Deserturile Nataliei (11)
Raspunsuri - Pagina 26
Balbina spune:
Nushulica, n-are cum sa nu-ti iasa! Iti tin pumnii.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
strumfi2004 spune:
Olim, bravo! felicitari! asteptam poze de la tura a doua.
deci, fetelor, inteleg ca facem club televizor de sarbatori, nu?
Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut
strumfi2004 spune:
Natalia, mare dreptate ai sa nu le spunem sotilor toate ingredientele. ce-or fi, Doamne, asa suspiciosi? numai ca al meu, si sa nu-i spun, detecteaza imediat unele arome sau gusturi (cafea, vanilie)
Gratiela, mamica strumfilor Mariuca si Stefanut
nushulica spune:
fetelor azi e ziua cea mare am emotii dar sper sa-mi iasa deja ma gandesc cum o sa mananc televizorul
gratiela ma inscriu si eu in clubul televizor de sarbatori(daca iese azi)
INGRID
nushulica spune:
sper ca sunteti online vreo una...nu-mi iese foaia maro ...untul trebe topit??mie imi iesea o compozitie mult prea uscata si am topit untul si acum imi iese o foaie uleioasa pe care nu o pot intinde s-o coc pe dosul tavii/....ce am gresit si ce tre sa fac?
INGRID
mariussimiuc spune:
Nushulica,eu zic sa pui compozitia un pic la frigider.
Miha
nushulica spune:
de acu am bagat=o asa la cuptor...nu stiu cum trebuia sa iasa ca sa stiu daca a iesit buna a mea...
INGRID
Balbina spune:
Nushulica, deci cum ti-a iesit pina la urma blatul/prajitura?
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze
nushulica spune:
a iesit bun natalia numai ca eu nu stiam cum trebuie sa iasa si el se intareste dupa ce-l scoti din cuptor...se moaie pe urma de la crema....ma rog m-am panicat degeaba a iesit super buna la gustcu aspectu stau eu mai prost
si inca ceva ...parerea mea personala...data viitoare ori nu mai pun gem ori pun mult mai putin...nu prea imi place cu gem
INGRID
Balbina spune:
Nushulica, felicitari, ma bucur tare ca in pofida impedimentelor, ti-a reusit prajitura. Abia astept s-o fac si eu. Dar eu o sa pun gem, ca imi place.
------------------
Numai bine,
Natalia si Vlad
Poze