Anticonceptionalele=AVORT

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mayarna spune:

Medicamentele sunt o INDUSTRIE...
Una de facut bani.
Mai multi decat va puteti inchipui, decat am putea cuprinde pe o foaie de hartie scriind zero-uri.
Imaginati-va doar cum se manipuleaza batraneii l anoi care cumpara tone de produse naturiste gasite ca recomandari in reviste care traiesc din banii dati de furnizori pentru reclame...produse care sunt apa de ploaie...mai bun ar fi un ceai facut in casa din planta uscata.
Da, suntem foarte departe de adevar.

Renuntati la hormoni.
Nu e nici o nenorocire sa pastrezi un calendar si sa faci dragoste cu prezervativul de cateva ori . Caci daca nu simti placere cu un balon, nici fara el nu simti mare lucru.
O mami si o sotie.
Toate bune,

maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Ramonella, articolele puse de tine sunt scrise intr-un limbaj foarte nestiintific si credibilitatea lor este aproape de zero mai ales ca se simte un bias foarte puternic. Nu mai vorbesc de doctorul care a tratat femei de schizofrenie pentru ca au luat anticonceptionale, ca asta e deja super-penibil, fie un doctor imbecil fie un vraci care se folosea de titulatura 'doctor'.

Acum, daca asa te tare te framanta treaba asta trebuie sa intelegi ca avortul este intreruperea sarcinii, ori sarcina este considerata dupa implantare. Cu alte cuvinte daca nu ai implantare, nu ai sarcina si deci nu poti avea avort. Sper ca asta sa te ajute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Banti,pentru eleganta..asta e, imi place cum scrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

maya, metoda calendarului se poate folosi, din cate stiu, doar daca ai ciclu regulat.

Si, sincer, cred ca fara prezervativ e mai decat cu.
Voi ce parere aveti despre asta?

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Cristina, sincer, nici eu nu ma dau in vant dupa el... Plus, nu mi se pare cel mai ok de folosit ca metoda contraceptiva in cuplu casatorit... ma rog, asta e strict parerea mea. De calendar nu mai zic nimic... presupunand ca am nascut recent prin cezariana, nu stiu zau cat mi-as risca viata folosind aceasta metoda....

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Recently become Mrs. Perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Banti spune:

Pisi_ella, felicitari pentru copilasi! Ai vazut ca minuni se intimpla? Cam la fel a fost si la mine cu bebe trei. Dar cind avem copilul, e uimitor cita dragoste simtim noi ca mame si nu am concepe sa nu fi fost, desi ne e greu. Cred ca e greu si cu doi, dar si cu trei, desi uneori ma mir si eu ce bine ma descurc :-)
Iti doresc multa putere si sanatate!

Metoda calendarului nu se poate folosi decit cu un ciclu super regulat si chiar si atunci mai da gres. Iar prezervativul da gres si el, am auzit cazuri destule. Cum spuneam, trebuie sa fim pregatite si de surpriza, mai ales ca sint perioade in viata femeilor cind organismul lor nu mai functioneaza ca un ceas :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Eu nu simt mare diferenta. E bine si cu.
Dar cred ca depinde si de prezervativ.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor, am facut okii cat cepele cand am citit kestia asta!!!

Va intreb si eu ceva, poate stiti sa imi raspundeti, pana ajung eu din nou la doctor.
Deci, ultima data cand am fost la doktor (pentru ca sufar de endometrioza si am fost operata clasic de chist endometriozic spart + hemoragie interna, bla, bla, nu vreti sa stiti prin cate am trecut, ma duc cel putin de 3- 4 ori pe an la medic, am disperat-o cand ma vede...) asaaaa... sa revin: ultima data am facut si ecografie intravaginala (am eu mai mare incredere in asta) mi-a zis ca se vad si 2-3 foliculi. Asta in conditiile in care iau AC de vreun an fara intrerupere. Deci: in foliculi e un ovul... sau cel putin un ovul. De unde ovul, de unde folicul daca ovulatia este inhibata de AC? Va dati seama ca am sa o intreb pe doktoritza cand o vad data urmatoare. Dar voi ce ziceti de treaba asta? Precizez ca este vorba de doctoritza MEA, care stie ca sunt operata, si iau AC pentru tinerea sub control a endometriozei.
Va pup pe toate!!!!

YLARI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

AC ingroasa mucoasa si impiedica spermatozoidul sa ajunga la ovul.Nu omoara pe nimei , nu cioparteste nimic.
Nu mai cautatio pe siteurile astea in care religia este dusa la extrem.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Ylari, buna intrebare! De ce oare nu spune nimeni, nici macar mass media ca ovulatia se produce si sub tratamentul cu AC, si ca acele ovule POT fi fecundate, si ca apoi AC isi fac treaba impiedicand produsul sa se nideze pe uter?! Eu cred ca e simplu de raspuns: multa lume ar renunta la AC hormonale.
Este parerea mea personala.

Mari

Mergi la inceput