Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
pisoi3 spune:
Buna fetele,
Am venit si noi de la plimbare si acum bebe doarme dus.
COSMI, felicitari pentru dintisori. Poate ne vedem si noi, ce zici? La o plimbarica cu bebeii?
Merci mult pentru felicitari, si eu ma bucur foarte mult, nici nu imi vine sa cred ca am reusit, sper sa ne fie bine acolo.
SILVI si fetele din gasca de slabit, gata, de maine dam startul. Apropo, SILVI, nu merge si iaurt Brenac? Trebuie neaparat lapte batut? Nu de alta, dar iaurt am deja in frigider.
Cum spunea si DEEA, nici mie nu imi plac curele astea de te obliga sa mananci doar anumite chestii, dar aia e, cand e nevoie e nevoie
DEEA, super poze, ce mult a crescut frumusica ta!
MIRELUTA, si eu ma gandeam ca rosii+iaurt= vizite dese la
, dar daca SILVI spune ca e ok nu ma mai stresez.
Imi pare rau ca ati avut o calatorie de cosmar, cand am citit de masina ta, m-a luat frica. Ce masina aveti voi? Adica cati ani are? Ca a mea are 2 ani, am cumparat-o noua, dar daca crapa ca a ta?
GIO, pai nu m-am stresat eu de painea aia cu branza topita cat m-am stresat de crema aia de vanilie cu zahar. Plus ca de la paine cred, ca era alba si noi mancam doar integrala, cu graham sau alte cereale, s-a constipat copilu' si s-a chinuit toata ziua sa faca kk si nimic inca.
E prima data cand se constipa in halul asta, si imi pun si eu intrebari, sau e coincidenta sau e de la ce a mancat la socri.
Imediat ma bag la vizionat poze cu tizul, am citit pe aici de pampersi in capusor si astept cu nerabdare sa vad.![]()
MARAKI, sanatate multa lui Angelo, sa se faca bine si sa nu se mai imbolnaveasca!
Apropo de pozele de la BAby expo, da-mi si mie linkul sa le vad si eu, poate ma recunosc.
Aveam o bluza alba, intr-adevar si blugi albastri.
DENISA, super filmulete cu Emma, cred ca e innebunita dupa premergatorul ala!
DANA, bafta maine la vaccin cu Roxanica si cu sedinta Oanei. Cum ai sa faci sa ajungi si la vaccin si la sedinta?
Super pozele de la cununie, cum au rezistat printesele? Iar tu arati superb!
Fug la brontozaurul mic, sa ii dau sa pape ca da semne de trezire. Azi toata ziua nu a zis decat tata si caca.
Concluziile le trageti voi! Am facut un super misto de sotul meu cu faza asta!![]()
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
J G spune:
Anda da' le potriveste asta micu de numa... bravo lui. Nu te mai stresa, te rog mult, o sa fie bine. Cat despre amestecarea iaurtului cu rosii, daca nu le mancati impreuna si exista niste distanta intre ele nu sunt probleme. Desigur ca ceva efect laxativ va fi pt ca ambele fac asta, dar nu ceva grav.
Mirela ca mi-am adus aminte.... ziceai sa nu ma supar ca nu ne-am vazut, pai sa stii ca ma supar de fapt CA NU TE-AI DUS LA DOCTOR. Mai cum e posibil in atatea zile sa nu ai timp sa mergi la medic? Si eu proasta ca nu ti-am facut programare, imi vine sa ma bat!!!! Te rog mult sa incepi sa faci 2 lucruri: te rog sa cauti pe net sa vezi ce probleme pot degenera din abcesul ala, nu te juca cu viata ta. Si 2, sa incepi sa te pui pe primul plan, sa-ti repeti tot timpul in cap: eu, eu, eu, eu... te rog sa nu te superi pe mine, ok? Stii ca tin mult la tine1
Giova am vazut pozele cu frumosul tau, e intr-adevar super copil, mare si haios tare.
Denisa vazut filmulete, o sa ma grabesc sa iau si eu premergator.
Dana_ene frumoasa rochie ai avut si tu arati foarte bine, slaba, super!! Si fetele au crescut...
Deea ti-am vazut iepurasul, este de vis... acum imi pare rau ca am tuns-o pe CArla ca probabil tot la fel de lung ar fi avut parul... dar deh, daca a facut chelie la spate. In plus ma mir ca rezista moatzele alea in parul Dariei, trebuie sa fie foarte cuminte. Iar tu esti foarte talentata, eu zic sa insisti pe tema asta cu hainele de bebelusi ca e mare nevoie!
Silvi am primit PM merci mult de tot. Stiu ca si eu sunt datoare cu un PM la tine...
Moni, Anasebe? V-ati dat la fund?
pup restul fetelor si toti bebeii
J si Carla-saurus Rex (05.02.2006)
monica70 spune:
Eu sunt aci,da' cu inspectorul de la finantze pe cap 
MONI
de
DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
Giova spune:
Maraki, Denisa eu tot scriu aici , ca Marco nu mai papa de o sapt. si ceva masa de pranz, adica papa normala. ca lapte sau cereale papa.Nici dupa fructe nu se mai omoara.
Chiar am mai vb. cu mamici in parc acum, si mi-au zis sa stau linistita ca au perioade si perioade si ca el arata bine, sa nu-mi fac probleme.
Asa ca, cateva zile nu-i mai dau papaica, poate ne revenim.
Denisa am vazut filmuletul. Maraki am vazut chestiile pt. lingurita./ te cred si eu ca nu a mancat Angelo, normal ca vroia sa le prinda.
Dana ma bucur ca v-ati distrat, asa si trebuie. Acum ma uit la poze, dar din cate am vazut pana acum: voi ati fost frumosi, tu arati foarte bine, iar mirii sunt simpatici si tinerei.
Anda te inteleg, si eu de eram in locul tau dadeam vina pe socrii.
Deea cum e cutra asta? imi surade si mie ideea? Ulei de struguri? cum se face?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea, poze Marco, filmulete Marco
nunta noastra , Antalya
silvi_2005 spune:
Acum am si eu 10 minute libere....
Anda, eu n-am patit nimic dupa combinatie, nu le manca la aceeasi masa si e ok.
Giova am vazut poze cu Marcolino, e f simpatic si a crescut f tare.
Mi-a venit socru in vizita, intru mai tarziu....
poze
anasol spune:
gata fetele ,alimentat cu lapte batut si rosii ca resul cartofi carnita mere am
acum pregatesc niste priptane sa papam cu gogosari marinati,ca de maine gata sunt la regim si nu mai pup delicatesuri de astea.
dav s-a ales azi cu una bucata buza sparta
a cazut sub ochii mei,afara ,era plinde sange si pamant pe la gura,a bocit un pic dar acum e bine,
fetele la c ora incepe sedinta ca io merg sa spal plodul
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anasol spune:
am vrut sa scriu friptane dar...
anasol spune:
HAIDE STEAUA
T_Ioana spune:
Mai fetelor, am venit din oras si am uitat sa cumpar iaurt si rosii. Acum l-am trimis pe Cristi care a plecat tot bodoganind si a zis ca adca tot a iesit din casa macar sa ii dau un motiv bun, nu iaurt si rosii. I-am zis ca ar putea trece pe la biserica de langa noi sa dea niste acatiste pentru Steaua..........prietenii stiu de care

P.S. Asta ca am vazut postarea de mai sus![]()
Ioana si www.babiesonline.com/babies/r/razvan%5Fgabriel/" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozicile mele
www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">Filmulete
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
maraki spune:
Giova stiu ca nu manca bebu la pranz dar ieri parca ai scris ca a papat din mancarea voastra si ca nu-i mai dai de la borcanase, chiar vroiam sa te intreb ce faci cu ele ca tocmai le-ai cumparat din Ungaria
Hai ca nu citesc pe diagonala 
Anda am trimis PM 
Danaene ai fost o nasica super, super frumoasa
Foarte bine ati aratat toti 4
Stiam eu ca cineva cununa weekend-ul trecut dar ma gandeam la Ana de France
Cum a ramas cu vaccinul si sedinta?Pupicei la printese 
Anasol vreu si eu gogosari

revin ca nu prea sta Angelo daca nu sant langa el

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki