Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, mi-a venit failure la adresa aia de mail. ma duc sa scriu la probleme tehnice ca ma enerveaza rau. mie imi strica total placerea de a posta pe forum

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneatza la pranz si de la noi!

Fuseram afara sa amortizam bunatate de vreme superba! ce-mi place asa, am moralul la mie la suta!
Si pe mine ma enerveaza raau chestia asta cu postarile haotice.

Dordia- felicitari pentru dntosul nr 8. Noi tot la 2 am ramas...codasii trupei, deh.

Silvia- tin pumnii sa tina figura cu miliaria, ca asa nu se mai poate. si cel mai nasol e ca pana la urma oboseala se intoarce tot impotriva copiluui - tu fiind obosita nu mai ai chef de nimik, ba chiar te enerveaza la culme...deci nu e bine asa. trebe schimbat cea si inca repede. oooof...doamne ajuta!

Madau- Sarah mai nou vad ca de bine de rau mai accepta paturica. dar dimineatza bineinteles ca o gasesc cu ea data la o parte. Dar suntem pe drumul cel bun,asa zice, ca pana acuma nici nu putea s-o simta pe ea si o si dadea jos.
de imbracat ii dau mai nou - la noi sunt cam 22 de grade in ultimele nopti - maieu + pijama de plus intreaga, cu picioruse si maneca lunga. dedesubt ii pu si ciorapei. cam atata. fara caciulitza, normal.

Tania- hi hi hi...si tati mi-a propus casca de protectie pentru fii-sa de acum cateva luni.Nici nu stiam ca exista pentru bbei asa de mici, dar zau daca nu e o idee excelenta. Puuuup micutzului agitat!

Camelia- ietete...mezina grupului ce vrednica este! La noi faza cu olitza e UN DEZATRSU: mai mult de 5-10 secunde si alea cu chiu cu vai, NU sta nici s-o pici cu ceara. Vine socrul meu cu avant sa ma convinga ca trebe pusa pe oala, tra-la-la, ii zambesc gales si-i zic: f bine, incercatzi dvs! O pune si titit, evident, in secuna 2 era in picioare...io ii trag un suras invingator si-i zic: vedetzi?????
Asa ca la nunta poate-poate om sta si noi pe oala!

Cu schimbatul de haine-pampersi de ALT DEZASTRU. Deja am adevarate tehinci de schimbat in picioare, in 4 labe....altfel nu am cum, pur si simplu.

Va las amu ca am supa pe foc. Azi papam supa de galuste.Cel putin speram, ca data trecuta nu i-a placut. Sper ca afost de la telina + patrunjel, acuma nu i-am pus si sper sa fie ok.

Alta veste buna e ca ier mi-a mancat borcanasul pe care la mare il refuza cu obstinatie. Suntem fete mari...a papat desi avea bucatzele in el. Doamne ajuta s-o tina bunatatea de obicei!

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Ptr Anda: admin@desprecopii.com - aici trebuie sa informezi.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Noki, multumim de aprecieri! Lasa ca Sarariciul e foarte "precoc" si vioi! Eu va invidiez !

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mai, sunt cuuuuulmea: e a doua oara in 2 zile ca mi s eintampla: pun X la facut - mamliga alaltaieri, galustele pentru supa azi, plec din bucatarie si ma intor intr-un fum de nedescris si gasesc mancarea arsa. Si zau daca stau mult, vreo 10 minute!

O fi vreun semn ca trebe sa mai renuntza la DC?

Sau ca trebe sa-mi iau oale noi?

Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 si www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

oale noi!!

Tania & BB Stefan (17.12.2005) Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

tatal si fiul la vanatoare de cerbi.
tatal il baga pe micut intr-un tufis langa un izvor si-l atentioneaza sa stea neaparat linistit, sa nu faca zgomot, sa ramana cuminte acolo si sa se uite catre izvor sa vada cerbul, iar el se indeparteaza pentru a scruta zona putin.
sta ala micu ce sta... dupa o ora tatal aude un urlat sfasietor, disperat; alearga intr-un suflet la ala micu':
Ce s-a intamplat, ti-am zis sa stai linistit si sa nu faci zgomot?!
Micutul: Dar am stat linistit si cand sarpele s-a prelins pe langa ghetele mele, acum 30 de minute, si cand ursul a trecut pe langa mine, la 30 metri, acum 15 minute, dar cand doua veverite au urcat cu viteza pe sub pantalonii mei, in sus, si le-am auzit una catre alta: "Le mancam acum sau le depozitam pentru la iarna?", mi-am pierdut cumpatul....

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Twilight zone e pe aicea

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

Ola!!

Hai si noi cu pareri despre una, alta.

Ma bucur ca nu am ajuns la Bucuresti la BE, cum aveam de gand, ca vad ca multa lume a fost dezamagita. In Iasi se organizeaza ceva targ pt copii la inceputul lui octombrie, asa ca am unde cheltui bani. Io mi-s tintita sa iau scaun de masa, Maria mananca, inca, in carutz.

Despre ghetute - incercati si la Metro, eu i-am luat Mariei o pereche super draguta din piele, interior-exterior la 250.000 lei. L-am pus si pe George sa se uite la eticheta, ca nu-mi venea sa cred ca atat costa. Nu-s de mers in zapada, dar faine si protejeaza piciorul de frig. Am vazut si unele imblanite, cred ca erau in jur de 1.100.000 lei.

Madutza - super pozele, ce gasca faina aveti. Noi am ramas cam singurei, prietenii nostri cei mai buni (si nasii fetei totodata) s-au mutat de sambata in Bucuresti, nah, asta e viata. Mai avem ceva cunostinte si amici, dar prieteni, nu prea.

Despre sejurul nostru la mare - a fost vreme faina de plimbat, chiar daca primele doua zile ne-a cam suflat vantul prin creieri. Am avut o zi superba, calda, ca de august, in care am facut plaja si baie.
Maria nu a vrut DELOC sa doarma in camera in timpul zilei, ca urmare am facut km de plimbari cu carutul. In fiecare dimineata am admirat rasaritul de pe balcon - norocul nostru ca rasarea la 7 . Dupa aerosolii din balcon puneam terorista in spate la tati si vira la plimbare de vreo ora, o ora si ceva pe malul marii. Dormea Maria ca valiza in gara in zgomotul valurilor. O sa vedeti si in poze.
Plaja suuuuper [ustie, lume f putina in statiune - am fost in Eforie Nord - dar ne-am simtit minunat in conditiile astea. Oricum, parerea mea e ca cel mai bine se poate merge cu bebe la mare la sfarsitul lui august, inceptul lui septembrie.

Pt masa de pranz ii congelasem mancare de acasa, pe care mi-a refuzat-o politicos. I-am luat borcanele, pe care acasa nu le primea cu placere, acolo le hapaia rapid. I-am dat si eu prima data iaurt din comert, ZUZU si Dorna, a papat fara probleme.

Felicitari la campioni, fotomodeala si la noile reusite ale puilor vostri.

MA duc sa completez albumul de la mare.

Ioana si Maria (29.11.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Ioana, superbissime pozele de la mare iar Maria este o scumpete dulce-dulce! Si tu arati foarte bine!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput