Aspirante optimiste > 20 ani (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andriushca spune:

Buna fetele! Ma inscriu si eu la voi, ca aspiranta din zi in zi mai putin optimista! Va citesc de mult dar m-am hotarat sa scriu azi, dupa 1 an de incercari nereusite, monitorizari, spermograma si o inseminare (prima) facuta ieri cu dr. Matei+Mihalache.

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by andriushca

Buna fetele! Ma inscriu si eu la voi, ca aspiranta din zi in zi mai putin optimista! Va citesc de mult dar m-am hotarat sa scriu azi, dupa 1 an de incercari nereusite, monitorizari, spermograma si o inseminare (prima) facuta ieri cu dr. Matei+Mihalache.

andreea

Trebuie sa ai incredere si rabdare pentru ca altfel nu poti face fata acestui drum ,care se pare ca este din ce in ce mai greu.Pupici

anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaoi spune:

Buna
Am revenit; nu stiu ce sa zic dar ori imi vin musafirii nepoftiti ori ... . Inafara de durerile de san, de spate, eventual putin somnic (asta sigur ca sunt cu mai multe pe cap, am ajuns sa dorm 6-7 ore / noapte si cateodata desi, este ora inaintata nici nu pot dormi) mai mi-a aparut o pata pe chilotel azi; este de culoare roz-portocaliu, sunt in Z26 si teoretic maine maxim miercuri ar trebui sa-mi vina. Zilele trecute am mai observat ca parca am avut o secretie mai abundenta fata de alte zile; nu stiu daca aceasta pata este tot un fel de secretie sau nu cert este ca este destul de uscata. Am uitat sa va spun ca parca simt ca ard ori oi avea temperatura ori nu stiu. Se aproprie "scadenta".
Voi ce ziceti? Sa fie oare ceva sau tot fel de fel de semne premenstruale. Nu stiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

fetelor mele dragi chiar nu mai scade lista asta deloc ca ma ia durerea de cap cind ma uit la ea Eu sunt Z 24 dupa IA si nu cred in reusita mea dar reusiti macar voi ca sa ne fie ca un stimulent.Va pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Catty poate o fi ceva raceala la ovare. Dar e posibil sa fi fost si de la instrumentul ala nenorocit Te-a mai durut asa?

Poze Laura
Sa o ajutam pe Barbye

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Aproape uitasem k sunt aici, pe lista (cu atatea subiecte, e normal, zic eu)...Unele fete stiu deja, dar am intrat doar sa va spun k sunt insarcinata si sa va spun sa aveti incredere in Dumnezeu. Rugati-va si aveti incredere!

Nunta noastra - 3 Iunie 2006

Vine bebe !

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Barbye are nevoie de noi. Si tu poti sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

LAURA, dureri asa inauntru nu am mai avut. Acum o sa vedem. Ce ma streseaza pe mine este ca din z22 si azi e z24, daca stau mai mult de 10 min in picioare ma omoara coloana, si ma dor sanii, si ma inteapa si ovarul drept si operatia. Si mai am de asteptat. Dar acum ce va vrea DD.
Va pup si sa aveti grija de voi.

catalina

"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Felicitari Raza de soare! Sa fie-ntr-un ceas bun!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuk spune:

RAZA DE SOARE FELICITARI!SA VA FIE DE BINE!SA AI O SARCINA USOARA!
VA PUP PE TOATE,UREZ BUN VENIT ASPIRANTELOR NOI SI O SEDERE CAT MAI SCURTA!
EU SUNT FOARTE FERICITA!AZI AM FACUT ULTIMA PERFUZIE CU PERMEABILITATE 1 SI AM LIBER LA PRESTAT ASA CA DE LUNA ASTA IAR SPER
SI IAR VOI FII O CUMPARATOARE FIDELA DE TESTE!SPER SA REUSIM CU TOATE CACI LISTUTA AIA ESTE MULT PREA LUNGA!
SUNT Z 12 SI ASTEPT CU NERABDARE OVULATIA!
O ZII BUNA!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corinuk_dent/my photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

blufy bine ai venit!!!
Raza felicitarii!!!sa ai o sarcina usoara!!
va pupacesc pe toate!!
Marieta..barbye este tot in spital..
nu am mai facut histeroscopia..asta e..

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu...sufla..."

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput