Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Denisa, acum am vazut mesajele tale.Sa-ti fie de bine papita, pe tine te lasam sa papi sa-ti revii, nu ai tu nevoie de cura.Pupicei Emmei care-i o scumpica, cand mai aud ca si papa o mai pup o data. Spor la treaba si pofta mare.
Moni tu ai rezerve nu gluma, eu ce sa fac... trebuie sa gasesc solutii.
mai fetelor trebuie sa ma duc si eu la nani ca mi s-a facut o foame...ca nu mai vad tastele.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Denisa, acum am vazut ultimul mesaj, eu stau in cameracu el ca daca nu ma vede plange din toti plamanii.Stau cu el dar nu ma uit l el ca daca ma uit la el incepe joaca si conversatia asa ca tag cu coada ochiului ce face si asa sta linistit...pana adoarme, fara sa planga. Eu am respectat tot ce spun psihologii, si acum ii dau tot eu cu biberonul si tot in brate, ca sa nu se simta sevrat ca nu e alimentat la san, il tin in brate si il linistesc sa nu-l las sa planga sa nu isi piarda increderea in el, nu-l cert si nu ma enervez pe el niciodata(cel putin nu ma exteriorizez) dar acum a venit timpul sa trecem la dormitul singurei ca deja e baiat mare......si nu ma mai tin spatele sa-l leagan 30 de minute

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Fetelor, fug si eu la somn.
Noapte buna!

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mai Silvi, tre sa le pui cupilul psihologilor alora in brate. Sa il legane ei pana la 20 kile Nu merge daca il adormi in patul vostru, cu tine alungita langa el, tinandu-l in brate...dar in pat? Eu asa o adorm pe Daria. Ii dau bibe, il bea singurica, apoi se freaca la ochi, si stau langa ea in pat, pana adoarme. Apoi o duc la ea in patut.

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Si eu il leagan pe Razvan, dar numai la somnul de la 12.oo. Ca la ala de 17.00-17.30 e afara in carucior si adoarme singurel (e asa ghaios, parca e un birjar beat, asa sta in carucior), iar seara il pun in patut si dupa ce se cearta cu tot ce-l inconjoara adoarme singurel. La pranz il leagan pt ca daca il pun in patu dureaza si cate o ora pana adoarme, si atunci se trezeste mult mai tarziu decat de obicei si isi decaleaza mesele, plus ca ajungem sa iesim cand sunt toate inchise (banci, Electrica, Distrigazul, Astralul etc). Asa ca il iau in brate, il culc pe spate pe mine si ne leganam cu fotoliul pana adoarme, dureaza intre 2 si 12 minute...depinde!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

si io as vrea sa pot face totul ca la carte,as fi vrut sa nu-l invat leganat dar nicte colicii m-au distrus,stiu ca nu e bine ce fac cu leganatul ,dar dak scap mai repede e k pt mine

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

fetelor gata,in sfarsit a adormit,urati-mi o noapte linistita ca am nevoie,sper sa nu fac noapte alba
mai chiar voiam sa va intreb mai exista in secta copii care au somn agitat noaptea,care se mai trezesc pt laptic noaptea? sau io is ghinionista sectei?
noapte buna pupicei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am, aparut si eu pe aici. tati doarme, iar marco devasteaza patutul. tre sa-i schimb programul de somn, ca nu se mai poate asa.Doarme seara de la 20-21.30 si pe urma sta trez pana pe la 12-1.
Anasol sper sa fi iesit bine gogosarii. Iti zic eu peste vreo 2 -3 zile.
Doina, Denisa, Moni, Silvi si celelalate gagicute va .

Merg in pat caci maine la 10 am masaj. asa ca intru dupa 11.
noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Buna dimineata!
Pentru mine (deocamdata, ca nu s-a trezit Razvan) e chiar buna. Dupa cafeluta de dimineata si ritualul de rigoare m-am urcat pe cantar su....surprise: 68,400 kg
Ma gandesc ca daca reuseam sa beau si apa ieri (am baut doar vreo 400 ml) poate stateam si mai bine.
De mancat nu am respectat cantitatea decat la iaurt, la rosii nu, din astea am mancat 2 rosii mari, facute salata!
Important e ca nu mi-e e foame. Am gasit prin bucatarie ceai diuretic, din ala chinezesc, si ma duc sa-mi prepar o cana........
Doamna ne-ista contabila, va rog sa ma consemnati la catastif!

Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Neata fetelor.
Vad ca sunteti toate la cure....
Va doresc succes deplin.
Cum e cu IMC????
Io raportez: 1.59 Cm si 52 KG

Vad ca al meu pitic de cateva zile mananca foarte bine...
Nu stiu ce l-a apucat, dar sper sa-l tina asa...
Ma bate gandul sa-i fac macaroane cu branza ...
Le-ati dat vreuna din voi la bebei?
Daca da, cum le-ati facut si au mancat?????

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput