Epilator de care
Raspunsuri - Pagina 4
Delidana spune:
Unele aparate au atenuator de durere inclus (este accesoriu care vine cu aparatul in sine) si deci nu trebuie sa platesti separat. Altele nu au atenuator. Sincera sa fiu pe mine ma enerveaza acest accesoriu, parca mai rau ma doare cu el (eu am Braun X-elle) si deci nu-l folosesc. Epilatorul smulge firele din radacina daca il folosesti corect: pielea sa fie uscata si intinsa, fara creme sau alte unguente. Pe al meu in folosesc pe picioare (1 data la 2 saptamini), axila, inghinal. Dupa fiecare folosire il dezinfectez cu spirt. Modelul pe care il am acum vine cu 2 capete si unul din ele s-a stricat la aproape un an de la achizitionare dar mai am un cap cu pensete mai rare si il folosesc pe acela.
Dupa epilat, firul creste mai subtire si mai moale, intr-adevar.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
ile77 spune:
Fetelor, daca inlocuiesc aparatul de epilat cu crema de epilat,cum va creste firul de pår ,mai des ,mai aspru???
Eu folosesc aparatul pe miini si pe picioare pina la genunchi.
Insa in ultimul timp nu prea mai am timp si am inceput sa ma gindesc ca folosirea cremei ar fi o metoda mai rapida.
Insa mi-e teama sa nu-mi creasca mai mult pår.
Voi ce credeti.
Dati-mi si mie un sfat.
Multumesc anticipat
Ile
si Vivian
(07.03.2006)
http://good-times.webshots.com/photo/2040193270101233639hAhBhR
denisabia spune:
Fetele mi-am cumparat pana la urma Braun Xelle ,model aparut acum pe piata.Am dat 300 Roni , sper sa merita.Am incercat pe o mica portiune de pe picioare ca m-am epilat cu ceara de vreo 3 saptamani si a fost destul de bine.M-a durut of course cu toate atenuatoarele lor de durere si santulete , are si o manusa ce trbuie pusa la rece ca s-o aplici pe picior 1-2 min , dar avand capilarele sparte in unele locuri nu cred ca o sa incerc.
Ce m-a speriat cand i-am dat drumul prima oara si am vazut ce rapid se invart pensetele , m-am gandit ca asta ma lasa fara picior.
ile77 nu folosi crema depilatoare , fiindca echivaleaza cu lama de ras.Eu doar la axila daca n-am timp , dar nici acolo fiindca parul se indeseste si devine mai gros si inchis la culoare.Tot tacamul.
ankalaura spune:
Fetele, ce e ala CAP EXFOLIERE ROTATIV?
Am citit buna parte din arhiva (mesajele din 2006 incoa') pentru ca si eu vreau sa imi schimba aparatul. Am un Philips Satinelle, dar nu mai sunt multumita de el.
Tot scormonind site-urile de specialitate, am vazut ca un rating mai bun are un model nou de la Rowenta si pe locul doi vine Braun. In descrierea de la modelele Satinelle nu am gasit prea mult in plus decat ce stie sa faca si asta pe care il am eu acasa.
printesa_roz spune:
Eu am primit acum 2 luni un Braun Xelle. Inainte aveam Braun Silk Epil si incepuse sa rupa mai mult din jumatate din firele crescute, iar cele smulse cresteau in piele.
Pentru epilat (picioarele pina sus) imi trebuiau inainte 3 ore, acum cu noul epilator imi trebuie doar 1 ora pt ca am observat ca nu trebuie sa insist mult intr-un singur loc. Sint destul de multumita, adica pot sta o saptamina fara sa simt ca deja parul a crescut si pot purta fusta.
Eu Philips satinelle sau cum se numeste, nu mi-as cumpara pt ca sint f friguroasa si daca sint rece si se zburleste pielea si nu mai ies firele in veci (doar rupte poate).
Edit: am uitat sa spun ca cu Braun Xelle doare mai tare decit cu Brau Silk epil (deci asta ar fi un dezavantaj)