Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (84)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Bic, referitor la pusul la olitza, ce sa-ti spun, eu o pun in fiecare dimineatza imediat ce se trezeste ... si face de fiecare data! Si o mai pun s ipeste zi de cateva ori. Daria inca nu se cere singurica dar o cam ghicesc eu !
In ceea ce priveste papica, eu ii fac separat, chiar daca ii fac supa cu galuste, ciorbitza cu perisoare si piure; nu ii dau din mancarea noastra deocamdata si nici nu ma grabesc cu asta, poate dupa 1 an/ 1 an 1/2. Sanatate multa si -ici Smarandei!

Madau, cum ati reusit sa raciti? Nu stiu ce sa-ti recomand ... eu, cand a fost Daria mucioasa si fara febra prea mare si alte alea, i-am dat ossciloccocilum (10 bilutze la 6 ore) si nurofen (in caz ca facea si febra)+desfundat nasucul cu Nozomer, Marimer si tras mucisorii cu pompitza; insa eu zic ca ai putea sa suni pediatrul/a pentru a fi sigura. Multi pupici Mirunicii bolnavioare si un buchet de !

Cris, ce mai face Irisuca? Cred ca i-a trecut conjunctivita, nu-i asa?

Dordia, referitor la deviatia de sept eu chiar nu ma pricep, nu stiu ce raspuns sa-ti dau!

Si LMA Maria, Simon si Cristian!!!

Camy & Daria
Dariuca creste si iar ... creste!
Mami si Dariuca (02.01.2006)
"A day without laughter is a day wasted!" ~ Charlie Chaplin ~

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

NEATZA

MADAU,
ser fiziologic, sau mai bine un spray de nasuc, se disperseaza muult mai bine,
daca ai vibrocil, cate 1 picatura in fiecare nara de 2-3 ori /zi(DACA ARE MUCUSORI MULTI, daca nu doar dimineata si seara)
aspirat...
viramina C
ii poti da un panadol, eu ii dadeam chiar ca nu facea febra. 1-2 ori pe zi, dar citeste prospectul.

FELICIA...ai avut dreptate!!!! nimic nimic de la vaccin.
nu-mi venea sa cred.
nici nu a plans, nici febra, nici agitatie.
adica nu mai agitat decat era el.

nu a mancat decat 3 bibe cu 200 ml lapte ieri toooata ziulica!!!!
la 08.30...14.45...19.30

ma duc sa-l scot pe afara ca plangeeeeeeee

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

MADAU, asa si noi, muci garla, pompat cu batista bebelusului, fara febra...eu i-am pus vibrocil si curat cu ser sau picaturi cu apa de mare... i-am dat panadol de dimineata, nu am sunat inca dr ca e fff activ si nu are nici un alt semn de boala afara de muci...sanatate multa!

Bianca, mama lui Serban

10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Joy mie (de fapt nu doar mie ci tuturor mamicilor prezente, ca ne adunase ca la scoala) chiar mi-a specificat asistenta ca reactiile nu apar acum ci dupa 5-10 zile. Insa a adaugat ca pana atunci niciun copil nu avusese nimic. La fel a fost si in cazul Ilincai.

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asa...am revenit..sper sa fiu cat de cat coerenta, daca obs ceva neconcordante scuzati..neuronul meu lipseste azi

Bic eu am obs de ceva timp ca Miruna face kk ori imediat cum se trezeste, ori dupa bibe de dimineata, si a doua oara dupa bibe de ora 16 intotdeauna. Asa ca mi-am zis..n-am ce pierde, ia sa incerc. La inceput mai ratam noi momentul insa acum o pun imediat cum se trezeste si uneori face imediat, alteori zicem impreuna ca trebuie sa facem kk, chestii socoteli, ideea e ca atunci cand simte ca o pun pe olitza si-i zic sa faca kk, imediat incepe si se screme si face. La pranz la fel. Deci nu cred ca e doar o coincidenta. De tinut nu s-ar putea tine asta e clar, insa de facut la comanda face.

Ina eu nu i-am congelat niciodata papica Mirunei deci nu stiu ce sa-ti zic. Daca fac ciorbitza sau ghiveci o tin la frigider si-i dau 2-3 zile din ea, daca nu, nu

Cuscra mersi ptr sfat si ptr urari

Dordia eu am combina frigorifica Snaige, are congelatotul cu 4 sertare si frigiderul destul de marisor, e din ala cu dezghetare automata, cool air si alte nebunii, insa e vb Feliciei, cat Ceahlaul. Da io-s multumita, nu consuma mult, ptr noi e taman bun.

Camelia, Joy, Bianca multumim ptr sfaturi

N-am reusit sa dau inca de pediatra, o sa mai incerc dupa ora 2 cand ajunge la policlinica, pana atunci am hotarat sa-i dau totusi Nurofen in continuare, ser si Marimer la greu, am trimis-o pe mama sa-mi ia batista bebelusului ca cu pompa nici nu ma apropii de ea, si o sa-i pun seara niste Karvol pe o compresa. Plus Vit C fiole. Deocamdata nu tuseste sper sa nici nu inceapa. Insa stranuta de m-a disperat.
Vibrocilul ptr ce e????

Va pup si fug la mandra, va tin la curent

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Madau ,Vibrocilul tot pt nasuc e ,desfunda caile nazale ,sau asa ceva ,face tare bine ,o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

POZE DE LA MUNTE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Poate va intereseaza - discutii despre ham:
http://desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75620

Mergi la inceput

hai ca nu am mai iesit afara ca piticu cum l-am luat in brate din patut, cum a adormit.

FELIIII...pai acuma=mi zici????? si e eram taaare bucuroasa ca am trecut cu bine peste.
cat de mare este riscul sa faca rujeola post vaccin?? sau nu se face?

de LEEA numai stie nimeni nimic?

"Madau ,Vibrocilul tot pt nasuc e ,desfunda caile nazale ,sau asa ceva ,face tare bine ,o picatura in fiecare nara de 3 ori pe zi"
numa ca nu trebuie folosit prea mult, cam 2 saptamani cel mult.
mi-a sic ELA odata, dar numai tin minte.

ELA, nu am mai iesit aseara ca am venit acasa pe la 17.30...si ne-a chinuit cu piticu' sa mance...apoi l-am culcat.
nu mai are lapte pt luna asta...
(ELA imi da reteta de lapte de la dr ei, ca mie dr nu-mi da pe motiv ca se da numai la mamicile bolnave!!!!)

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

nu v-am zis...azi noapte a fost iarasi "bine" adica s-a trezitla:
- 23.20 pus suzi
- 00.30 cand l-am si leganat pe picioare.....
- 02.10 i-am dat ceai
- 04.25 i-am facut lapte
- 07.10 imediat cum a iesit cristi din casa, cum hopa sus mitica si el.

intre aceste ore,normal ca a mai si carait...ori nu l-am bagat in seama, ori ma dadeam jos sa-i pun suzi. dar adormea imediat la loc.

ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Am reusit de am gasit pediatra..mi-a dat ceva medicamente in plus peste ce-i dadeam eu adica: Nurofen, Vibrocil sa-i pun in nas cate o pic de 3/zi, Sinupret sirop, Novocalmin daca o ia febra razna, si niscai Peritol seara.
Am aspirat-o cu batista bebelusului si e mult mai bine, acum am reusit sa o si adorm putin, sper sa ne revenim repede.

Joy si alte fete care mai aveti nevoie de lapte praf, bagati mama un post aici, ca si eu iau laptele lunar si Mirunea nu bea, deci tre sa-l dau cuiva, e pacat de el. Ca m-am saturat si de clatite si de gogosi cu Bebelac

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 8 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput