Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (94)
Raspunsuri - Pagina 13
Bombonicaaaa spune:
Salutare fetelor! Am zis sa mai scriu si eu ceva ca nu de alta dar ma stergetzi de pe lista
Jasmine m-a facut fericita ieri toata ziua m-a strigat mama mama si alerga dupa mine cu premergatorul asa ca eram in extaz total A facut inaugurarea si la olitza ea care de cate ori o puneam nu avea stare si se intorcea mereu cu spatele.Dintzi tot atatzi avem mai nou avem carliontzi la spate si e tare haios la freza a la' Base pe care o are In rest joaca la greu si nebunii , jucam ascunsa cu premergatorul prin casa, dansam,mai ales eu, ea mai mult batzie din fund si face valuri cu mainile
Si ca sa vedetzi ce poate face o familie de oameni nebuni sa va povestesc ce am facut noi in weekend
Am avut ceva musafiri la noi printre care si un baiat care sta la noi o perioada, baiat fain, student la medicina anul 6 .Si a inceput cheful ,muzica , sticla de Jack D la baietzi, mai o barfa noua si uite asa s-a facut studentul nostru lemn saracul A disparut din peisaj asa de-odata ...no si sa vezi nebunii dupa
L-am adunat de prin iarba de afara unde adormise , l-am asezat incetutzu in pat si am zis sa-l facem prezentabil ca arata naspa rau
L-am machiat , pus fond de ten , toata gama de produse nu asa,i-am mai pus si o superba peruca blonda ,ruj ,si da-i poze nu asa parca erau pt. revista si astea toate fara ca el sa miste un deget macar,parca era omul impaiat Ce-a mai tare faza a venit dupa sedintza foto si anume sedintza de infrumusetzare corporala, crema de corp si nu in ultimul rand epilatul picioarelor cu spuma de epilat Si am pus noi spuma aia pe un picior , eram 6 oameni in camera , soo va datzi seama ce rasete erau acolo ,si cand sa aplicam si pe urmatorul s-a trezit flacaul nostru si nu am mai apucat sa terminam operatziunea . Rezultatul dimineatza? shocant machiajul se dusese , peruca si ea , dar avea mai fetelor o frumusetze de picior ca de femeie nu alta , epilat frumos, doar cateva smoace de par mai erau pe pulpa dar nu se vedeau prea bine asta la prima vedere, ca piciorul omis de cu seara avea un par negru ca abanosul si cretzzzz ... Avea baiatul nostru o fatza sifonata si era saracul ca picat din luna, bine ca tzine la gluma si a ras si el cand a vazut pozele ...problema e ca trebuie sa plece in ro peste o sapt. si nu v-a putea purta pantaloni scurti indiferent cat de cald v-a fi
Soo cam astia suntem noi, mai rau ca familia Adams
Fug ca ma striga fii-mea si poate revin
Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)
INGERASII MEI
http://www.dropshots.com/Bombonica
monica70 spune:
Am revenit...
Diana s-a trezit, s-a dat jos din balansoar,tiptil si s-a dus la flori ,a papat frunze si pamant si am ajuns acolo doar cand a rasturnat un ghiveci ... atunci am auzit miscare,desi usa era deschisa si nu mergea nici televizorul sa fie galagie Ghitza a curatzat dezastrul,eu am hranit-o cu cereale (merge dupa pamant si frunze,nu? )
Vad ca pe aici sunt probleme cu bebeii care nu papa (Alain,Marco,Razvan) si cu cei care nu dorm (Angelo) - apropo vecini cu bormasina avem si noi de preferintza cand dormim sau vrem s-o facem incepe actiunea
BEE abia astept pozele,eu zic a meritat,chiar daca a fost obositor.Ce mai face Anutza?
Anam am vazut pozele cu Clara ,cam putine ,dar decat nimic...
ANDA felicitari pentru concurs,daca era Diana acolo si puneam niste papuci la linia de sosire,pe pariu ca il lua si pe beb de un an juma
ANDIARORO cum e cu mama pe acolo? Trai ninaeca,nu?
URSU baga niste peritol in Tino si hai la PC.
GIOVA ma bucur ca Marco e atat de cuminte Trimite Baby Einstein aci ,poate fac eu ceva cu el - eventual ma uit io,ca si asta e pasionata de alte cele!
SIMO ce fain ca ai fost la tzara si eu vreauuuuu
ANASEBE sa va fie de bine cumparaturile.Ghitza a apaarut acasa cu 4 perechi de ciorapi pentru Diana zilele trecute Si sunt si buni de ea
DENISA drum bun si distractie la cabana!
La poze si filme n-am apucat sa vad azi decat la Clara si Angelo (mama mia ce-au crescut!).
Revin ca urla Dia
MONI de DIANA (01.01.2006)
ALBUME DIANA
www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE
monica70 spune:
BOMBO asa mai, sa mai afle si secta cate ceva! Daca e vreo problema cu off topic inapoi la ,nu?
Da eu am o intrebare ... are saracu' epilat vreo prietena? Atunci cum isi va justifica noul look ?
ALBUME DIANA
Bombonicaaaa spune:
Ma prietena nu are ca a lasat-o cand a venit aici de frica sa nu i-o i-a vre-unul dar maica-sa cred ca se shocheaza saraca ca mereu il intreaba " cum mai aratzi dragul mamei" si asta avand in vedere ca e aici doar de o luna Este baiat crescut la fusta mamei si sigur ea v-a suferi cand l-o vedea
INGERASII MEI
monica70 spune:
Mai bine mai bagatzi un chef WE asta si il rezolvatzi complet ... saraca ma-sa Macar sa intre la ceva idei
ALBUME DIANA
Bombonicaaaa spune:
No hai sa va zic una tare
1: Vrei sa ai casa la munte? Vrei cea mai tare masina de pe piata? Vrei vila la mare? Vrei sa iti petreci vacantele in Seychelles? Magazinul nostru iti ofera o gama variata de cuie in care sa iti pui pofta
INGERASII MEI
Bombonicaaaa spune:
Si apropo de chef se anuntza unul si pe maine
INGERASII MEI
monica70 spune:
Adresa magazinului vreau.Se dau si la oferta? Ca am cam multe pofte de agatzat in ele
ALBUME DIANA
Bombonicaaaa spune:
Hai ca dau la oferta ... cine mai vrea ?
INGERASII MEI
silvi_2005 spune:
Salutare, am sosit si noi in zona, bebe n-a mancat inca dar rezolv problema si revin....
poze