stres

stres | Autor: Botosica

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 8 saptamani.Vreau sa va cer un sfat.Am aflat destul de curand ca sunt insarcinata.De atunci am o stare de teama, de neliniste.Pe tatal viitorului copil, parca nu il mai vreau acum langa mine.Nu suport sa imi zica nimic, caci de fiecare data tip si vorbesc urat.Problema este ca am vrut sa facem un copil, am vorbit mult si cu placere despre asta, dar nu am fost pregatiti sa primim in acest moment vestea aceasta.Oare este fireasca atitudinea mea?va rog sa imi dati un sfat pentru a privi lucrurile altfel.Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Botosica linisteste-te ca nu-ti faci nici tie bine si nici lui bebe si nici partenerului tau.

si eu cand am aflat ca sunt insarcinata am fost foarte bulversata. noi incercam de 6 luni si nu ne venea sa credem ca am reusit.
am avut si eu o stare de neliniste si de teama, iar sotul meu parca era lovit de bombe. dar usor am inceput sa ne acomodam cu noua situatie. e adevarat ca e nevoie de rabdare si comunicare.

mult succes!

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzi spune:

Si eu in primele 2 luni eram bulversata si siciita desi imi dorisem bebe si mai facusem si multe tratamente. Asa ca nu te preocupa ca o sa treci peste perioada asta si o sa ai alte toane si tot asa o s-o duci 9 luni.
Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Botosica, nu e stres, sint hormonii!

Pe mine m-au tinut in focuri pina pe la 14-15 saptamani, cam cit au fost si greturile mai grele. Nu pot sa-ti urez decit rabdare, atit tie cit si sotului. Sfatul meu e sa aveti o discutie in care sa-i spui ca hormonii iti joaca feste si ca nu te poti controla in anumite momente (nu cumva ti-e foame atunci?) si sa te ierte in avans.
Daca lucrezi, iti recomand cu caldura sa ai aceeasi discutie si cu colegii de birou. Moama ce-o sa te enerveze si astia!

Hai, curaj si succes!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé

Mergi la inceput