Homeopatia

Homeopatia | Autor: Mitra

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti de medicina homeopata si ati apela la ea pentru copilul vostru?
Laura

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Camelia spune:

Pediatra noastra numai medicamente homeopate ne-a prescris pana acum.Si ne merge foarte bine cu ele.

Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Fetita mea a facut un tratament homeopatic de desensibilizare. Este alergica la polen, mucegai si cine mai stie la ce. Racea foarte usor si facea bronsinta des. Tratamentul l-a facut in jurul varstei de 4 ani. Acum are 10 si e foarte bine, nu mai avem deloc probleme.

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

De medicina hoemopata la copii am auzit doar in contextul in care diverse tratamente alopate au dat gres. Si-atunci de ce sa nu incepi direct cu ceva care sa rezultate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitra spune:

Multumesc mult pentru raspunsuri.
Pana unde ati mers cu homeopatia? V-ati vaccinat copii?
Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

Mitra(Laura) dupa cum spunea si Camelia,am apelat la homeopatie,pt raceli,tuse,durerea si agitatia din eruptia dentara,etc.
Medicii de-aici recomanda doar in cazuri strict necesare antibiotice si bine fac.
Ce legatura are,in cazul asta,vaccinarea cu homeopatia?
Cauta pe forumul vechi si vezi ca am dezbatut pe larg despre vaccinuri.Deci da,am vaccinat copiii.
Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Si Bianca urmeaza acum un tratament homeopat cu remedii pentru cresterea imunitatii si pentru alergie la antibiotice.L-am inceput de 2 saptamani si dureaza 3 luni.Nu ma pot pronunta asupra eficacitatii homeopatiei,dar sper ca-i va fi bine,dupa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Homeopatia nu e vreo ramura oculta ce exclude medicina moderna. Se merge cu tratamente homeopate acolo unde se potrivesc si e cazul, dar nici un medic cu scaun la cap nu renunta la paracetamol acolo unde febra e mare, si in nici intr-un caz la vaccinurile obligatorii.
Aici homeopatia este aplicata de zeci de ani, dar in ultimii ani a inceput sa fie mai cunoscuta si sa aiba mai mare succes la "public". Si noi suntem adeptii tratamentelor homeopate, in aceeasi masura in care e si medicul nostru de familie, care e cu scaun la cap. Pana una alta, sanatate multa! poate nu avem nevoie de nici unele!

Cristina, mamica cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Mai Laura ce ti-am spus eu sa faci vaccinurile la fata ! Ce te tot legi atat de ele ?Cate mai are de facut?Trebuia ,am impresia ,sa fi facut unul la doi ani si de-acum mai ai numai doua trei de toate.Doctorul tau homeopat ce zice?Al meu este ptr. vaccinuri.

Dia si bebe Rucsi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bia spune:

Pentru Laura,

La ce medic homeopat mergi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

eu am folosit tratamente homeopate pentru fetita mea si au dat rezultate foarte bune.
pot spune chiar ca dupa Rybomunil, care este considerat tot un fel de vaccin, Diana nu a mai racit deloc. in afara de nasuc care a mai curs cate putin cand s-a schimbat vremea, altceva nu a mai avut de aproape 7 luni.
cumnata mea care e medic a terminat de curand un curs de homeopatie la Bucuresti si are multe carti, tratate si le mai rasfoiesc si eu cand am timp...

Dana si Diana-Maria http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072

Mergi la inceput