Stimulare Clomifen

Stimulare Clomifen | Autor: Valentina_D

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,

Din octombrie voi urma un tratament de stimulare cu Clomifen citrat, pentru ca nu ovulez. Imi doresc foarte mult un bebe.
Stiti cumva pe cineva care sa fi ramas in urma unui astfel de tratament de stimulare?
Am inteles ca este necesara monitorizare echo si ca dupa trei luni se face pauza. Aveti idee cat timp este pauza?

Multumesc,
Vali

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Valentina_D spune:

Multumesc mult pentru raspuns
O sa intru la Aspirante optimiste!

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blondiemonyk spune:

Valentina, eu am urmat un tratament cu "de toate" inclusiv Clomiphen...dar n-au dat rezultate.Conteaza fff mult organismul fiecarei femei...poate la tine sa mearga foarte bine.
SUCCES !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

VALENTINA este o fata pe forum(intra la durerea unei pierderi sa racina)ILEANA_MARIUS ,ea a ramas gravida la a 2 a luna de clomifen,si eu am facut 1 an jumate cu pauza la fiecare 3 luni si am ramas o data dar din pacate am pierdut la 5 sapt sarcina.

iti doresc mult succes!

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Am intrat sa va incurajez:)
Eu am facut de multe ori stimulare cu Clostilbegyt, monitorizari, instilatii, apoi HSG, histeroscopie, perfuzie vaginala si iar stimulare + concediu (fara monitorizare, ca eram plecata din tara). Trebuia sa incep tratamentul pt FIV cand am venit din concediu, dar surpriza! am plecat 2 si ne-am intors 3 :)

Asa ca...se poate! nu-ti pierde speranta :)
Bafta multa, multa!

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

am uitat...am facut si inseminari :( nereusite.

Stimulare in luna in care am ramas insarcinata:
Ova-mit z3-10 - 1/2 pastiluta / zi
Estrofem z6-12 - 1 pastiluta / zi

Pupicei, Ingeras 29+ Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

INGERASH mi-a fost dor de tine...doamne ce trece timpul...mai ai putin si-l vei tine pe bb mic in brate,nastere usoara si fara probleme!pupici pe burtica.

claudia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Eu am ramas din prima luna de tratament cu Clomifen!! bafta!!!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput