Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)
Raspunsuri - Pagina 7
anda77 spune:
felicia, mi-a venit failure la adresa aia de mail. ma duc sa scriu la probleme tehnice ca ma enerveaza rau. mie imi strica total placerea de a posta pe forum
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Noki_Lara spune:
Mneatza la pranz si de la noi!
Fuseram afara sa amortizam bunatate de vreme superba! ce-mi place asa, am moralul la mie la suta!
Si pe mine ma enerveaza raau chestia asta cu postarile haotice.
Dordia- felicitari pentru dntosul nr 8. Noi tot la 2 am ramas...codasii trupei, deh.
Silvia- tin pumnii sa tina figura cu miliaria, ca asa nu se mai poate. si cel mai nasol e ca pana la urma oboseala se intoarce tot impotriva copiluui - tu fiind obosita nu mai ai chef de nimik, ba chiar te enerveaza la culme...deci nu e bine asa. trebe schimbat cea si inca repede. oooof...doamne ajuta!
Madau- Sarah mai nou vad ca de bine de rau mai accepta paturica. dar dimineatza bineinteles ca o gasesc cu ea data la o parte. Dar suntem pe drumul cel bun,asa zice, ca pana acuma nici nu putea s-o simta pe ea si o si dadea jos.
de imbracat ii dau mai nou - la noi sunt cam 22 de grade in ultimele nopti - maieu + pijama de plus intreaga, cu picioruse si maneca lunga. dedesubt ii pu si ciorapei. cam atata. fara caciulitza, normal.
Tania- hi hi hi...si tati mi-a propus casca de protectie pentru fii-sa de acum cateva luni.Nici nu stiam ca exista pentru bbei asa de mici, dar zau daca nu e o idee excelenta. Puuuup micutzului agitat!
Camelia- ietete...mezina grupului ce vrednica este! La noi faza cu olitza e UN DEZATRSU: mai mult de 5-10 secunde si alea cu chiu cu vai, NU sta nici s-o pici cu ceara. Vine socrul meu cu avant sa ma convinga ca trebe pusa pe oala, tra-la-la, ii zambesc gales si-i zic: f bine, incercatzi dvs! O pune si titit, evident, in secuna 2 era in picioare...io ii trag un suras invingator si-i zic: vedetzi?????
Asa ca la nunta poate-poate om sta si noi pe oala!
Cu schimbatul de haine-pampersi de ALT DEZASTRU. Deja am adevarate tehinci de schimbat in picioare, in 4 labe....altfel nu am cum, pur si simplu.
Va las amu ca am supa pe foc. Azi papam supa de galuste.Cel putin speram, ca data trecuta nu i-a placut. Sper ca afost de la telina + patrunjel, acuma nu i-am pus si sper sa fie ok.
Alta veste buna e ca ier mi-a mancat borcanasul pe care la mare il refuza cu obstinatie. Suntem fete mari...a papat desi avea bucatzele in el. Doamne ajuta s-o tina bunatatea de obicei!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
felicia74 spune:
Ptr Anda: admin@desprecopii.com - aici trebuie sa informezi.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
camelia_daniela spune:
Noki, multumim de aprecieri! Lasa ca Sarariciul e foarte "precoc" si vioi! Eu va invidiez !
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~
Noki_Lara spune:
Mai, sunt cuuuuulmea: e a doua oara in 2 zile ca mi s eintampla: pun X la facut - mamliga alaltaieri, galustele pentru supa azi, plec din bucatarie si ma intor intr-un fum de nedescris si gasesc mancarea arsa. Si zau daca stau mult, vreo 10 minute!
O fi vreun semn ca trebe sa mai renuntza la DC?
Sau ca trebe sa-mi iau oale noi?
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah
anda77 spune:
tatal si fiul la vanatoare de cerbi.
tatal il baga pe micut intr-un tufis langa un izvor si-l atentioneaza sa stea neaparat linistit, sa nu faca zgomot, sa ramana cuminte acolo si sa se uite catre izvor sa vada cerbul, iar el se indeparteaza pentru a scruta zona putin.
sta ala micu ce sta... dupa o ora tatal aude un urlat sfasietor, disperat; alearga intr-un suflet la ala micu':
Ce s-a intamplat, ti-am zis sa stai linistit si sa nu faci zgomot?!
Micutul: Dar am stat linistit si cand sarpele s-a prelins pe langa ghetele mele, acum 30 de minute, si cand ursul a trecut pe langa mine, la 30 metri, acum 15 minute, dar cand doua veverite au urcat cu viteza pe sub pantalonii mei, in sus, si le-am auzit una catre alta: "Le mancam acum sau le depozitam pentru la iarna?", mi-am pierdut cumpatul....
mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
ioana_77 spune:
Ola!!
Hai si noi cu pareri despre una, alta.
Ma bucur ca nu am ajuns la Bucuresti la BE, cum aveam de gand, ca vad ca multa lume a fost dezamagita. In Iasi se organizeaza ceva targ pt copii la inceputul lui octombrie, asa ca am unde cheltui bani. Io mi-s tintita sa iau scaun de masa, Maria mananca, inca, in carutz.
Despre ghetute - incercati si la Metro, eu i-am luat Mariei o pereche super draguta din piele, interior-exterior la 250.000 lei. L-am pus si pe George sa se uite la eticheta, ca nu-mi venea sa cred ca atat costa. Nu-s de mers in zapada, dar faine si protejeaza piciorul de frig. Am vazut si unele imblanite, cred ca erau in jur de 1.100.000 lei.
Madutza - super pozele, ce gasca faina aveti. Noi am ramas cam singurei, prietenii nostri cei mai buni (si nasii fetei totodata) s-au mutat de sambata in Bucuresti, nah, asta e viata. Mai avem ceva cunostinte si amici, dar prieteni, nu prea.
Despre sejurul nostru la mare - a fost vreme faina de plimbat, chiar daca primele doua zile ne-a cam suflat vantul prin creieri. Am avut o zi superba, calda, ca de august, in care am facut plaja si baie.
Maria nu a vrut DELOC sa doarma in camera in timpul zilei, ca urmare am facut km de plimbari cu carutul. In fiecare dimineata am admirat rasaritul de pe balcon - norocul nostru ca rasarea la 7 . Dupa aerosolii din balcon puneam terorista in spate la tati si vira la plimbare de vreo ora, o ora si ceva pe malul marii. Dormea Maria ca valiza in gara in zgomotul valurilor. O sa vedeti si in poze.
Plaja suuuuper [ustie, lume f putina in statiune - am fost in Eforie Nord - dar ne-am simtit minunat in conditiile astea. Oricum, parerea mea e ca cel mai bine se poate merge cu bebe la mare la sfarsitul lui august, inceptul lui septembrie.
Pt masa de pranz ii congelasem mancare de acasa, pe care mi-a refuzat-o politicos. I-am luat borcanele, pe care acasa nu le primea cu placere, acolo le hapaia rapid. I-am dat si eu prima data iaurt din comert, ZUZU si Dorna, a papat fara probleme.
Felicitari la campioni, fotomodeala si la noile reusite ale puilor vostri.
MA duc sa completez albumul de la mare.
Ioana si Maria (29.11.2005)
poze
camelia_daniela spune:
Ioana, superbissime pozele de la mare iar Maria este o scumpete dulce-dulce! Si tu arati foarte bine!
Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~