Am pierdut sarcina
Durere imensa! Nici nu va pot spune prin ce am trecut! Eram insarcinata in 15 saptamani. Oribil sa fie nevoie sa vorbesc la trecut nici nu mai am lacrimi.
A fost o sarcina problematica (poate ati citit mesajele mele anterioare) dar fara nici o explicatie din partea medicilor, nici macar acum cand am pirdut-o nu stiu cauza si asta e partea cea mai ingrozitoare. Vroiam o explicatie si nu am primit-o de la nimeni.
M-am internat pe 4 mai, duminica ,cu sangerare destul de puternica. Mi-au spus ca sarcina e compromisa si tot ce au putut sa-mi faca a fost sa-mi spuna sa stau in pat pana avortez doar era duminica si nu se puteau deranja prea tare.
Sangerarea s-a domolit si luni la eco totul parea inregula. Colul era inchis si lung iar fatul avea activitate cardiaca.
M-au externat pe 7 si mi-au recomandat repaus fizic si sexual. Asta a fost cam la ora 12 iar la 21 am avortat.
O experienta prin care nu doresc nimanui sa treaca.
Pt. Oana, ma-I intrebat la ce medici am fost: Peteanu, Rusa, Belcin (la provita) si Lutescu (ea).
Pt Mitzura: imi pare rau ca trebuie sa impartasim aceeasi suferinta. Si mie mi-au recomandat contraceptie inca 6 luni.
Raspunsuri
papadie spune:
Îmi pare asa de rau
Ia si te linisteste si încearca cu anticonceptionale 6 luni.
Nu-ti trebe chiar acum stresul cu vin sau nu vin rusii...
Sfatul meu e sa faci ceva analize genetice. Mie asta mi-au recomandat dupa ce am pierdut doua sarcini "fara motiv".
Sa stii ca m-au trimis acum la analize genetice pentru ca m-au vazut intr-o stare sinucigasa in spital...altfel procedura standard e sa faci analize genetice dupa pierderea a minim 3 sarcini "fara motiv"...suna macabru dar asta e realitatea! In Romania le poti face la Instit Parhon (nu stiu daca iti trebä musai trimitere de la dr).
Iti doresc liniste si putere,
oana
"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)
Fleur spune:
Roxana,
Nu-ti doresc decat multa sanatate si forta sa iei lucrurile de la inceput...iar de la doctori nu te astepta la prea multe,nu vreau sa-ti spun prin cati doctori si cate spitale am trecut eu pana am renuntat (era o alta problema,cica stres).M-am documentat singura si ceream singura ce analize sa fac...toti sunt la fel,trebuie sa recunoastem ca nu sunt Dzei si ca de cele mai multe ori sunt depasiti de situatie.Acum ai grija de tine,odihneste-te.inchiriaza niste casete video cu comedii,citeste o carte buna,mananca bine,daca poti da fuga cateva zile la munte-aerul de acolo o sa-ti faca bine iar peste cele 6 luni sa auzim numai de bine.
Sanatate si succes,
Fleur
ginutaC spune:
Curaj!Cred ca e greu,dar mergi mai departe.Incearca sa privesti inainte.E cineva acolo sus care ne iubeste pe toti si tie sigur o sa-ti pregateasca ceva bun.Trebuie doar sa crezi.
Flower spune:
imi pare tare rau sa aud de cazuri de genul asta si nu pot decat sa-mi inchipui ce durere este in sufletul celor care trec prin asa ceva.
Dumnezeu sa-ti dea putere sa te refaci fizic si psihic cat mai repede , rabdare pt. cele 6 luni foarte lungi ce urmeaza si incredere in El ca-ti va trimite si tie un ingeras cat de curand !
Multa sanatate si asteptam vesti mai bune !
Cornelia spune:
Roxana, imi pare asa de rau. Iti doresc multa putere sa treci peste momentul asta. Multa sanatate si speranta!
Cornelia
romana spune:
Imi pare foarte rau.
Nu te descuraja. Cauta-ti un ginecolog in care sa ai incredere si roaga-l sa te ajute, sa-ti recomande analize prin care sa te asiguri ca totul este in regula cu tine. Pina la urma bebe va veni.
Eu cind am pierdut sarcina, medicul care mi-a facut chiuretajul zicea ca uite cum rezolva natura unele probleme, adica mi-a dat de inteles ca bebe nu era in regula - se intimpla si accidente genetice.
Mult curaj, incearca sa depasesti cit mai repede perioada aceasta trista si vei vedea ca totul se va aranja.
Cu drag Romana
ralu spune:
OFFFF!! Doamne, Doamne!! De ce trebuie sa se intample astfel de lucruri pe pamantul asta!!!!
Imi pare tare rau Roxana. Totusi trebuie sa faci niste analize ca sa vezi de ce s-a intamplat lucrul asta.
Fii puternica si ai speranta, pentru ca Dumnezeu este mare!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
Oana spune:
Draga Roxana,
Imi pare f. rau ca ti s-a intimplat asa ceva, nu pot decit sa iti doresc refacere rapida, sanatate si curaj pt. o noua incercare.
Eu sunt cea care te-a intrebat de medici, ai zis ca ai fost si la Peteanu, care din ei cel batrin, cel tinar sau la sotia celui tinar ? Ca sunt trei. Eu am nascut cu cel tinar in iulie anul trecut si mi s-a parut ok , dar am avut noroc ca am avut o sarcina fara probleme deosebite. La nastere a fost mai greu, dar… am trecut pina la urma si peste asta. Sa-mi povestesti cum a fost cu tine.
Am vrut sa-ti trimit un mail, dar nu stiu de ce astazi nu imi merge, asa ca ti-am scris aici pina la urma.
Astept sa-mi raspunzi, sanatate, numai bine,
Oana
Danza spune:
Doamne-Doamne ce nenorocire
Sa-ti dea Dumnezeu mult curaj si multa rabdare sa treci peste tragedia asta. Si eu am patit-o> sarcina stagnata in evolutie - fara motiv. M-au trimis la analize genetice, iar cand am ramas insarcinata dupa 8 luni de la avortul spontan, iarasi mi-au dat indreptare la genetician si mi-au spus sa fac mai des ecografie.
Cu drag,
Danza, mami fericita a lui Danuz
paginuta personala: http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Danza
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599
marioan spune:
Imi pare tare rau dar priveste cu speranta inainte. Si eu am pierdut o sarcina anul trecut din cauza virusului Epstein Barr si mi-a fost foarte greu sa trec peste acele clipe dar am luptat si mi-am facut anticorpi si acum sunt din nou insarcinata (dupa 6 luni in cap) si sper si ma rog sa fie totul bine. Iti doresc putere sa treci peste acest moment.