cat costa o cezariana

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eMonica spune:

Androix esti la fel de "dragutza" ca ANIMALUL ala de doctor de care povesteai.Te asteptam peste 10 generatii pe-aici, numai daca parasesti regnul animal.
Succes!
monica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by eMonica

Androix esti la fel de "dragutza" ca ANIMALUL ala de doctor de care povesteai.Te asteptam peste 10 generatii pe-aici, numai daca parasesti regnul animal.
Succes!
monica.



Mersi mult! Dar de ce esti asa de suparata? Nu ti-am raspuns concret la intrebare? Oricum nu vad care ar fi motivul sa ma jignesti. Daca vrei poti fi sarcastica sau cum vrei tu, sau cum consideri ca sunt eu pe tema asta, dar eu personal nu cred ca am jignit pe cineva pe-aici. aaa... gresesc?
Sa parasesc regnul animal? Mi-e teama ca nu inteleg prea bine. Adik sa incep sa dau spaga? Incearca sa ma lamuresti daca poti ce ai vrut sa zici, concret fara sa ma mascaresti, la modul cel mai serios te rog.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cred ca am citit toate subiectele din forum si nah ca pana la urma am gasit una lucida (androix) care.si da seama despre ce se petrece in jur..pacat ca nu se face primavara cu o floare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monip spune:

Eu nu inteleg de ce va inflamati asa.Teoretic nasterea este gratuita in spitalele publice si care nu vrea sa dea nimic- sa nu dea; in definitiv e treaba ei si copilul tot al ei e.Daca vrea sa nasca cu medicul de garda-care mai are inca 15 ca ea in acelasi timp,sau sa se chinuie 2 zile pana naste- sa faca asa.Daca i se pare cezariana imorala sau o lasitate sau altfel- sa nasca ea natural.Eu am mai spus pe un forum ca pana la urma sistemul asta cu "spaga" e oarecum mai avantajos pt noi pacientele - adica comparativ cu cele aprox 3000 euro cat trebuie sa platesti la Euroclinic, cu chitanta si alte acte doveditoare,cateva sute de euro "spaga" sunt nimic.Pe mine nu ma intereseaza daca statul isi ia taxele sau nu (ca doar tot statul imi fura mie banii platiti pe asigurari medicale)sau ca ce ia doctorul sunt bani negri,care nu sunt impozitati.La cat ne fura pe noi statul, nu are rost sa ne ingrijim sa-si incaseze el taxele-interesul nostru este sa rezolvam o problema delicata mai convenabil.Eu am nascut cu un specialist mai mare decat doctorii de la Euroclinic sau alt spital particular, multumindu-i cu o vinovata "spaga"-profund meritata as zice eu-avand in vedere ca atunci cand m-am internat de ex-a venit la ora 21.00 sa ma vada desi el in momentul acela nu avea program oficial la spital si mai era si dupa o zi de operatii si consultatii.Datoria era a medicului de garda nu a lui sa vina-dar bineinteles ca eu nu dadeam doi bani pe medicul de garda,asa ca bine ca a venit.Spaga a inclus si multumirea mea ca a doua zi am fost prima operata -or mai fi fost si altele la rand nu?Da, intrebarea se poate pune-daca nu aveam ce faceam? Pai ce sa fac, nu dadeam nici eu nimic si as fi nascut cum s-ar fi putut ca nu m-ar fi dat nimeni afara din spital,si poate nu as fi murit,nici eu nici copilul.Dar eu l-am vrut pe el si am vrut sa nasc asa cum am vrut eu (si asta iar e dreptul meu,nu?),si am iesit cu banii mult mai convenabil decat la particular,in conditiile in care am avut conditii comparabile si specialisti mai buni. El nu a conditionat nimic si a facut tot ceea ce a putut ca sa ne fie bine. Cand se va reforma sistemul va fi mai rau decat acum:numai pe bani foarte grei se vor mai putea face cezariene,naste cu medicul care-l vrei,etc,etc Cine se duce la particular stie: 1,5 mil consulatia de 15 min la un doctor celebru, ecografii ed alte cateva mil, etc,etc, Pana la urma banii platiti pe asigurari ii fura statul si nu medicii care au salarii de mizerie si care traiesc din aceste sume.Eu nu le iau apararea dar- daca ar pleca toti cei carora nu le convine sistemul - noi la cine ne-am mai duce?

Mergi la inceput