Cosmetice Deesse
Raspunsuri - Pagina 2
angelito spune:
Lywh, tu ce produse ai folosit si de ce nu ti-au placut?!
Vladis, untul de caise ma interesa si pe mine, desi nu am tenul uscat, ci mixt, dar obrajii sunt super-deshidratati si sensibili... Miroase frumos untul de caise
?!
Pupici si o saptamana excelenta tuturor!
ligia13 spune:
In urma cu 7-8 ani cand de-abia apareau pe piatza, am fost la cateva prezentari , am primit niste produse si niste mostre.
Intre timp vad ca si-au mai schimbat un pic gama.
Am avut farduri si mie mi-au placut. Am avut balsam de buze, super!
Am mai testat atunci ceva creme dar nu mai retin!
Stiu ca la mom ala mi se pareau scumpe.
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
claujro spune:
Vara mea din Elvetia nu cunoaste marca Deesse. Oare de ce???
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 9 luni si de fetita 1 an
vladis spune:
angelito, toate cremele care sunt cu extracte de fructe/plante miros suuuper, pt ca prietena mea este distribuitor mi-am bagat nasul in cateva mostre; nu sunt o mare consumatoare de cosmeticale, dar ce am incercat mi-a placut.
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE
claujro spune:
angelito, ai comandat ceva?
Claudia, mamica de baietel 2 ani si 9 luni si de fetita 1 an
angelito spune:
Buna, fetelor!
Claudia, n-am comandat inca, mai astept pareri... Desi in fond oricum nu putem sti cum va reactiona pielea la un produs, chiar daca el a fost foarte bun pentru altii. Oricum majoritatea parerilor sunt bune.
Produsele nu sunt foarte cunoscute, pentru ca din cate am inteles in afara se distribuie numai prin reuniuni - adica trebuie sa aduni un grup de femei carora li se face o prezentare, si apoi cumpara, daca vor. Probabil de-asta nici verisoara ta din Elvetia nu le cunoaste.
Eu as vrea sa comand crema cu citrice si untul de caise, va tin la curent!
Merci inca o data, o seara buna!
ligia13 spune:
da, asha stiu si eu ca produsele nu se vand in magazin, doar prin distribuitori si prin aceste reuniuni-prezentari!
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
angelito spune:
Pai de-asta nici nu-s asa cunoscute, Ligia... Si problema e ca cei care le cunosc mai bine de obicei sunt distribuitori, asa ca parca nu pot avea incredere ca parerile lor sunt cele mai obiective...
vladis spune:
am revenit cu o noutate, am achizitionat demachiantul pt ochi, este sub forma de ulei si sunt f multumita pt ca indeparteaza super rimelul, fata de demachiantele obisnuite. voi ati mai cumparat ceva cosmeticale de la ei?
mami de miruna(27.01.1996) si vlad (20.07.2005)
www.dropshots.com/vladis" target="_blank">POZE