buna tuturor.. se pare ca aici ne-am adunat numai cele carora speranta nu le moare niciodata...si bine facem... acum 3 ani am facut o salpingoscopie si instilatii sau infiltratii...nici nu mai stiu cum se numesc... acum, am fost la doctor si mi-a spus ca din punctul lui de vedere e totul normal, dar poate nu am ovulatie... mi-a dat clomifen pt 2 luni..de la farmacie mi-au dat clotibegyst... asa ca, sunt in prima luna de tratament...ciclul in mod normal imi vine la 27-28 de zile...care au trecut...in mod normal ar fi trebuit sa-mi vina pe 20 sept...mi-e teama sa ma gandesc ca sunt insarcinata si, sa nu fiu. ma gandesc sa fie doar din cauza medicamentului...a-ti folosit vreodata?daca da, spuneti-mi daca ati avut intarzieri ale menstrei... nu de alta, dar poate incep sa visez frumos :)
multumesc mult! si sa va dea dumnezeu un bebelusi :)
Mergi la farmacie, cumpara-ti un test de sarcina, si...spune-ne cate liniutze vezi....Bafta sa fie doua!
V
In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred. Gabriel Liiceanu
Buna,
Da o cautare dupa clostylbegit, clomifen sau ova-mit, primul si ultimul sunt acelasi lucru si contin clomifen ambele.
Eu am luat mai multe luni la rand, nu am reusit sa raman, am facut si inseminari, etc si intr-o mluna m-am hotarat sa iau ova-mit si am plecat in concediu (urma sa fecem FIV luna aceea, dar am zis sa-mi incxerc norocul). Am ramas insarcinata natural, cu ova-mit, dar acusem si perfuzii / instilatii / HSG, histeroscopie (ultimele 2 cu o luna inainte de a ramane, iar primele in luna in care am ramas insarcinata). plus...concediul si faptul sa m-am deconectat de la gandul ca "eu nu pot", pt ca urma sa facem FIV.
Bafta multa, multa, dar sa nu iei mai mult de 3 luni la rand si sa te monitorizezi neaparat, de 2-3 ori pe luna, pt ca poti face chisturi (sunt hormoni puternici) sau hiperstimulare si nu este ok, dai din lac in put.
Pupicei!
Pupicei, Ingeras 27+
Maya