Deserturile Nataliei (11)
Raspunsuri - Pagina 30

adriana_mihnea spune:
Ferice de tine, Natalia! Iti spun eu ca-i mare lucru...
Adriana si Mihnea Stefan (11.11.03)
Creatii culinare


Balbina spune:
Gratiela, sanatate strumfului mic, sa-i treaca febra si sa-i iasa odata dintisori care il chinuie.
Da, am pus lemon curd in loc de crema, adica nu am amestecat crema de lamiie cu untul frecat spuma, ci am folosit-o ca atare. Foaia maro de deasupra e tot tare inca, dupa citeva ore bune. Ma gindesc sa nu fie "curdul" asta de vina, in caz ca nu se inmoaie suficient prajitura pina miine.
Si blatul de pandispan totusi e cam inalt, cred ca data viitoare il fac din 3 oua.
Mi-a trecut prin cap ideea de a folosi frisca batuta, asta inmoaie orice blat, oricit de tare. Tu ai folosit vreodata frisca la aceasta prajitura?
Adriana, ai incercat sa faci mai mult sport? Eu prefer sa fac mai multa miscare, numai sa nu renunt la dulciuri. (ce-i drept, incerc sa maninc mai putine, dar nu pot renunta definitiv la ele)
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze


Salina spune:
Natalia - te rog spune-mi si mie daca pot dubla toate cantitatile pt Krem a la Krem, si sa fac prajitura intr-o tava mai mare, 28/38cm. Deh, multi musafiri azi
Si inca ceva, daca se poate, am luat foi pt cremsnit de la Boromir, ce fel de crema pot sa fac...sa fie ceva usor si fara bain-marie ca la asta sunt anti-talent, din pacate. Adica n-am nici timp si nici rabdare azi. Plus o burtica mare de 36 de sapt.
Mersi mult
ALINA


Balbina spune:
Alina, pentru tava de dimensiunile de care zici, e perfecta portia dubla. Dar iti trebuie un ditamai bolul sa bati toate.
De cremsnit nu stiu ce sa-ti spun, ca n-am facut niciodata . Cel mai usor mi se pare sa faci crema la plic, am vazut ca exista in comert, de la mai multe firme. Dar te poti uita in urmatoarele subiecte, fetele au dat mai multe retete, sigur gasesti una pe placul tau: 1, 2, 3.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze


Salina spune:
Natalia, multumesc din suflet pt raspunsul atat de prompt!!!!! Tocmai m-am apucat de prajitura si aveam emotii. Am facut-o o data cu cantitatile din reteta ta si a iesit absolut minunata si delicioasa! Toata lumea care a gustat a apreciat-o. Imi pare rau ca nu prea ma pricep sa pun poze, pt ca arata si tare bine!!!
Cu cremsnitul vad eu ce fac daca mai timp si de el, stiu ca cel mai bine e sa-l faci cu o zi inainte.
ALINA


Balbina spune:
Am deschis capitolul 12.
Alina, cu mare placere, mult succes!
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
