Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (141)
Raspunsuri - Pagina 12
diana_n spune:
Buna fetele,
Vad ca va pregatiti de intalniri indoor, va sugerez s-o faceti americaneste. Adica nu ca in tara : gazda focareste o zi, sta atenta cine n-are paine, suc si servetele si se distreaza IOC, la sfarsit ii ia 3 ore sa faca curat.
Aici gazda pune la dispozitie spatiul, eventual ceva servetele si farfurii de hartie si toti care participa aduc mancare si bautura pentru ei. Adica vine un cuplu, aduce mancare de 2 persoane, vine unul singur, aduce mancare pentru 1 persoana. Se pune la comun si fiecare mananca ce vrea, la sfarsit toata lumea isi ia castronul cu ce-a ramas din ce a adus, duce la cos farfuriile de hartie si lasa curat in urma. Toata lumea se distreaza, dar si munceste.
Asta e principiul, voi il puteti adapta dupa cum va e comod.
[Pe langa subiect, cand ma curta actualul sot care statuse vreo 7 ani in USA si a venit la mama la masa, la sfarsit si-a luat frumos farfuria, furculita si servetelul si le duce la bucatarie. Mama sa cada din picioare, ca ce face el acolo?! Viorel ii expilca, mama asteapta sa iasa el din bucatarie si-mi zice "el e, pe asta sa-l iei"
l-am luat si continua sa stranga masa si azi]
Diana si Petrut (3 oct 2005)
diana_n spune:
Grupul de mamici si copii cu care ma intalnesc cam de 2 ori pe saptamana face o intalnire de Halloween. Eu stau calma, ca habar n-am ce-i aia, pana aud 2 mamici ca le-au luat fetitelor costume de Cinderella de la WalMart. Ma bag repede in vorba si aflu (mirata, dar nu aratam) ca se costumeaza copiii, mamicile se uitau lung la mine, cum, nu stii?
Am dat fuga la Walmart si i-am luat lui Petrut un costum de leu. Acasa mi-am dat seama ca tot patrioata am ramas
, stiti voi... leu...
Cand plateam se pune Petrut pe un plans cu urlete de nu intelegeam ce are. Cand ma uit in directia privirii lui, se uita fix la un Dracula de vreo 2 metri gonflabil care iesea dintr-o chestie neagra, avea gheare amenintatoare si colti mari, se desumfla usor, iar iesea si facea urat. I-am explicat ca-i de-al nostru, compatriot si n-are de ce sa-i fie teama ![]()
Pe aici e plin de bostani si schelete, asa-i si in tara? ca acum 2 ani asa dadeau semne, cel putin in Bucuresti...
Diana si Petrut (3 oct 2005)
miflore spune:
Haide Ioana, vino, c-asa-ti trece timpul mai usor si scapi si de emotii!
A venit maica-mea de la Radauti, am stat cu ea la o sueta. A fost la nunta la Sucevita, frumos pe-acolo.
Merg la nani.
Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
miflore spune:
Diana, super sot ai!
Petrecere frumoasa de Halloween, sa pui poze cu Lion King!

Mihaela si
Ana Maria
Poze AICI
Anya20 spune:
Roxi, te inteleg. Si eu spalam pe jos de 2 ori pe zi inainte. Decand a mancat copilu pamant de flori, nisip, mi-a ros papucii etc, mi-am pierdut acest obicei. Jucarii nu mai spal demult, decat cand chiar sunt pline de praf. Altfel nu fac fata, ca nu are cine sa ma ajute.
kristinutza, eu m-am gandit demult la o gradinita. Asa ca...ma bag
. Felicitari pentru master. Esti tare.
nicole74 spune:
Neata, iar nu am mai trecut demult pe aici... Eu nu stiu cum aveti timp sa scrieti atat...
Cand mi-am deschis mail-ul dimineata am primit asta. Daca stiti pe cineva...
Va rog mult, dati mai departe. Un bebelus de 10 luni foarte bolnav, internat la spitalul Emilia Irza, are nevoie urgent de transfuzii. Are o grupa rara, 01, RH negativ. Daca ai aceasta grupa sangvina si vrei sa ajuti acest sufletel, te rog sa iei legatura cu tatal copilului, Catalin Lupascu, la nr de telefon: 0723-232.147. Donand putin din sangele tau daruiesti viata unui bebelus! Te mai rog sa trimiti mesajul cat mai multor prieteni, asa sansele copilului de a gasi donatori vor creste!"
Va pup si revin
Nicole&Ioana Alexandra
poze
alexuta2005 spune:
Kristinutza eu pot doar sa sper ca o sa aveti o afacere profitabila si o sa vreti sa va extindeti si in Pitesti. Lucrez oarecum intr-un sistem apropiat, tot cu copii asa ca as putea sa ma bag si eu.
Ce zici?O filiala la Pitesti.Renunt la visul meu de am-i deschide cabinet, momentan este doar o utopie treaba asta cu cabinetul privat.
Casiana si Alexia
nicole74 spune:
Miflore ce frumusica e Ana si ce tort a avut ea! La multi ani cu intarziere, sa fie sanatoasa si frumosa.
La multi ani si tuturor bebeilor care au facut un anisor.
Ioana Miruna va merge la cresa? Daca da, felicitari! Vezi ca am pus cateva poze cu camera Ioanei in albumul de 12-18 luni.
Nicole&Ioana Alexandra
poze
nicole74 spune:
Ioanei i-au iesit dintii de jos foarte rari. Stiti cumva daca e normal sau un derntist de copii?
Nicole&Ioana Alexandra
poze
kristinutza spune:
diana_n, f buna observatia cu intalnirile. oricum, eu cam tot pe principiul asta as fi fost, ca mi se pare absolut normal ca pt gazda sa nu fie o corvoada sa fie gazda.
dr. alina, deci suntem 3 cu irina. si kid cred io ca s-ar baga daca chiar punem ceva pe picioare.
miflore, radauti, sucevita... suna cunoscut.
bunica mea celebra e in bucuresti acum si s-a minunat de nu se poate de stranepot cand l-a vazut. a zis ca ea asa mandrete de copil n-a mai vazut
.
roxi, spre diferenta de dr alina, eu nu te inteleg cu spalatul de jos. intr-o juma de ora am terminat curatenia in toata casa. restul timpului cat doarme stau pe net, iar restul timpului stau cu el. la cate pietre din parc a lins radu si la cat a gustat din rotile caruciorului, la ce placere are cand baga in gura talpa cea mai murdara a incaltamintei... e imposibil sa fie totul perfect.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video