Fetelor-cochetelor, avem un nou capitol aici. Ne intalnim acolo si continuam discutiile despre tratamente naturiste, homeopate, apicole, reflexologice si tot ce inseamna medicina alternativa!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
Multumesc mult Adimercedes!Am gasit in final pe cineva si am comandat prin telefon. E foarte scump produsul si nu prea se comercializeaza in masa, mai mult pe la cabinete homeopate din cate am inteles.
Madalina draga mea ,
eu incerc de 6 ani sa am un bb,am facut mii de stimulari si am batut pe la usile doct.de m-am saturat.Desi hormonal suntem sanatosi nimeni nu ne-a ajutat cu un trat.mai bun sau chiar nu stiu ce sa mai zic.
trat nat.il fac de cind am intrat pe forum si am gasit retea Livei{sa zic asa}dar la 3 luni am intrerupt si am facut o pauza acum dinou am incercat o pauza si iau numai ulei de peste ,vitamine prenatale,ulei de primola,ceaiuri de zmeura pina la ov.
Sperantele mele sau c-am uzat de atita timp si cred ca mi-a mai ramas o singura latura de a incerca in FIV dar suntem nehotariti ,speram sa reusim sa ne implinim visul.
DAaaaa,daca asi fi cu 10 ani in urma ar fi altceva,dar asa e c-am mare stresul cit asi incerca eu sa ma autocontrolez,noroc cu bunul si scumpul meu sot.
Va doresc la toate sa reusiti sa aveti ceea ce va doriti si voi.pe toate fetele dragi,MONI