Mamici de noiembrie - decembrie 2006(42)
Raspunsuri - Pagina 13
asiza spune:
Ktrinel, am vazut si eu acuma pozele...imi plac...de unde ai luat carutzul si cu cat? Ce marca e?
Oana 27+ cu Denis Cristian
Ktrinel spune:
carutzul e Peg Perego, e in mai multe magazine aici . pret 389cad plus taxe, adica 440cad. (l-am vazut si pe un site romanesc parca bebelusultau, la vreo 12mil.deci este si acolo.)
Ktrinel si Ana Julia 31sapt
Raluca_u spune:
Ktrinel am vazut si eu pozicile si sunt super iar lenjeria e mortala.
o sa se simta bebe tare bine.
pupici.
M_monique merci de reteta de ciorba de burta.
Raluca 33 + cu Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
m_monique spune:
Raluca_u cu multa placere. daca ai nelamuriri iti stau la dispozitie.
28 + cu
Nunta noastra
Ktrinel spune:
chinico, pe unde umbli? auzi..e lung al naibii Garp asta..dar bun.imi place...dar are vreo 600 de pagini....concureaza cu Dr.Spock...le citesc alternativ, ba m-am apucat si de Zahirul lui Coelho...poate termin ceva pana nasc.
Ktrinel si Ana Julia 32sapt
cristina1974 spune:
Buna la toate burticile!
"LA Multi Ani!" pentru gmoisi,numai bine,sanatate si sa dea Dzeu sa ai un bebe asa cum ti-l doresti.
Dbunny, ma bucur ca te-ai linistit.
Lorym,slava Domnului ca ti-au iesit si tie rezultatele bine la analize.
VAd ca dezbateti de zor probleme importante, mai fetelor: epilat,stimularea sanilor.....
Cu epilatul,pentru ca eu folosesc doar laserul, arat inca a copilas, nu am nici un pic de par pe nicaieri,si asa cred ca o sa ma mai tina vreo noua-zece luni, pe putin. De obicei, fac asta cam o data la doi ani, si de fiecare data constat ca e mai putin de epilat.
In legatura cu faza cu sanii,eu nu le fac nimic, decat ii dau cu crema, si-i mai masez, din cand in cand. De restul ,are Kaveh grija.
Asa cum zicea si dandusa, si mie imi vad astia colul la ecograf, si asta este saptamanal,ca asa ma cheama ei la control aici.Pe masa aia groaznica, nu am avut onoarea sa ma urc inca, si sper sa nu o fac prea repede. Oricum, daca o fi sa nasc natural,aici nu se naste pe dracia aia, ci in niste paturi care sunt foarte flexibile,sau in piscina speciala.URASC masa aia,imi creaza traume psihice, de cand o tampita de doctorita, pe vremea cand eram in Romania, m-a chinuit ca pe Hristos pe o masa din aia.
Dandusa,bafta multa cu apartamentul,sper sa gasiti ceva frumos, in care sa va simtiti bine alaturi de cea mica.
Eu inca sunt pe alergatura, si nu ma plang, ca daca nu as fi, la cum sunt eu obisnuita, cred ca as muri de plictiseala si i-as dispera pe toti in jurul meu. Detaliile pentru ziua Iasminei sunt cam puse la punct, mai ramane sa-i luam cadoul, care e misiune foarte complicata.
In rest, totul e bine.Georgia misculeaza la greu,in special a doua parte a zilei si seara/noaptea,e bine, mersi, destul de marisoara, asa ca daca oi face-o peste 4 kg,nu m-as mira. De obicei, al doilea copil e mai mare ca primul, si Iasmina a avut 3600g,la 38 de saptamani.
Acu', pupici la toate si mai vorbim.
Numai bine
31+,Iasmina si bebe Georgia
cristina
doradora spune:
desiree vad ca ti-a raspuns si asiza, si raspunsul ei e ceva mai optimist decat al meu. eu am cautat pe net si intr-un final am ajuns tot pe forum la noi, si fetele care dezbatusera subiectul spuneau toate ca l-au platit.eu am facut anticorpii anti rh, dr a examinat rezultatul si a zis ca nu e cazul sa facem atunci vaccinul respectiv. oricum stiu ca se face musai dupa nastere, ca sa mai poti duce alte sarcini.
chris 29+ alexandra
doradora spune:
mie mi-a facut doctorul doar transvaginale la inceput, fara sa <intre> in detalii personal, iar acum am trecut la abdominale si atat. sincer, nu duc lipsa controlului respectiv si cu cat se abtine mai mult, cu atat mi-e viata mai frumoasa. nu cred totusi ca ar zice pas daca intr-adevar ar fi cazul, dar din ce vorbiti voi e clar ca va urma.
referitor la pozitia de pe masa ginecologului, am vazut azi un reportaj. la cluj se fac operatii de cancer la prostata, ceva cu criogenie, nu asta conteaza, dar ii arata pe pacienti si cu mare satisfactie am vazut ca si ei stateau pe o masa oaresicum ginecologica. uite asa am si eu o satisfactie, nu doar noi suntem asuprite de natura si puse in pozitii care mai de care mai incomode si mai lipsite de demnitate, sa stea si barbatii si sa inghita in sec!
chris 29+ alexandra
alexandra_25 spune:
M_monique.....multumesc mult de reteta....
alexandra 33 + cu Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
m_monique spune:
eu de cand sunt insarcinata am facut un singur control pe "calul balan", acum o luna cand mi-a facut si analiza de secretie.
in rest am facut numai ecografii. prima ecografie a fost vaginala, iar urmatoarele abdominale.
28 + cu
Nunta noastra