Test de sarcina

Test de sarcina | Autor: cafelutzaro

Link direct la acest mesaj

Stie cineva cand e cel mai bine sa faci un test de sarcina pentru a fi sigura de rezultat? Ma refer in a cata zi de intarziere si daca e neaparat sa-l faci dimineata.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Clear Blue si Dr. Sigur, de exemplu le poti face in orice moment al zilei.
De regula, dupa ce ai 14 zile de ovulatie. Mai exact, in ziua in care ar trebui sa-ti vina ciclu sau a 2-a zi. Nu mai devreme!

Sa iasa asa cum iti doresti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Poti sa intri la "Asteptand un ingeras in viata noastra" si afli mai multe.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

eu am folosit testul barza. l-am facut in ziua 29.
acest test poate fi facut oricand in timpul zilei.

in cazul meu a fost pozitiv din prima.

28 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Mie mi-a iesit pozitiv din prima zi in care nu mi-a venit.Am facut un test barza.

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Si eu recomand testul Barza.Este bine ca se poate folosi in orice moment al zilei.

MIRELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

cea mai mare cantitate de hormoni se gaseste dimineata... atunci primesti cle mai exact rezultat si mai sigur

.. unele teste arata si dupa o zi de intarziere altele la 5 altele ... mult mai tarziu...

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ondrio spune:

Ieri am fost la doctor,in urma intarzierii ciclului,si i-am spus ca am facut 7 teste deja.mi-a zis ca testul e valid in mod sigur din a 10-a zis de intarziere a cicllului.Desi mie mi-a iesit pozitiv din a 2-a zi de intarziere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

eu stiam ca dupa 10 zile de cand ai ramas insarcinata, cred ca, chiar scrie si in prospect asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafelutzaro spune:

Brr...din a 10 a zi..sper ca nu. Eu mi-am facut primul chiar in ziua in care trebuia sa-mi vina si era negativ. Am mai facut ieri inca unul (ieri era a 9 a zi) si tot negativ. Farmacista mi a zis ca rezult este concludent dintr-a 7 a zi de cand banuiesti ca ai ramas. Asa ca iau si eu de bun rezultatul de pana acum, nu mai am chef sa mai cumpar alt test. Oricum, imi doresc sa fie intr-adevar doar o dereglare, pentru ca nu prea ar fi momentul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

sunt teste ca www.pfizerch.com/brand.aspx?id=294" target="_blank">e-p-t care se pot face la 4 zile si rezultatul e valabil

e.p.t® is over 99% accurate - nothing is more accurate.
Most pregnancy tests (including e.p.t®) can be used as early as 4 days before an expected period.

However, because pregnancy hormone levels are lower the earlier you test, results are less reliable, and over 30% of pregnant women may get an incorrect result when testing that early.*

For a result that's over 99% accurate, trust e.p.t® from the day you expect your period.**

* Based upon major brands' labeling and directions.
** 99% accurate at detecting typical pregnancy hormone levels in lab tests. Note that hormone levels vary. See leaflet.

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput