
Succes!!!

Cata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim2006 spune:

Fetelor, ce ati scris voi aici ma pune f.mult pe ganduri. Cum este posibil sa existe cineva care sa profite atat de mult de dorinta unor oameni de a avea copii?? Ar trebui sa facem ceva, nu stiu exact ce, poate un site sau nu stiu, ceva public totusi, ca sa nu mai existe si alte persoane pacalite. Va dati seama ce de bani face aceasta femeie care isi spune "doctor" intr-o singura zi? Eu cel putin am fost de 5 ori si am cheltuit peste 30 mil lei, cu drum cu tot (sunt din provincie), si de fiecare data erau f.multe femei la cabinet, din aproape toata tara (am vorbit cu persoane din Galati, Braila, Alexandria, Constanta, Pitesti), si daca la fiecare le lua atatia bani fara bon!!!!! Va dati seama?Cred ca este multimilionara. Pacat, cred ca D-zeu va avea grija si va primi ce merita. Draga Catalina, daca doresti sa corespondam iti dau adresa mea de mail:lucica_simona@yahoo.com si astept sa ma contactezi, sa vorbim despre tratamentul pe care l-ai urmat, medici si spitale, si foarte mult de ambitia noastra de a deveni parinti. Toate bune si frumoase.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sim, tu ai dovezi ca ai fost la ea la cabinet? chitante, retete, ceva? ca altfel nu cred ca ar putea iesi un demers serios!
imi pare f f rau pentru experienta ta!

vine bebe!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Nu imi vine sa cred ca inca mai profeseaza!!!!!
Am fost si eu de 2 ori la ea acum vreo 7 ani. Si mie mi-a inventat o rana pe col. Noroc ca mi s-a parut suspect si nu mai m-am dus.Bineinteles ca nu exista nicio rana. Cit despre bani...practica niste preturi enorme. Ma mir ca nimeni nu a oprit-o pina acum.
Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancakarina spune:

Din pacate si eu am fost pacalita de aceasta doctora daca o putem numi asa,feriti-va de ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Nu pot sa cred ca sunt atatea persoane pacalite de persoana asta, ca alfel nu pot sa-i zic. Eu nu mai am rezultate la analize sau ceva dar daca aveti o reclamatie la Colegiul Medicilor nu ar strica, o merita...


22 +

Mergi la inceput