cosmetica

cosmetica | Autor: mnarcisa

Link direct la acest mesaj

As vrea sa fac niste cursuri de cosmetica dar nu stiu incotro sa ma indrept.

Pe net sunt tot felul de "scoli" care au astel de cursuri sdar dupa ce criterii sa le aleg?

Stie cineva?

Narcis George si Narcisa

"Cu cat e mai intuneric cu atat stelele stralucesc mai tare."

http://pg.photos.yahoo.com/ph/smnarci2000/my_photos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu zic sa mergi la fiecare scoala personal sa vezi ce fel de sali de studiu au si ce fel de aparatura, si de asemenea ce fel de diploma primesti.
Am facut si eu un astfel de curs in Ro. si nu aveau NIMIC , totul am cumparat noi , desi au spus altceva inainte de a incepe. Si nici aparatura , si diploma.... ...Noroc ca profesoara stia bine meserie , si cine a vrut sa invete , a invatat. Dar cand termini , conteaza mult sa ai o diploma eliberata de o scoala cu renume , decat de o scoala de care nu a auzit nimeni , si binenteles ca trebuie sa sti si tu meserie , ca altfel , degeaba.
In schimb , am venit aici si am vazut diferenta , ce sali au , ce uniforme , ce aparatura , ce profesori , si diploma recunoscuta international. Tocmai am inceput un astfel de curs.(desi eu stiu sa lucrez), am nevoie de diploma lor , ca cea din Ro. , nu se uita nimeni la ea.
Asa ca , eu zic sa fi foarte atenta , ca sa nu arunci banii pe geam.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loneanbianca spune:

Eu tocmai termin la CRFPA///centru de perfectionare de la fortele de munca...acolo se face de fapt inscrierea. Exista toate dotarile e foarte frumos si curat si diplomele sunt recunoscute si afara. Intereseaza-te si la Bucuresti trebuie sa fie. Si inca ceva....daca nu lucrezi este gratis! Daca mai vrei detalii poti sa imi scrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Bianca , acelasi curs l-am terminat si eu , dar nici vorba de ceea ce spui tu, cel putin nu in Baia Mare , si eu am facut cursul acum 4 ani.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi22na spune:

www.crisandracenter.ro www.blondi.ro fancy si christine valmy cauta cu google

Mergi la inceput