Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (96)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

NU MAI MA JOC.....
IAR IMI APAR MESAJELE AIUREA

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

!!!
Angelo si Ana Teodora!!!
Silvi a fost frumos, m-am mai relaxat si eu. O data pe luna ies si eu ca merita. si Clau iasa cu baietii, asa ca... Iesim si impreuna, mai des,, dar cu bebe, nu singurei .
Ioana eu am noroc cu Clau, am venit la 11 bebe a adormit imediat, azi-noapte s-a trezit el la marco si a dormit cupilu in rand cu mine pana la 10.50.
Deea esti mortala cu spaghetele.
Sosul ala de care zice Ioana este bolognese, doar ca in ala se bbaga si vin, foi de dafin, etc.
Moni eu tot 63 am, asa ca stationare.
La fel ca si Deea nu cred ca dau mult jos, mai ales ca mananc ca si inainte.
Mirela la cati mai multi dinti fara dureri.

Si mie imi apar mesajele aiurea.

Merg sa vad la ce ora am programare la dentist si sa rog o prietena sa stea o ora cu marco, caci Clau nu poate.
Revin....

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Mirela, e normal sa aiba scaune mai moi de la dinti dar nu trebuie sa fie multe.Dani de cate ori facea in mod normal?Nu i-ai schimbat ceva nou in alimentatie? Sfatul meu e sa-i scoti carnea si fructele, cu exceptia bananei pentru vreo 3 zile.Sa-i prepari formula cu apa in care ai fiert bine de tot niste orez, o lingura de orez la un litru de apa. Asta tot asa vreo 3 zile, acum in functie de cum isi regleaza el kk, si sa-i dai ceai de chimen, merge mult mai bine.Poti sa dizolvi si o jumatate de plic de smecta/zi in ceiut. Pupicei si sa ne spui daca e mai bine scumpicul de Dani.Tu cum mai esti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Fetele am si eu o intrebare: Cat costa Priorix-ul? (asta daca l-a cumparat careva).

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete , www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> filmulete2
tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Deea eu am cantar electronic. Dimineata imi arata 63 kg, seara 66. e nebun, nu poate sa fie asa mare diferenta.Oricum eu numai dim. ma cantaream, dupa ce-mi faceam siesta si eram goala pusca.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Anasebe nu pot ajuta ca nu stiu.Asta e ceva vaccin?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

SILVI,dani facea o data pe zi,cam tare.alaltaieri i-am dat un ceai digestiv(kiwi,pruna,...)cam 100ml.si de cand ne-am intors papa doar borcanele,ca blenderul a ramas in masina si nu am cu ce-i pasa mancarea.am incercat cu furculita,dar nu-i intra pe gat se pare si isi face o greatza...poate o fi si de la dinti,desi se spune ca nu are fundament stiintific.acum ma scuzati ,dar tre sa descriu kk mucos si culoare galben verzui.acum a inceput mai lichid...
eu,tot cu dureri de-mi vine sa ma sui pe pereti.si mai incep si munca sapt viitore.
pupicei lui alain,ca am vazut ca s-a facut baiat cuminte.stie ca e mami la cura...
ieri am aflat ca daca sunam la asigurari cand s-a stricat masina,ne trimiteau astia bilete de avion si aduceau si masina in spania

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://www.dropshots.com/mirela10
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Giova, ne luam de mana cu mesajele care apar aiurea

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Neata fetele !!!

Eu am bagat 1l de apa.... am am jumate. Sunt la apa de robinet, ca nu am reusit sa imi cumpar plata .. si cam .. beahhhhhhh. Nu credeam sa nu se faca scarba de la apa.. bleach. Azi termin sacoul si pot sa ma duc s imi iau apa buna. O sa imi iau si de izvor. Aia cred ca o sa fie solutia. Sa vedem...

Nu ma urc inca pe cantar, ca nu are ce sa se fi dat jos...SI .. oricum, niciodata nu stiu daca m-am cantarit bine la screpul asta ce il am eu

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Mirelus, daca nu le pisezi bine, nu le digera stomacelul lu pui mic. Si de asta isi face si greata, ca ii raman in gatut bucatile mai mari. Pupicei

Eu tre sa fug, sa termin nashu !!

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput