eu... tap ispasitor

eu... tap ispasitor | Autor: Lolly

Link direct la acest mesaj

Trebuia sa-mi dau seama…
Trebuia sa-mi dau aseama ca ea va cauta un tap ispasitor si ca de cele mai multe ori prietenii ne sunt prea aproape pentru a nu-i condamna pe ei...
Am ales ca cred ca o prietenie se poate intretine, ca poti crede in anumite persoane, ca e mai bine sa taci...
Despre ce sa fie vorba... O persoana pe care am considerat-o prietena isi inseala sotul de ceva vreme. Normal ca stiam, normal ca se stia... toti cei care ii cunosteam stiam... chiar si cei care nu stiau despre ceea ce e vorba si-au dat seama... Dar am ales sa nu ma bag... Fiind vorba de o “casnicie fara viitor” cum spunea ea, fiind vorba si de copii... mai bine nu te bagi, mi-am zis de multe ori. Si asa am facut. Intre timp relatia dintre noi doua se cam racise... Dar, sotul s-a prins in cele din urma si... s-a hotarat sa caute cateva raspunsuri printre prietenele sotiei.
Mi-am mentinut parerea : nu ma bag... nu stiu... nu ma priveste...
Dar, bineinteles ca lucrurile nu se opresc aici, caci l ;usrurile ar fi fost mult prea simple... intre timp lucrurile au luat o intorsatura de telenovela : m-am trezit acuzata ca ma bag in relatia lor, ca am o « aventura » sotul respectiv... ca am facut copii sa sufere, ca... sunt bagata in aceeasi oala cu... « sotia »
M-am trezit improscata cu o mie de mizerii, cu acuzatii si amenintari... Din partea persoanei pe care am considerat-o prietena.
Nu stiu ce doare mai tare: faptul ca am crezut ca exita o prietenie... ca sunt acuzata pe nedrept... ca in final ea are nevoie sa iasa basma curata si... nu ii pasa ca raneste pe cei din jur.
Acum mi-e rau... si doare...
Nu stiu cum sa actionez... nu stiu ce sa fac...
Daca ma retrag subit... o sa se creada ca acuzatiile sun adevarate. daca incerc sa conving pe cineva de ceva... O sa para ca incerc sa ma scot...
E o situatie fara precedent in ceea ce ma priveste.

Astazi este o zi noua.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zepellina spune:

Eu cred ca deocamdata trebuie sa astepti, sa incerci sa iti revii. Adevarul iese la iveala, acum sau peste putin timp. Lasa-i sa se paruiasca ei, nu era o prietenie adevarata.
Imi pare rau, dar mergi mai departe.

zepellina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria spune:

ba eu m-as retrage direct si imediat!

daca vor crede cine stie ce kestii ce-ti pasa? oricum le cred. nu cred ca ai cum sa ii convingi de adevar pt ca au intrat intr-o hora din care cine stie cum si cand vor putea iesi??? si consider ca nu e cazul sa te balacesti si tu in rufele lor murdare, in nici un caz!

eu asa as face, m-as retrage elegant!

daca prietena ta ti-a fost cu adevarat prietena, o sa-si dea seama de greseli, isi va cere scuze si veti gasi modalitati sa reinnodati firul de unde s-a rupt...

_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003

poze cu frumosii mei (si nu numai )

grecia 2006

DACA DRAGOSTE NU E, NIMIC NU E!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aamu spune:

Buna ziua tuturor!

Am avut si eu asemenea experiente si m-am retras imediat!
Si mi-am auzit destule.. Chiar dupa multi ani o cunostinta comuna mi-a spus ca sotul respectivei prietene nu ma "inghite" pentru ca ea l-a inselat si in conceptia lui era vina mea. M-a durut sa rup relatia cu ea, dar m-am bucurat ca a iesit basma curata, el a iertat-o si sper ca le-a mers foarte bine dupa ce "raul" s-a retras.. Iar ce-or crede si spune despre mine acum nu ma mai intereseaza.

Iar cat priveste cea de-a doua experienta, acolo aveam partea mea de vina pentru ca ii confirmam minciunile (vrand-nevrand), desi ma simteam taare prost..DAR ea era prietena mea. Si intr-o buna zi el mi-a spus ca stie tot, dar nu e vina mea si nu ma acuza de nimic.Parca mi-a cazut cerul in cap..mai bine ma acuza. A vrut doar sa ma informeze ca stie..Si n-am putut decat sa-i spun ca-mi pare rau si m-am retras.Nu mai stiu nimic de ei de atunci..

Stiu ca ti-e rau si doare acum..dar o sa-ti revii.Nu ai nici o vina! Lasa-i sa vorbeasca, sa acuze si sa-si spele rufele singuri.

Aamu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diego spune:

Stai departe si nu te simti vinovata pt asta. Ai ales sa nu te bagi - ramai consecventa in alegerea ta. Un comportament linear e semn de seriozitate.
Incearca sa te detasezi - mai ales ca e evident ca cei doi cauta cum bine vezi "tapul ispasitor - deci ei stiu cine e adevaratul vinovat. Deci calma si linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Si eu am patit ceva asemanator.
Dupa ce m-am intristat putin, am realizat ca este o "oportunitate" minunata sa inchei relatia cu "prietena" mea, relatie ce oricum imi aducea numai prejudicii, privind in ansamblu.
Nu m-am aparat si nu am dat explicatii, comportamentul meu fata de ea a fost tot timpul de bun simt. Tot ce am facut a fost sa ii dau telefon si sa-i spun ca m-a dezamagit. Este ingrozitor sa fii acuzat pe nedrept.

A fost nevoie sa treaca aproape un an pina sa ma sune si sa-si ceara scuze.
Nu uita: timpul le rezolva si demonstreaza pe toate!

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Si eu m-as retrage. Cu astfel de oameni nu merita sa-ti pierzi timpul. Si in niciun caz nu-i poti numi prieteni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Eu zic ca nu avem suficiente date ca sa ne pronuntam.
Avem doar viziunea lui Lolly despre ceea ce s-a intamplat. Ar trebui sa stim si de ce pretind altii ceea ce pretind, etc. Mereu sunt cel putin 2 parti implicate.
Poate sau mai mult ca sigur in familia cealalta se intampla o adevarata drama si nu ar trebui sa te superi acum Lolly. Oricum nu e frumos daca au gasit un tap ispasitor la problema lor, dar in momentul asta cred ca nu prea judeca nimeni cu toate mintile. Lasa-i sa se linisteasca putin si doreste-ti sa le fie bine.
Casnicia lor si teama pe care o infrunta s-ar putea sa fie mai importante decat prietenia pentru tine.
Nu e frumos ce se intampla dar ... suntemoameni imperfecti si uneori lasi si trebuie sa incercam sa ne intelegem cu toate aceste ... uratenii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

retrage-te... nu merita efortul!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaisanais spune:

Lolly, iarta-ma, te rog, dar nu am inteles cum ai ajuns tu tap ispasitor. In orice caz, daca perechea de prieteni te considera ''de vina'' pentru ce li se intampla, las-o balta cu o astfel de prietenie(parerea mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns axia spune:

Nu inteleeeeeg.
Ai vreo musca pe caciula ? Nu ! da-i in durerea lor.
Tu spui ca toti din jur stiu care-i treaba. Si chiar daca nu stiau, ce ma conteaza ?
Eu i-as da in balarii cu casnicia lor cu tot.

Andreea, mama lu' Tiberiu
Micul Print
Poze noi cu Tiberiu

Uita-ti intotdeauna dusmanii - Nimic nu-i enerveaza mai mult.

Mergi la inceput