Aspirante optimiste, peste 35 de ani (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Avalon

Cami
Barbye are nevoie de ajutorul nostru:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83610
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Cami scumpa,eu incerc aici sa-l atasez,unde ai zis ca ti l-ai activat dar eu iti spuneam sa-mi trimiti adresa pe e-mail yahoo.Daca nu ai atunci o sa incerc sa scriu pe forum.

Bubule1,daca acum a fost ov.asa repede Z7,sa mai continui cu Maca si BU.chiar ma zapacesc de-a binelea si cu ovulatia asta.Sa fi ovulat asa repede in luna asta?Ma intreb si eu ca deja vad numai ,,ferigute''{pe acel microscop} in fata ochilor.
Cred ca te borbandez c-am des pe tine cu intrebari deorece vreau tin trat.tinut de tine.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Fetelor, va multumesc tuturor celor care m-ati incurajat in legatura cu laparoscopia. In sfarsit am acceptat si eu idea ca nu am alta sansa. Frica deocamdata nu mai imi e. Sa vedem ce se va intampla cand se va apropia data.In rest toate bune. Ca de obicei m-am ingropat in tot soiul de activitati la serviciu, care ce-i drept imi si plac asa ca nu am timp deloc sa mai fiu deprimata. Ceea ce e foarte bine. Se numeste `terapie prin munca` V-o recomand si voua.Va pup si sa dea Dumnezeu sa auzim cat mai multe vesti bune pe aici,
PITICUL

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Piticule iti urez succes la laparo, nu te speria, e simplu, eu am facut anul trecut in martie si n-am murit, mi-a fost rau dupa pt. ca la mine se indepartase cu ocazia asta si un fibromas, am facut si histero acum vreo 2 luni, toate pt. a putea avea un bebe. Acum astept, sunt la a 11-a inseminare si rezultatul miercuri il voi vedea, daca nu, merg inainte. Am zis ca dorinta de a avea un copil e MUUULT mai mare decat o durere amarata, daca as ajunge sa merg 9 luni in 4 labe nu m-as plange. N-a ca iar m-a busit plansu'.

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Bubule1,daca acum a fost ov.asa repede Z7,sa mai continui cu Maca si BU.chiar ma zapacesc de-a binelea si cu ovulatia asta.Sa fi ovulat asa repede in luna asta?Ma intreb si eu ca deja vad numai ,,ferigute''{pe acel microscop} in fata ochilor.
Cred ca te borbandez c-am des pe tine cu intrebari deorece vreau tin trat.tinut de tine.
MONI

chivuta

Nu ma bombardezi deloc. Eu nu cred ca poti ovula asa devreme! Lasa ferigile si incearca sa verifici babeste: mucus, col. Parerea mea este sa continui cu amandoua. Numai cand secretia devine progesteronica opresti BU si eventual Maca daca vrei.

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chivutamonica spune:

Bubule1,,te.
si una si alta fac,adica verific si babeste de mult timp dar chiar nu stiu nici eu ce sa mai cred ca si aseara m-am trezit cu mucus destul de gros si elastic.
MONI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

quote:
Originally posted by chivutamonica

Bubule1,,te.
si una si alta fac,adica verific si babeste de mult timp dar chiar nu stiu nici eu ce sa mai cred ca si aseara m-am trezit cu mucus destul de gros si elastic.
MONI

chivuta

Mucusul apare inainte de ovulatie si tine cateva zile. Pentru siguranta, verifica si colul. Cand e moale si abia il poti atinge, atunci este ovulatia!

Bubulina

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!!
Mirela (barbye)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanatugs spune:

Buna fetelor!
Bubulina_1 la mine sa adaugi te rog si diagnosticul sotului meu: oligoastenozoospermie moderata. Azi i-am facut pentru prima oara spermograma la dr. Matei si suntem cu moralul la pamant, doar 7 mil.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">Pentru Barbye - una dintre noi! Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Ioanatugs,
Nu vreau sa te superi pe mine, dar da-i bataie si fa ceva cu cei 7 milioane ca ai cu ce!Bucura-te de ei si sa dea Domnul sa faci un bb cat mai repede!Eu ma incadrez la azoo...adica mai cu nimic...de-am avea noi 7 mil!!!
Asa ca , nu ma fi supi si gandeste-te ca se putea si mai rau!Tu poti face IA...e un lucru mare!Optimism trebuie sa fie cuvantul zilnic pe care sa-l rostesti!
Miki, mi-e dor de tine!
Nusy, maine sper sa ne auzim!Te pupic dulce!

Mergi la inceput