Oare voi rezista?

Oare voi rezista? | Autor: dienuKa

Link direct la acest mesaj

TextText
Nici nu stiu cum sa incep!Suntem impreuna de 3 ani,avem deja un baietel frumos si destept de 2 anisori.Cateodata pot spune ca suntem o familie fericita!dar cateodata nu!El lucreza si eu nu,inca nu am terminat scoala si am hotarat amandoi ca e mai bine sa termin facultatea.Si asta fac!Stau de dimineata pana seara la 18:00 cu copilul(in casa bineinteles)si seara de la 19:00 merg la cursuri pana la miezul noptii.Ne intelegem de minunue,numai ca il cunosc din priviri si stiu cand un lucru nu ii convine:gelozia!Este tare gelos si din cauza asta am ajuns sa renunt la toti prietenii mei,sa nu ies din casa fara el.Stau toata ziulica in casa,si cand vine seara de la servici stam putin impreuna si apoi se apuca de butonat calculatorul.Si uita de mine!Am incercat sa-i explic ca mai am si eu nevoie de strangere in brate,de putina atentie,dar el crede ca aceasta atentie este sexul!Gresit!Degeaba ma chinui sa ii zic ca ma simt singura,si ca abia astept sa vina de la servici sa stam putin impreuna .Nu vrea sa inteleaga ca daca viata mea de acum incolo va fi ca acum:numai statul in casa,voi innebuni!Crede ca astea sunt idei de ale mele si rade cand deschid acest subict?
Ce sa fac?Oare voi rezista?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Nu-mi vine sa rad deloc, eu nu as rezista in locul tau. E o mare greseala sa renunti la prieteni si cred ca gresesti ca nu mergi la serviciu (si sa iti continui studiile).
Izolarea nu duce la nimic bun. Si nu inteleg, daca atunci cand vine acasa nu sta cu tine, de ce nu poti sa iesi cu o prietena? Pai asta e stat impreuna, te uiti la el cu butoneaza PC-ul?
Ia-ti job!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuKa spune:

quote:
Originally posted by J G

Nu-mi vine sa rad deloc, eu nu as rezista in locul tau. E o mare greseala sa renunti la prieteni si cred ca gresesti ca nu mergi la serviciu (si sa iti continui studiile).
Izolarea nu duce la nimic bun. Si nu inteleg, daca atunci cand vine acasa nu sta cu tine, de ce nu poti sa iesi cu o prietena? Pai asta e stat impreuna, te uiti la el cu butoneaza PC-ul?
Ia-ti job!

J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Pai eu vreau sa-mi continu studiile pentru ca,amandoi consideram ca am capacitate si ca o sa ma realizez(sunt la economie)Oricum acum vreau sa dau baiatul la cresa ,si pe timp de zi sa gasesc un servici, si seara la cursuri!
In legatura cu iesitul cu o prietena:dak eu ies cine sta cu baiatu?k el nu sta!Si nici nu cred ca iar conveni sa ies!Totul i se pare ca eu caut pe altcineva sau ca nu il mai iubesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Dienuka asta ziceam si eu, sa mergi al job si sa continui studiile (acum am recitit si suna aiurea ce am scris), se poate. Ma bucur ca asta era planul tau oricum.
ok, am inteles cu iesitul, desi normal ar fi sa mai stea si el uneori cu copilul, ca amandoi munciti peste zi, el la job si tu cu gospodaria.
Asta cu parerile lui despre ce vrei tu si gelozii etc sunt probleme grele, mai ales ca el vrea sa te tina in casa si asta nu se poate la nesfarsit. Poate cereti sfatul unui psiholog sa vedeti de unde vine nesiguranta asta a lui.


J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artar spune:

In ritmul asta sigur nu ai cum sa mai rezisti mult si-ti dai si tu seama atat timp cat ti-ai pus intrebarea asta...Responsabilizeaza-l cu copilul sa aiba si el grija de el ca doar e si copilul lui si fa-ti un pic de timp si pt tine...Daca nu ai cine sa te ajute cu copilul(parinti,socrii..),da-l la cresa desi e cam micut si ia-ti un job macar cu jumatate de norma pt ca oricum ai f multe pe cap...

Chestia cu gelozia si cu izolarea de prieteni ..astea sunt lucruri serioase si grave care in timp duc la probleme mult mai grave...Sper sa poti sa le rezolvi si mai ales el sa fie mai cooperant ca mi se pare cam egoist...

Mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Acum ca te ai hotarat sa stai cu copilasul in casa e cat de cat ok in ce l priveste pe el. Dar dupa ce ti termini studiile vei avea un job, nu? Si acolo vei avea colegi de servici si uneori vei intarzia acasa ptr ca a fost mai mult de lucru sau ptr ca a fost o party. Atunci va fi marea problema si vor incepe discutiile!
Incearca sa afli de ce face asa sotul tau! Poate cu putin noroc remediati cauza. Altfel, iarta ma ca ti zic, vei avea viata grea. Acum sunteti o familie fericita ca stai tu in casuta toata ziulica dar n o sa poti face asta toata viata.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simali spune:

El are deja studii comparabile cu cele pe care vrei sa le termini tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Eu nu cred ca vei rezista pt ca nu e o stare normala de lucruri. Incearca sa comunici mai mult cu el. Si reia legaturile cu prietenii tai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

izolarea nu este un lucru bun si gelozia lui de la ce porneste? este gelos pe colegii tai de facultate? Pe faptul ca vrei mai mult si esti capabila sa termini niste studii?
iar faptul ca renunti la prieteni si la a mai iesi din casa , ii demostrezi lui clar ca ii faci pe plac ...si desi ii faci, tot e nemultumit
sper sa va fie bine si sa puteti discuta/rezolva aceasta problema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienuKa spune:

Cred ca nesiguranta lui vine din alte parti!El este cu 10 ani mai in varsta decat mine,si pot zice ca nu a avut o viata usoara.a fost tradat de prieteni,chiar si parintii nu se parta bine cu el.
Si cateodata imi zice ca nu vrea ca eu sa patesc ca el(adik sa fiu dezamagita de prieteni)Ma gandesc ca ,cum sunt mai tanara ,vrea sa ma protejeze intr-un fel!Dar cred ca exageraza!Nu vreau sa credeti ca este un monstru pentru ca m-ar bate dumnezeu!Este foarte atent cu mine,cu baiatul(chai baiatul il adora si poate sta o zi fara sal vada)Sambata,duminica sau in concediile lui nu stam zi in casa ne scoate peste tot.
In ceea ce priveste studiile,el a insistat mai mult ca eu sa le termin(dak era dupa mine poate renuntam ca sa-mi iau acum un job)Dar el mia spus ca atata timp cat eu sunt capabila el va face orice ca eu sa termin studiile(daca este nevoie isi mai ia un job?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

dienuKa
NU STIU CE VARSTA AI TU DAR INCLIN SA II DAU UN PIC DE DREPTATE SOTULUI(DIN CELE SCRISE DE TINE)-POATE SUNT PUTIN MAI SUSPICIOASA CAND E VORBA DE INCREDERE (SUNT CAPRICORN)
DAR, EU CRED CA NU EXISTA PRIETENI CI NUMAI CUNOSTIINTE-CACI MAI TOTI SUNT ORI INVIDIOSI, GELOSI CHIAR RAUTACIOSI(PE CE AI)
PRIETENIILE ADEVARATE (AM CITIT ASTA CHIAR INTR-O CARTE DE PSIHOLOGIE SI AM TESTAT-O PE PIELEA MEA ) SE FAC INCA DIN COPILARIE SI ACELEA SUNT DURABILE.
ACUM NU STIU TU 'POTI ALEGE SI CULEGE"
NICI EU NU AM PRIETENI DAR NICI NU DUC LIPSA SI NICI NU SUNT GENUL- SUNT PRIETENII MEI DAR II BARFESC DE CATE ORI AM OCAZIA- CUM AM OBSERVAT CA SE FACE.
SI AM MAI AUZIT CEVA DE LA UN OM BOGAT DE AICI CARE A AVUT SI O MARE PIERDERE FINANCIARA ODATA
"CAND CONDUCI UN PORCHE AI 1000 PRIETENI , CAND CONDUCI O BICICLETA -10 IAR CAND MERGI PE JOS......"
IN INCHIERE TRAIASCA INTERNETUL SI TOATE CELE BUNE

Mergi la inceput