Mamici de sept-oct 2006 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
MamiLili spune:
Felicitari, Itzy! Sa-ti traiasca fetita!
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu
inni spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Inni - la mine travaliul a debutat cu un kk.
...ce haioasa ai fost.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
inni spune:
Itzy felicitari si muuuuuutl noroc printesei tale in viata. Sanatate multa si lapte din belsug.
Poze
Inni... mamica de Ami (29.08.2006)
pufymic spune:
Felicitari Itzy!!!! Sa va traiasca minunea mica!
Sandra si multumesc mult pentru modificarile facute si la noi in listuta!
Lyana eu am tot avut dureri si contractii dar neregulate(se intarea toata burta) cam vreo 2 sapt inainte de nastere(putzuruca chiar ma intreba cum sunt durerile si dc stau sa le cronometrez), iar duminica cand am nascut au inceput sa fie tot mai dese durerile si tot mai mari.....nu am pierdut dop, nu s-au rupt membranele....asa a fost la mine!
Incearca cu No-Spa.....sau mai bine suna-ti medicul!Bafta!
Pupici!
Ioana de Nicolas (17.09.2006)& Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio&Nicolas
Poze Yahoo
Povestea nasterii lui Alesio
alessia80 spune:
ITZY- Felicitari, sa va traiasca si sa va aduca doar bucurii!
LYANA- eu am motan si am si copil! Taz nu intra in camera lui ARMAND si nu se apropie de el. La mine in casa nu miroase a nimic neplacut- si mi-au spus-o oameni care nu iubesc pisicile deloc. Taz e castrat, ia vitamine si si e periat in fiecare zi. Covoare sunt periate de 3-4 ori/sapt asa ca par mai rar! Eu tot ma gandesc cum cresteau inainte copii la tara printre toate animalele si culmea e ca sunt foarte sanatosi!
ALESSIA80 cu minunea ARMAND (07.09.06)
poze
GETY spune:
Sandra, te eu pentru modificarea facuta pentru mine. Imi place: raspunsurile inainte, intrebarile dupa. Voiam sa-ti scriu ca poate bebelina ta asteapta sa schimbi prefixul, sa treci la sapt. 39, dar se pare ca ai alte semne. Incepem sa facem galerie?
Itzy, sa-ti traiasca printesa mica si sa veniti acasa cat mai repede.
Parca ma vad acusi-acusi si pe mine cu bebelina in brate.
GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
De azi incep sa-mi definitivez bagajelul pentru spital. Adica varianta finala. Am fost si-am mai cumparat niste lucruri si am sa-mi pregatesc un rucsac si pentru pampersi si servetele umede o sacosa. Cred ca-i destul. Nu?
GETY 38 cuMARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
alinamoro spune:
Itzy, felicitari,sa va traiasca bebelina!
Alina cu Adelina (31.08.2006) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
MamiLili spune:
Ohhh ce enervant e ca se intercaleaza mesajele. Ma tot duc la paginile din urma si mai descopar o postare noua...sper sa se rezolve in curand problema asta, nu de alta dar sunt mamici care pun intrebari si primesc raspunsurile cu cateva pagini inainte.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 37 cu