Col dilatat de 2 cm la 37 spatamani

Col dilatat de 2 cm la 37 spatamani | Autor: codruta_grg

Link direct la acest mesaj

Se poate sta cu colul deschis de vineri, de 2 cm si sa nu afecteze sarcina? Sau cum e? Incepe sa se deschida? Poate dura pana la 40 spatamani sau naste mai repede? va rog sa imi spuneti pentru o prietena.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Codruta,
Nu am trecut prin asta insa cred ca trebuie sa ia de urgenta legatura cu doctorul. De unde stie ca are dilatatie de 2 cm? Dopul gelatinos este inca acolo? Sunt multe aspecte de luat in considerare si numai doctorul e in masura sa se pronunte.
Oricum la 37 de saptamani nu mai e pericol.

Nastere ajuta!

Crisotexa (22 +) si Tudor (8 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Si eu am nascut la 37 saptamani si aveam dilatatia de 3 cm si m-a inetrnat de urgenta. ea trebuie sa faca si cezariana, ca e foarte mica de inaltime. Dasta ma ingrijorez, ca o tine cu dilatatie de 2 cm. Lichid nu pierde, dar vroiam sa stiu daca se poate sta cu colul de 2 cm si inca sa nu nasca?

,

asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

am stat cu colul dilatat 2 cm si jumatate de la 7 luni, bebe s-a nasuct la termen normal si sanatos, am fost pusa in pat de la 7 luni, nu mai aveam voie decat sa ma duc sa fac pipi si un dus scurt maxim 5 min, in rest la orizontala nici macar in fund...
Daca are contracti sa mearga la medic la un control imediat, sa ii spuna ce are de facut...
bebe sanatos si nastere usoara la termen ii doresc

quote:
Initial creeata de codruta_grg

Se poate sta cu colul deschis de vineri, de 2 cm si sa nu afecteze sarcina? Sau cum e? Incepe sa se deschida? Poate dura pana la 40 spatamani sau naste mai repede? va rog sa imi spuneti pentru o prietena.

,

asa crestem noi

Sanatate si numai bine

Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!
Tine aripioara asta, voinice

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.dotphoto.com/go.asp?l=gabbriela&p=gabbriela" target="_blank">1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Si eu am stat cu dilatatie 2 cm ultimele saptamani de sarcina. La fiecare control (saptamanal) doctorul se mira ca ma mai vede si ca nu m-am dus inca sa nasc. Cu toate astea nu mi-a spus sa fac nimic special ( ex. stat in pat). Am nascut normal la 40 saptamani si 3 zile.

Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Va multumesc pentru raspunsuri . Prietena mea e inca in stand by.

,

asa crestem noi

Mergi la inceput