Endometru,monitorizari,ovulatie,TB, gravidute 140
Raspunsuri - Pagina 31
Roxali spune:
De ce Alina.a ca temperatura era deja crescuta cand testul era pozitiv?Stiam ca temperatura poate sa creasca brusc, mai lent, in trepte de cate un punct(2 grade).
Mie temperatura in Z 11 era crescuta si cand aveam ovulatie mica...nu stiu ce sa mai cred de termometrele astea.Parca tu imi spunea-i sa nu ma incred in ele??
Ali
X-ray spune:
roxali ai dreptate cu termometrele astea electronice,ca eu cand l-am folosit pe cel clasic nu aveam asa diferente de la o zi la alta.
eu am mizat pe urmatoarea chestie:un test pozitiv de ovulatie arata ca ovulatia se va produce,iar tb e scazuta in ziua can se produce ovulatia=asa ar arata in z13 ca se va produce ovulatia,si tb din z14 ca atunci se produce.....esenta e ca am prestat in amandoua zilele si oricum nu cred ca s-a prins ....pe cuvant de cercetas ca sunt ferm convinsa ca luna asta e pas....
nici nu ma mai agit...numai ca azi am fost putin mai libera si cum am un tabel unde mi-am notat tb si testele,dar pe care nu prea am avut timp sa-l consult,azi le-am pus cap la cap....
poate e cm anovulator,pt ca umezeala prin "zona "a fost dar mucus gelatinos eu nu am observat....
alina
sa o ajutam pe barbye!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
miruna_pavel spune:
Multumesc, Ale. De fapt nu inteleg lipsa corpului galben - sa nu se fiintamplat. Totusi grosimea endometrului e ok. Si acea neomogenitate. A aparut la final: ceva de genul sa mai completam ceva la endometru
chiquitita spune:
Adriana Mica, sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si fericit! Sa aveti parte numai de bine!
5+
chivutamonica spune:
Ale,ia spune-i tu mie ca vad ca te pricepi bine,ce mai poate fi la mine luna asta ca vad ca trec peste o gramada de surprize:
CM-in 15 sept
19 sept-a aparut mucus cu acele probleme ...maro ca niste cheaguri,...bun si mai departe
20 -,dinou mucus dar mai putin
21-mucus destul de mult
27 -mucus cu cheaguri ,se repeta problema
in restul zileleor mai putin ,apare dinou in
30-destul de mare
2 oct.-fac un test si se vede ceva...continui cu testele si in
4 oct.apare mucus mult
5 oct.testul de ov. se vede clar,
6-oct-dinou mucus mult
7 oct-la fel
8 oct-identic {chiar clar si mult}
Va intreb pe toate poate stiti ca urmariti mai des ca mine {ca sunte-ti mai tinerele}si mergeti mai des la medic,in acest caz ma puteti ajuta sa inteleg ce se intimpla cu mine?
Nu mai stiu ce sa cred avind in vedere ca mi-am calculat ziua de ov.dupa calculatorul ov.si perioada cind va urma Cm,e ciudat sa cred ca ovulatia mea a fost in 5 oct.cind mai avusem mucus si in 19 sept{prima zi dupa CM,-adica a 5 zi a CM.{chiar nu mai stiu cind deoarece trec in caiet, ca si babele tot ce obs.la mine.
cred ca o iau razna dupa atitea calcule.
Va ,MONI
chiquitita spune:
Moni, daca testul s-a pozitivat pe 5 octombrie, eu zic ca atunci ai ovulat. Mucusul nu e foarte concludent, eu am avut odata mucus muuuult si am ovulat peste 10 zile, asa ca... Dar eu nu am avut mucus cu cheaguri ca al tau. Am incercat sa raspund, cum m-am priceput, nu sunt experta...
5+
Marusca spune:
Buna fetelor,
daca tot va monitorizati mucusul , uitati un site interesant , daca nu-l stiati pana acum . Pe mine m-a lamurit cel mai bine. Oricum la testele de ovulatie niciodata nu PRINDEAM doua liniute chiar si cand faceam monitorizare echo.
http://www.woomb.org/bom/rules/index_ro.html#Day123
Succes
Marusca
rox_dox spune:
Roxali, am muncit zilele astea...dar din pacate 3 teste de ovulatie consecutive (3 zile la rand) au iesit negative...si pt ca m-am saturat sa vad numai o liniuta, n-am mai continuat sa fac...
acum nu stiu ce sa zic, se poate sa fi ovulat dupa...dar cine stie..
oricum am lucrat in ultimele zile..daca o fi sa fi ovulat dupa teste, sper sa se fi lipit ceva...
daca nu, mai e si luna viitoare...
nu vreau sa ma mai agit asa...chiar daca bocesc de fiecare data cand vad la tv bebelusi...
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
andriushca spune:
buna fetele, sunt noua printre voi dar va cunosc pe toate pentru ca va citesc de mult. la mine e z16 din 32-33-34. am avut teste de ovulatie pozitive in z14 si z15.
andreea