Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)
Raspunsuri - Pagina 5
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor !Eu pe acasa cu nasul in pc caut diete care sa-mi convina ca aia cu rosii si lapte neahhh nu ma incurc cu ea ...
DEEA please vreau si eu fitnes la domiciliu ,nu ca m-as omora eu cu miscarea dar chiar trebuie sa fac ceva
Jasmina mea doarme dupa un bibe cu lapte si cereale si cred ca e si ea in greva ca mi-a scos par alb nu alta , nu vrea sa pape nimik din ce ii dau eu cu linguritza dar daca are ceva care sa tzina ea in mana sa pape singura e ok,mananca cu o pofta de te sperii .
Merg sa bag si eu un pui de somn daca tot e loc acum si revin ca mi-ati starnit interesul cu .. ele
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
Denisam spune:
Deci eu ce scriu apare cu o pagina in urma, ca sa stitzi ca voi suntetzi pe pag 4 si eu pe 3
Eu cred ca copii astai s-au vorbit ca de 2 zile Emam nu prea mai vrea cu linguritza, baga lapte la greu, chiar si 900-1000ml pe zi si vrea doar bucatzele, ieri a mincat o banana, o brinza topita si cateva imbucaturi de vinete, aveau ceapa si nu am vrut sa iid au prea mult ca era prima data.As suan si eu la medic dar o sa zic ca sunt "sarita" dc bea lapte, dar incerc
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
anasol spune:
copti am vrut sa zic
dna necurista contabil multa bafta
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
Giova spune:
mONI, sILVI NU MA PROSTITI CA EU NU INTRU IN CURA ASTA, CA VOI MURI DE FOAME 5 ZILE. EU SUNRTA ASA COMODA SI POFTICIOASA....
Silvi pai Marco a mancat putin. Si mamam a zis ca a slabit mult si s-a lungit la fata. asta vede ea din poze, dar are mare dreptate. el avea burta si nu se vedeau coastele, ca acum.
Deea si astea ce le iau eu sunt asociate cu conditie fizica. dar mai greu la mine. Si eu vreau aerobic la domiciliu, sa vedem ce-o iesi.
Mai am caseta lui C. Crawford, si 8 min ABS. Dar nu le-am prea folosit.
Moni bafta cu inspectorul.
Eu nu patesc nimic cu mesajele mele, dar ma dispera sa tot caut in urma sa vad cine ce si cum a mai postat.
Domnilor moderatori ce se intampla cu serverul?
Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
silvi_2005 spune:
Eu am fost plecata sa-i fac papita lui bebe, mi-a mancat ceva mai bine, i-a placut mai bine ca alte preparate.
Moni, am verificat, e ok.Sa scapi cat mai repede de inspectorul asta... sa nu te streseze ca tu ai treaba pe aici.
Anasol, ai voie copti sau fierti, e ok oricum. Eu am mancat salata din doua rosii si am bagat un lapte batut de la Milli, mi-e ok ca la cat am alergat dupabebe nu mai am chef de papa.Gandeste-te ca ziua e aproape gata, baga niste cani de apa ca face bine.
Anda, bun venit si spor la treaba.
Bombo,Anasebe, pupici, fug sa-i dau si un laptic la bebe si iesim la o plimbarica.
poze
Giova spune:
Si noi ne pregatim sa oiesim la plimbarica, si la piata.
pe mai tarziu.
nunta noastra , Antalya
silvi_2005 spune:
Giova eu si acum i-am bagat doua lingurite de carne de pui si apa in care a fiert in blender, le-am facut 5 minute si in apa aceea i-am facut formula.Am pus o picatura de deget si am gustat am crezut ca pe loc dar Alain a bagat 300 fara nici o jena. Macar de doua ori pe saptamana fa asta si o data galbenus de ou.Mie mi se pare ca arata ok Marcolino, a slabit si pe cantar?
poze
silvi_2005 spune:
Mai fetelor e ceva in neregula cu mesajele, acum te-am vazut Denisa.
S-a schimbat cumva ora in Canada si USA?
poze
T_Ioana spune:
Ceau flamandelor!(fara diacritice se intelege ca-u')
Am ajuns si noi din oras, a papat fi-miu 300 gr de piure cu sos de spaghete, dupa ce la masa de 11 a mancat fix 5 soldatei de paine+unt+sunca si a baut 230 ml lapte. Acum sa vedem ce mai papa.
ma-sa, adica io, a mancat pana la ora asta un iaurt(480) si nu prea imi e foame. Cred ca la rosii o sa zic PAS.
Intrebare intrebatoare, avem voie sare? Ca daca nu e voie apoi chiar nu maimananc rosii!
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Silvi eu mai incerc asa cu lingurita si pe urma in biberon, daca nu.
la ora 19 mi-a mancat afara 200 gr- adica un borcan de dovleac cu cartof, o napolitana si ceai.
Maine ii dau un galbenus de ou, ori in cereale, ori vad eu cum.
Anasol am luat ingrediente pt. gogosari marinati. Am o intrebare: uleiul, buliounul, otetul sunt in ml, nu?
S-a facut frigut asfara, e prima data cand ajungem in casa cu nasucul rece
merg sa pun ciorbitza la foc si sa curat gogosarii.
nunta noastra , Antalya