Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Anasol- pupciei si bafta la vaccin, si bafta cu 1kg minus maine.
Doina- multumim si voua sanatate si pupici.
Moni-iara nu vb cu mine pe mess si nu te uitzi nici la poze cu sora Dianei?
Ioana, Giova si Silvi- ma bucur ca nu mai sunt as g revisti ai vostrii copiii- fii-mea e o figura, azi a ras 2 brinze tpite si juam de canitza cu sos de ciuperci, suc nu a vrut deloc in schimb a baut 150 d elapte cu cereale, la 5.30 sper sa bage pasta si banana, sa vedem, dar e clar ca ii e sila d emincarea pasata, si eu ma bucur, sper sa o tzina a maien mergem is noi la medic, sa vedem ce zice.
Eu acu cica ma relaxez 1h ca mai am juam de casa de facut curat, am fost si la shopping si i-am luat si pamint de flori mamei sa le schimbe sa se ocuep de ele ca am asa de multeee si sutn frumoase foc.

Pupicei la toata lumea, cred ca mai intru.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Moni-ce baton papi mai, na ca ma duc sieu sa bag prajitura si am bagat ciulam de ciuperci cu ss alb si mamaliga si suc de mere, cred ca imi iau si suc de grapfruit

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina_laila spune:

Salutare si de la noi,

Am fost azi si am facut vaccinul lui Theodor. A plans foarte putin si apoi a dormit doua ore in parc, la aer curat. Acum seara i-am dat eferalgan preventiv inainte de culcare. Sper sa nu faca febra.
Gagicile cu dieta va tin pumnii sa dati jos cate kilograme v-ati propus. Monica stai cu pe ele nu le scapa din ochi. Eu saptamana viitoare plec la Barlad la soacra mea si incerc sa mai slabesc si eu macar doua kilograme. Cand ma intorc sper sa am cu ce sa ma laud.
Am vazut poze si filmulete cu bebelusii nostri. Nu mai nominalizez ca-mi ia prea mult timp.
Monica, bafta sa scapi repede de nenea cu acel control.
Silvi, felicitari lui Alain ca a adormit singur.
Denisa, vad ca ai program incarcat pana in decembrie. Sa ai grija sa-ti faci timp si pentru DC.
Anasol, bafta la vaccin. Parca maine e ziua cea mare. Nu cred ca reusesc sa ajung la targ si oricum flacaul meu nu merge in patru labe si nu pot participa la concurs.
Maraki,sa poarte cu placere Angelo hainutele. Si eu cred ca seamana cu tine.
Giova, vad ca tu esti prinsa in bucatarie cu borcanele de conserve! Pupam nastrusnicul de Marco
T Ioana, am sa incerc sa-i fac si eu lui Theodor soldatei. Sper sa-i placa. Si pofta buna lui Razvan Nazdravan.
Ali, sper ca decurge bine mutarea in casuta noua.
AnaSebe, ce mai face Tiberica?
Anda, am inteles ca ai facut marea alegere. Felicitari. Si sa te acomodezi repede.

Doina si Theodor (4 februarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IOANA pai vezi de ce am eu indice 19 ? Ca mie imi plac numai merele de la acre la foarte acre,de alea golden mi-e
DIANA doarme deja si eu sunt cu nasul in niste tabele si nu mai pot de soooomn
Ma bucur pentru cele carora le papa bebeii!
Si noapte buna!
Poate mai bag nasu p-aci,daca mai e cineva,daca nu ,dimineazta astept datele!
.
.
.

MONICA START 55 kg (1,70 h) .... OBIECTIV STATIONARE (minim) sau + 1-2-3 kg IMC 19,03 (ne--ista CARE - ISTE)

IOANA START 70 kg. (1,70h).....OBIECTIV 65 kg IMC 24,22
SILVI START 67 kg (1,65h)......OBIECTIV 63 kg IMC 24,63
COSMI START 74 kg (1,76h) .....OBIECTIV 68 kg IMC 23,94
ANASOL START 62,5kg(1,60h)......OBIECTIV 57 kg IMC 24,41
SIMO START 65 kg (1,67 h) ....OBIECTIV 63 kg IMC 23,38
DEEA START 84 kg (1,67 h) ....OBIECTIV 52 kg IMC 30,10
GIOVA START 63 kg (1,68 h) ....OBIECTIV 58 kg IMC 22,34
MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Anasol- pai dc vrei sa il dezvetzi de leganat, da poate dura si o ora, la emma e fie 10 min,fie 30 si o las sa si plinga ca de 3 zile am inceput sa o fac sa adorma singura in timpul zilei, ca seara isi bea laptele si adoarme instant 7-10min, depinde de viteza cu care rade bibe de 300ml cu cereale.
Bafta!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Moni- da am film nou si poze, somn usor.
Doina- stiu ca apar mesajele mai inapoi, dar ce sa fac, sper sa remedieze.
Silvi- ai dreptate cu somnul, asa fac si eu, nu stau in camera cu ea.
Ana- sorry cu papa.

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Silvi-multumim,pupicei si somn usor!

Denisa

Emma Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Ce mai facc manechinele din trupa?
Doina, sper sa scape cu bine Teodor, bravo lui ca a trecut si de asta. spor la slabit si sa fiti cuminti si sanatosi.
Ioana, nu conteaza ce mere, de care vrea fiecare.Bea apa multa pentru tensiune, eu sunt hipotensiva si stiu ce inseamna asta.
Moni da ce naiba tot scobeste inspectorul ala?Off ce ma enerveaza astai, bine ca nu-i controleaza pe cei acre au vandut banci si fabrici.
Ma bucur ca toata lumea e cuminte, a trecut o zi au mai ramas 4

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Mai gagici merge aiurea rau de tot serverul, mesajele sunt toate amestecate asa incat e imposibil de urmarit. Am vazut ca si la alte topicuri e la fel...
Noi am avut o zi mai grevista, a mancat foarte putina papa solida, lapte foarte bine, cred ca iar incepe sa o chinuie gingiile ca e nervoasa. Doar de adormit doarme usor ca o luam razna.

Bafta fetelor cu regimul, si eu tin (incerc, de fapt).
E asa o vreme de rahat. Te apuca toate depresiile.

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasol spune:

mai curistelor,io de abia astepta sa ma culc,ca sa ma trezesc maine dimnimeata sa mananc,offffffff dar iar lapte batut si mereeee becssssssssss
AMR=4 ZILE URAAAA
NA PRESEDINTA CURISTA.ADIK MAINE DIM TRE SA AVEM CU 1 KG MAI PUTIN NU? CAM 1 KG PE ZI TRE SA DAM NU? DOAMNE AJUTA,AM EMOTII...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)

Mergi la inceput