Informatii utile Galati
Urmand exemplu lui Ale, care a postat un sb cu Informatii utile Constanta..eu zic ca e binevenit si unul cu Galati (bineinteles si cu alte orase), in care cele care sunt din orasul respectiv sa isi posteze doleantele cu privire la doctori, cabinete..etc.
Asa ca fetelor din Galati, va astept aici cu sfaturi, pareri despre doctorii la care va duceti , recomandari...
Eu momentan ma duc la Draghincescu, dar nu sunt sigura ca vreau sa si raman la el...de aceea astept recomandari de la voi daca stiti doctori mai buni, cu care va intelegeti bine.
pupici!
elaa spune:
buna idee rox dox, acum sper sa nu cumva sa fugim si de la medicii la care suntem:)
eu pot sa spun despre doctori :
-prin 96 am ajuns la nigulescu ptr. un av. la facut el bine mersi , numai ca a doua zi a trebuit sa ma intorc aveam hemoragie f mare si a trebuit sa ma rechiureteze, de atunci nu mai vreau sa aud de el
- acum vreo 5 ani am fost la statescu (are cab. la potcoava) atunci am fost ptr. o raceala f puternica si mai stiu ca mi-a luat si o lama ,tot ce stiu e ca nu ma facut bine tratamentul ei,
- in 2004 am decis ca e timpul sa facem un copil, numai ca se lasa asteptat, asa ca la recomandarile unei cunostinte prin martie 2005 am ajuns la draghincescu, mia facut control, echo a zis ca eu sunt tun si sa merg sa fac spemograma sotului, ok, zis si facut, cand am ajuns cu analiza spermogramei, a spus sa nu cumva sa ma iau de sot, ca sperma lui e f buna...si sa ne apucam de treaba ....mi-a dat numai duphaston, am luat ..dar nimic,
-in iulie 2005 am fost la mare, eram in perioada fertila, m-am gandit eu ca atunci dau lovitura, ca de apa de mare, perioada buna, relaxare multa....dar nimic, culmea e ca m-am intors si cu o mica raceala, ...asa ca la recomandarile medicului meu de la firma am ajuns la dr. docan....ea a inceput sa-mi spuna o multime de prob: ca tre sa fac dozari hormonale, ca tre sa fac echo si tre sa mai fac histerosalpingografie...m-am gandit eu ca intradevar am dat de un medic bun care o sa ma rezolve....am facut in decursul unei luni dozarile am facut si echo si m-am prezentat la cabinet, ce o fi vazut ea pe echo, ca mi-a spus ca am sinechie uterina si ca tre sa ma prezint la CM cu un sterilet si cu vriun milion si ceva sa-mi faca un chiuretaj si sa-mi monteze un sterilet ptr. 3 luni, timp in care imi da nu stiu ce hormoni cycloproginova din cate retin eu..........ok, a venit cm asta pe 10 nov 2005, pe 14 nov. m-am prezentat la cabinet, ma adormit...a facut operatiunea si am plecat acasa, putin dezamagita ca nu am cum sa raman in urmatoarele 3 luni, vine revelionul....plecam la munte, distractie si voie buna, pe 1 seara incepe sa ma doara tare burta, ma gandeam eu ca am mancat ceva nashpa, dar de ce numai pe mine..??,eh ma ia si cu febra, ajung sa ma stric si la burta, pe 3 ajung in Galati intre timp vine si CM eram varza..ma prezint la medicul de fam. aici f aglomerat, ma cert cu medicul ca nu puteam sa astept la rand..in fine, ma consulta si ma trimite la medicul ginecolog....ok, ajung la ea la cabinet seara ma consulta, nici nu baga bine degetul ca scoate steriletul care cica era desprins si ma luat la intrebari cum de eu nu am simtit.....culmea e ca nu am simtit si mi-a spus ca sa ma duc sa ma caut la mate ca nu-s probleme ginecologice...ok plec de la ea si sotul tot imi spunea ca e de la steriletul ei si ma tot trimitea la o echo cu sonda vaginala..ok pana la urma sa scap de gura lui m-am prezentat la gynecocenter (asa pe ciclu cum eram) face madam cretu echo si-si pune mainile in cap, de la sterilet eram inflamata toata si ovare si uter tot, imi da poze cu echo si ma prezint inapoi la docan, cand am ajuns la ea, am vazut ca s-a cam speriat si mi-a spus ca a doua zi dimineata sa ma prezint la spital...am stat 5 zile numai cu antibiotice atat perfuzii cat si injectii...apoi am plecat acasa cu diagnosticul: anexita si chist de 3 mm
atat pe astazi, acum tre sa plec spre casa, ca am terminat prog
....mai continui maine
te-am pupat si o seara buna
elaa spune:
buna
dupa cum iti spuneam de ieri, povestea mea nu se termina aici, nu stiu daca ai chef sa citesti dar am sa o continui(mai in mare)...
madam docan lucreaza la maternitatea de pe Chicus si are si cab. particular prin tig. I in fostul cabinet al dr. ciociu care a murit
sa revin la discutia de ieri: dupa acel diagnostic din ianuarie am plecat acasa si am mai luat duphaston o luna si asteptam sa fac histero ca ea tot imi spunea ca o sa se repare aparatul de la spital si sa-l fac acolo,....am dus-o asa pana in martie la inceput cand sotul meu a trebuit sa plece din tara ptr. aprox. 2 saptamani, exact cand incepea perioada fertila
-in timp ce el era plecat...eu am ajuns la seful de sectie de la maternitatea din braila...sa-mi faca el histero....plus ca in luna aia am luat si ceva extract de zmeur ca am auzit eu ca ar ajuta....
concluzia e ca pana la urma am constatat ca am ramas insarcinata chiar cand a plecat sotul, deci am avut ovulatie mai devreme
intre timp am mers la un echo. la gynecocenter la dr. mereuta, dar cum nu puteam sa nasc cu el...am ajuns la spitalul judetena la dr. irimia care mi s-a parut un dr. ok, singura lui problema e ca nu face echografii si ca tre sa ajungi la altul......asa am ajuns si eu in luna 4 la o echo. la dr. pop ioana, care se pare ca nu a vazut ca am colul deschis, ba ea chiar a scris ca e inchis...si la 4 luni si jumate s-a deschis colul si am pierdut sarcina, (asta s-a intamplat pe 10 iulie)...
acum insa am fost iar la dr. irimia la control si se pare ca-s ok si am sa pot sa ma apuc iar de treaba pana acum.....asa ca am sa merg in continuare la el, eu chiar sunt multumita de el
despre aia care spui tu...e dr. alina si nu mai stiu cum, imi scapa acum, si ea lucreaza la maternitatea de pe chicus.....prea multe nu stiu despre ea,
eu am o cunostinta medic gineco in tm si el mereu mia recomandat un ginecolog barbat...asa ca raman deocamdata la alegerea mea
sanatate multa si sa te aud cu vesti bune
rox_dox spune:
aoleu, mama-draga...m-ai bagat in toti sperietii..
eu sincer n-am auzit de dogan asta
eu momentan merg la draghincescu, dar acum eu sunt in perioada de incercari pe cale naturala, fara pastile,implantari etc..
deocamdata incercam asa normal sa vedem daca iese..mai apoi om vedea daca sa apelam la alte chestii..
am 2 prietene care merg la o tipa tinerica pe la spicu, nu mai tin minte cum o cheama...stii ceva de ea?
ele sunt f multumite..chiar ma gandeam sa ii fac si eu o vizita candva..
pupici si curaj dragalasa!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
elaa spune:
stai linistita ca se leaga, ptr. ca eu am uitat sa-ti specific ceva f important, dicutand cu alti medici am aflat ca intai trebuia sa-mi faca histerosalpingografia si daca aia iesea nashpa, abia atunci trebuia sa-mi maca chiuretajul si sa-mi monteze sterilet, ea la facut ca sa-mi mai ia ceva bani....si eu am ramas tot natural, numai ca s-a intamplat atunci cand nici nu ma asteptam.......
...asa ca daca esti stresata ca nu ramai...nu faci altceva decat sa intarzii evenimentul, spun asta din experienta, insa sunt convinsa ca atunci cand am sa ma apuc iar de treaba am sa fiu mai stresata ca prima oara
.....asa fa spor la prestat iubita:))
pupici
rox_dox spune:
cu siguranta am chef sa citesc...
pt ca sunt f interesata de tot ce zici...
de irimia am auzit si eu ...am avut o prietena care a nascut cu el si a fost multumita.
da, asa-i, alina o cheama pe tipa aia...nu stiu ce sa iti zic...eu inca mai astept sa se lege ceva pe cale naturala..
daca nu, om vedea atunci ce decizii vom lua.
mai vb
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
elaa spune:
liliac sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii
referitor la medicii din Bucuresti...sincer am retineri, am o colega de servici care avea prob. de genul asta acum vreo 3 ani, asa ca a ajuns la medsana, a facut investigatii de vreo 6 milioane si i-au spus sa-i faca nu stiu ce operatie, ea a refuzat si a plecat acasa, culmea e ca a ajuns la cluj unde in 10 min, ia spus ca prob. e de la prolactina, ia dat bromcriptina si in urmatoarea luna a ramas insarcinata, alta colega a pierdut o sarcina dupa care nu mai ramanea, asa ca a ajuns la buc. la nu stiu ce director de spital care ia si facut o laparoscopie, bineinteles ca nu a reusit si a trebuit sa faca si infiltratii ptr. sonda, in fine pana la urma dupa alte 3 luni a ramas insarcinata si iar a pierdut sarcina la 6 sapt......si lista poate continua
...un singur caz cunosc care a dat rezultate cu bucurestiul.....asta e parerea mea, cred ca daca e sa nu ai copii, nu-i ai si gata
pupici
liliac1 spune:
Parerea mea de parerista...in probleme de genul asta, e mai bine sa consultati un medic din...Bucuresti!! Ca si la mine a fost o infertilitate inexplicabila, dar s-a dovedit ca perioada de ovulatie se inslata imediat dupa CM, adica un pic atipic. Si uite-asa, dupa duphaston si alte 12 rahaturi de pastile, pe care le luam odata de mi se facea greata instantaneu cand m-au tinut sub supraveghere in spital vreo 2 sapt, am prestat cand cica era lumea mai draga, dupa CM, si s-au cunoscut rezultatele. Acum am o fetita de 3 ani.
Ma rog, cica as fi avut un endometru cu probleme, dar...tare-s sceptica.
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
rox_dox spune:
sa iti traiasca fetita draguta...
eu traiesc cu speranta ca totusi voi ramane insarcinata normal, fara interventii si vizite nenumarate pe la doctori.
asta numai in cazul ca e neaparat nevoie.
e bine totusi ca sunteti voi fetele pe aici, si daca am nevoie de sfaturi si informatii, am la cine sa apelez.
pupici!
Incercarile mele pt
Nunta noastra!
liliac1 spune:
Daca vrei, exista un subiect la "Prieteni dintotdeauna" dedicat Galatiului. Acolo exista un grup de fete saritoare, care de cele mai multe ori vor fi dispuse sa impartaseasca din experienta lor.
Liliana& Andra-Maria
Andra - Mai 2006
Lolly spune:
Rox_dox,
Imi pare rau pentru "peripetiile" tale.
Dar, pot spune ca pe mine m-a ajutat foarte mult dr. Negulescu. Cand toti doctorii - Dr: Popa, Ichim, Iuschievici, Luca, Dumitriu - imi spuneau ca trebuie sa ma chirotez, pentru ca alta sansa nu am de a ma reface - pe atunci eram virgina si ideea de a primi o adeverinta care sa certifice acest lucri mi s-a parut... inuman - el a fost singurul care a avut curajul sa-mi zica ca nu e nimeni asa de negru. Am stat sub tratament cam doa saptamani in spital si mi-am revenit. Am putut pleca pe picioare acasa si, bineinteles ca a urmat un tratament pe o perioada mai lunga de timp.
Astazi este o zi noua.