Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

ANDA am notat,dar poate daca inca alaptezi nu trebuia sa te bagi printre -iste
Eu acu plec acasa,o sa va raspund mai incolo la restul! (desi la 18,30 iar am dentist )

MONI de DIANA (01.01.2006)

ALBUME DIANA

www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

LA MULTI ANI PT ANGELINO SI PT ANA TEODORA!

Mirela
- si eu ca si Silvi te trag de urechi ca nu ai grija de tine, ca sanatatea e ce amai importanta, cine vrei s ail creasca ep Dani, serios, eu chiar stiu ce vorbesc,ca sunt inca pe tratament de tiroida 3 pe zi desi am recueprat kg, sunt intre 53-54kg, ca sa dau si eu raportul
Toanca- sa vedem dc apare mesajul asta cum trebuei si il vezi.
refreritor la iaut, scuze, ii dau DANINO (cred ca e echivalentul lui Danonino, ca e de la Danone)- asa il cheama aici si medicul nu mi-a interzis, ca e cu fructe si 3dha, exact ce au nevoie copiii, si oriucm fii-mea a cam trecut de 6 zile pe mincare gatita, asa ca i-am spus ieri si e ok, si nu mi-a zis sa schimb nimic, desi are 10,9 kg la 8 luni si o saptamina.
ANDA- pupicei si ai grija cu laptele pt MaRk, dc nu ii place, da-i completare formula, dc vrei sa fii regina cu kg pierdute
Silvi,Ioana, Deea,Giova, ANAS, Anasol si restul-felicitari pt kg pierdute si bafta in continuare.
REvin ca s-a trezit Emma!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mirela de azi si mie imi apar aiurea mesajele.
Te rog si eu frumos mergi la dr., ca nu e bine sa stai cu durerea aia.
Denisa si pe Marco l-am trecut pe papa normala, si ii place chiar mai mult decat cea de bebenaci. Vad ca Emma sta bine la cap. kg.

Fete noi am papat azi doar 200 gr ciorbita, acum mergem sa ne spalam, imbracam si sa iesim afara.
ne auzim deseara, dupa ce ma intorc de la dentist.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

GIOVA,si tie iti apar mesajele aiurea ,sau mi se pare mie(nu de foame).?
DEEA,dar frumoasa ta cum de manaca toate alea,netriturate si nu-i mai raman in gat?ca ce pasez eu cu furculita sigur e mai pasat pe langa ce mananca copchila ta.auzi la ea o spagheta intreaga,pai la dani no way
SILVI,acum i-am facut o fiertura de orez cu morcov,am pasat-o bine,acum urmeaza sa vad daca o si inghite,ca parca vad ca o arunc cu brio.la dr ma duc mai fettelor cand m-au programat astia PE 7 NOIEMBRIE,nici o sansa sa ma duc inainte,ca doar e spania aici
PISOI,pt kg,dar nu stiam ca mai alaptezi.pai nu ti-e mila de puiul mic,ce consistenta sa aiba laptele ala??????
MIRI,interesanta cura ta,ma apuc si eucred...
COSMI,ai fost in obor,asteptam rezultate cu sufletul la gura
IOANA,pai tu nici nu prea mananci,de aia ai slabit asa mult.asa ca pune mana si papa tot.azi e ziua de cartofi?
va las ca ma duc si eu pe la trebile mele

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

spus ca n am fost la obor dar 500 gr oi fii dat

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mirela, si Daria, cand am facut tranzitia de la laptic la hrana uscata, se inneca daca simtea ceva mai cubulete. Iar acum , de exemplu, daca ii dau ciorba cu zarzavaturile rase (morcovi, etc) ea le inghite fara probleme, dar iese pe partea cealalta asa cum a intrat. Ea mananca de toate, dar digera doar ce se amesteca cu saliva si se face pasta. Acum am invatat ce nu poate digera, si alea i le dau prin blender. Oricum, ea tot sa se chinuie cu mancare mare prefera. Nimic nu concureaza cu mancarea din farfuria mea

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

silvi_2005 cum sa ma supar?

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

DENISA,cred ca iti apar bine mesajele.si eu ii dau danonino lui dani si ii place,e mai mult branzica din ce am citit...ai grija de tine si sa nu mai slabesti!

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Alain acum mi-a adormit, vreau sa va zic ca de cand l-am pus sa doarma in patut, acum numai asa imi adoarme sa dea Dumnzeu sa-si pastreze obiceiul. Daca moraie ii dau ceiut si-l pun iarasi in patut, in maxim 10 min e adormit dar trebuie sa satau sa ma vada.
V-am zis asat ca sa exersati si voi cele care inca ii mai leganati, cam asta e varsta la care trebuie sa se invete asa, daca nu, mai tarziu va fi mai greu.O ora la inceput, o jumate de ora si dupa aceea se obisuieste si in 10 min si mai putin adoarme.
Giova, ma bucur ca te-ai simtit bine, mai demult ieseam si eu cu fetele seara, acum nu mai ies, nici nu mai pot aduna trupa ca toate au copii si nici nu prea am cu cine s-a las pe Alain ac tati lui emai mult timp ocupat acum F bine ca s-a invatat Marco sa pape ce mancati voi,
Mirela, nasol cu programarile astea. Sper sa fie ok si sa scapi o data ca dureaza de prea multa vreme!!Sper sa-ti manance Dani fiertura ca Alain n-a vrut eu doar apa o foloseam pentru lapte, daca papa e f bien, pupici.
Anda, felicitari pentru rezultate, cam nasol ca ai probleme cu laptele...lasa ca mai sunt doar 2 zile fara asta si cu cartofi si carnita ma gandesc ca o sa fie mai bine.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela- sanatate lui Dani si nu imi par inca bine mesajele, ci cu cateva in urma, dar cred ca nu se mai duc pe pag. cealalta macar
Silvi- multumesc, ma bucur ca cat de cat Emma s-a luat dupa Alain,si papa, desi baga si ea lapte la greu, acu de dimi a papat un ou cu brinzica topita si brinza dulce si o brinza topita singura, asta e,cred ca peste 1h si ceva cand se culca mai baga vreo 250 de lapte, dar ii fac simplu, doar seara cu cereale.
Ioana- suna yammi cartofii tai si noi ii facem la fel, azi ii dau si eu Emmei -fasole galbena pastai cu sos.
Moniii- ce faci, bafta la dentist sis tzie si Giovei!
Mie mi-a venit o idee ca de ziua lui Dragos sa iau un package de mers undeva doar noi pt 2-3 zile, cat mai e mama aici.Acu s avad ce gasesc.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput